Zmarł mężczyzna mego życia-martwię sie

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
Rocker

Post autor: Rocker » czw maja 05, 2011 9:22 am

Pijawka nigdy nie przeżyłaś chociaż świadomego snu?

A modlitwa/medytacja/błogosławieństwo 2 Serc naprawdę baardzoo pomaga.
No ale jak sie nie doświadczy to sie nie uwierzy, jak sie nie uwierzy to się potem wyśmiewa...(przynajmniej Ty tak robisz)

Pozdrawiam Rocker :)

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 05, 2011 9:26 am

:o
Ostatnio zmieniony czw maja 12, 2011 3:53 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

Rocker

Post autor: Rocker » czw maja 05, 2011 10:32 am

Może troszke serce bardziej otwórz to będziesz bardziej czuła miłość podczas medytacji 2 serc. :D

Albo napisz mi na pw imie + nazwisko zmarłej osoby którą znasz, sprawdze jaki fokus ma, a Ty będziesz w jej intencji robiła medytacje 2 serc i po kilku dniach sprawdze jak z rezultatami.
Ok? :) :P

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 05, 2011 11:52 am

Rocker,określając fokus masz możliwość rozmowy ze zmarłym czy tylko sprawdzasz gdzie się aktualnie znajduje ?

Podaję Ci imię i nazwisko

Maja Nowak

Rocker

Post autor: Rocker » czw maja 05, 2011 2:52 pm

Sprawdzam jaki jest jego stan świadomości za pomocą wahadła.
Ok, już sprawdzam.

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 05, 2011 3:47 pm

aha,ok

Jak już sprawdzisz to napisz tutaj,chciałabym żeby inni( Włodek,Kosa,Sara ) to zweryfikowali -jesli mogę prosić :) --zobaczymy ilu osobom wyjdzie identyczny fokus,dobrze ? :)

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw maja 05, 2011 4:23 pm

patrze a moj pen ma 25 cm. Myslicie ze to zasluga pana wlodzia czarów ? Sara wbijaj na szczotę i przeszukuj mistrza pana wlodzia od inicjacji. Jak sobie czytam i resaumuje dochodząc do wnioskow ze tylko sara pisze po ludzku. Pozostali od kontaktów bredzą jak świry. Pan wlodzio i jego uczniaki z cała resztą nie tędy droga. Kto rozsądny da wiarę waszym bredniom? jako egozrcysta tu i teraz wypędzam magów z aury wlodka, uczniakow, miaune, grej, mgieły i sary. Jestescie zapaskudzeni tak ze z pod ubrania widać wam ogony. Odstawcie zioło .Szkodzi wam. Przerzućcie się na herbatę zieloną lub mleko

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw maja 05, 2011 4:24 pm

tobie Rocker mietła nie gniecie genitaliow bo cieńko piszczysz i tworzysz bez sensu i logiki. Polewę mam jak czytam twoje wypocinki

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw maja 05, 2011 4:28 pm

pijawka rocker wachluje jajami i nimi okresla fokusy. Co tobie po fokusie ? niech ci przekazą wiadomosc od zmarlej
Ostatnio zmieniony czw maja 05, 2011 4:43 pm przez astonmartin, łącznie zmieniany 1 raz.

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw maja 05, 2011 4:41 pm

byl u mnie mag od wlodka i zrobil mi dobrze tylko mial troche zbyt szorstki jezyk, ale zapraszam go ponownie razem z wlodkiem

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw maja 05, 2011 4:43 pm

włodek tez by mi sie przydal do wiskania pchel mojego kocura

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw maja 05, 2011 4:45 pm

wlodkowi, rockerowi kosie przyda sie kręcenie wora, tak im skręcę ze samego budde zobaczą

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw maja 05, 2011 5:02 pm

kosa slyszalem ze boisz sie bardzo czarnych magow i sypiasz z babcią a w dzien chowasz sie do lodowki ?

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 05, 2011 5:49 pm

Rocker,widzę że przeprowadzasz dusze i rozmawiasz z nimi ? Czyli można mieć nadzieję na jakiś przekaz, nie mówię teraz,ale w przyszłości ?

Rocker

Post autor: Rocker » czw maja 05, 2011 6:07 pm

Maja Nowak znajduje się około 16F
pijawka pisze:Rocker,widzę że przeprowadzasz dusze i rozmawiasz z nimi ? Czyli można mieć nadzieję na jakiś przekaz, nie mówię teraz,ale w przyszłości ?
Nie, nie rozmawiam, ani nie widze, jedynie czuje jak mi sie do aury przyklei :)

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 05, 2011 6:09 pm

Ale odprowadziłeś własnie Panią Elę, więc myślałam że może...

OK Rocker--dzięki, liczę na weryfikację Włodka,Kosy,każdego kto potrafi

Sara

Post autor: Sara » czw maja 05, 2011 7:25 pm

pijawka pisze: Jak już sprawdzisz to napisz tutaj,chciałabym żeby inni( Włodek,Kosa,Sara ) to zweryfikowali -jesli mogę prosić --zobaczymy ilu osobom wyjdzie identyczny fokus,dobrze ?

No cóz, Pija, moge jedynie powtórzyc to, co już pisalam na tym forum nie raz :

System podziałow poziomów swiadomosci dusz , oznaczany Focusami, jest autorstwa TMI (Instytut Monroe ) , i wykorzystany był glownie podczas kursów z serii Lifeline. ,

Niniejsza strona jest strona pod patronatem B. Moena, który był uczniem i współpracownikiem R. Monroe, i który tak pisze o focusach :

Cytat:
W the Monroe Institute (TMI), w programie Lifeline nauczyłem się skupiać swą uwagę na różnych obszarach Świata Niefizycznego. W języku żyjących te strefy zwane są poziomami Focus (Skupienie) i dla ułatwienia nazwane liczbami od 22 do 27. Każdy z tych poziomów odnosi się do konkretnego miejsca w tamtym świecie, wraz z działalnością i sytuacjami z udziałem istot ludzkich zamieszkujących dany rejon

Czyli poziomy Swiata niefizycznego, zajmowanego przez dusze , nie majace juz ciała ludzkiego, sa oznaczane przez Moena : Focusami od 22 do 27 , i byloby to kompatybilne z fragmentem pochodzacym z jednej z ksiazek Monroe :

Cytat:
Jak już mówiłem poprzednio, rośliny zajmują poziomy od pierwszego do siódmego. Pozostają w stanie wibracyjnym na poziomach od pierwszego do siódmego.
(...)
Zwierzęta istnieją na poziomach od siódmego do czternastego, a gdy osobnik osiągnie, gdy świadomość osiągnie poziom czternasty, to nie będzie mogła wznieść się wyżej, jeżeli nie zechce zmienić swej formy.

Poziomy od piętnastego do dwudziestego pierwszego są tym, co nazywacie ludzkim życiem na Ziemi. (...)

Poziomy od dwudziestego drugiego do dwudziestego ósmego są waszym mostem. To poziomy, na które wkraczacie po śmierci. (...

I gdy osoba lub świadomość – mówimy tu o świadomości – osiągnie poziom dwudziesty ósmy, most zostaje przekroczony i od tej chwili dla świadomości, która chce rozwijać się dalej, nie przewiduje się możliwości posiadania ludzkiej postaci i bycia człowiekiem – i to nawet w wypadku gdyby chodziło o zdobycie doświadczenia służącego uczeniu się
.

W tym ostatnim fragmencie jest potwierdzenie, ze swiadomośc osób, którym umarło juz ciało ludzkie, znajduje sie na poziomach od 22 do 28. (własciwiej 27 ) Dlatego uzywanie numerów Focusów ponizej 21 dla tych osób jest wg mnie niepoprawne z punktu widzenia autorów tych oznaczen.

Natomiast Focusy 12, 15, 21 , oznaczaja rózne stany swiadomosci uczestników kursów Moena, podczas ktorych, bedąc jeszcze w ciałach ludzkich, moga siegac swoja swiadomoscią do focusów, na ktorych zyją już dusze bez ciala ludzkich ....

Ich opis wg Moena znajduje sie tutaj :
http://www.afterlife-knowledge.com.pl/i ... 8&Itemid=8

Focus C1: Poziom zwyczajnej świadomości świata fizycznego. Poziom rzeczywistości świata fizycznego, w którym żyjemy na co dzień.

Focus 10: (Umysł Rozbudzony/Ciało Uśpione): Stan świadomości, w którym ciało fizyczne śpi, lecz umysł jest rozbudzony i gotowy do działania. W tym stanie można rozwijać narzędzia konceptualne, które pomogą zredukować napięcie i niepokój, uzdrawiać, widzieć na odległość i nauczyć się innych metod gromadzenia informacji. W Focusie 10, podobnie jak w stanie snu na jawie, uczymy się myśleć obrazami, a nie słowami.

Focus 12: (Rozszerzona Świadomość): Jest to stan, w którym świadoma jaźń wychodzi poza granice ciała fizycznego. Focus 12 ma wiele różnych aspektów, łącznie z odkrywaniem rzeczywistości niefizycznych, podejmowaniem decyzji, rozwiązywaniem problemów i wzmożoną ekspresją twórczą.

Focus 15: (Bez Czasu): Stan "Bez Czasu" jest poziomem świadomości, który otwiera ścieżki umysłu oferujące szerokie możliwości odkrywania samego siebie poza ograniczeniami, które niosą za sobą czas i przestrzeń.

Focus 21: (Systemy Odmiennych Energii): Ten poziom oferuje możliwość odkrywania innych systemów rzeczywistości i energii znajdujących się poza tym, co nazywamy czasem, przestrzenią i materią.

A co do duszy M. Nowak, to pomijając fakt, ze Moen nie wymienia takiego Focusa F16 w stosunku do świadomosci dusz bez ciał ludzkich, to gdyby stosować podział poziomów swiadomosci wg Monroe, z cytatu powyzej, to F16 byłby poziomem swiadomosci, przeznaczonym dla dusz, bedących jeszcze w ciałach ludzkich....

Bycie przez M. Nowak w tym Focusie oznaczałoby dla mnie, ze weszła ona do czyjegoś ciala ludzkiego, czyli jest duszą opętującą .....( co oczywiście teoretycznie moze sie zdarzyc )

( ale dalej stosując ten sam system podziału Focusów, co powyzej, to bycie przez dusze ludzka , aktualnie wcielona w ciało ludzkie, na poziomie F12 ( co tu sie zdarza przeczytac ) , wg tego samego konsekwentnie systemu podziału wg Monroe , oznaczaloby, ze ten ktoś jest duszą zwierzęcą, wcielona na dodatek aktualnie w ciało zwierzęcia... )

I przykro mi, Piju, ale nie bedę pisala w ktorym znajduje sie M. Nowak focusie, ani gdzie jest wg innych podziałow focusów, ani nie będę stosować medytacji dwoch serc, aby pomoc ja przeprowadzic ( bo wg mnie nie wystarczy ) ....szersze wyjasnienie podalam tez juz wielokrotnie wczesniej ...

(Jednak jest to moja prywatna, subiektywna opinia w tym temacie, i kazdy moze miec ją inną .... )

Chcę w najblizszym czasie napisac ( za posrednictwem jakiejs osoby, bo sama nie znam az tak dobrze angielskiego ) do Moena, aby wyjasnił pewne tematy bardziej szczegółowo, i chcę to przedstawic oficjalnie na tym forum, bo w koncu to strona, ktorej on jest patronem ...

A do tego czasu nie mam zamiaru brac udziału w tych dyskusjach na ten własnie temat ..to bezcelowe ... .

ps. proponowalabym przenieśc inne watki dyskusji, poza podstawowym,napisanym przez Dzwoneczka, w inne miejsce forum

pijawka

Post autor: pijawka » pt maja 06, 2011 6:34 am

Rocker,skąd masz pewność,że Maja jest w tym fokusie? --do tej pory nikt tego nie potwierdził, jesteś pewny,że wahadło się nie myli ?
Ostatnio zmieniony czw maja 12, 2011 3:55 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”