Mam dzis i jutro duże spietrzenie waznych dla mnie prac, ktorych nie udalo mi sie wykonac w mijajacym tygodniu, więc chciałabym Cię zainspirować ' na szybko' jedynie do materialu, jaki kiedys na temat związany z opetaniem i schizofrenią zaczełam ..
jest tutaj :
http://dusze-duchy-energie.bloog.pl/kat ... index.html
Chciałam w nim rzucic troche więcej swiatła na to, jak powstaje wiele objawow, które niektorzy lekarze przyporządkowywuja do schizofrenii...
Mimo, ze go jeszcze nie skonczyłam, to mam nadzieje, ze Cie zainspiruje i wyjasni Ci szerzej pewne objawy, jakie opisujesz, oraz naswietli przyczyny, które te obajwy mogą spowodowac .....
A tutaj :
http://dusze-duchy-energie.bloog.pl/kat ... index.html
próbowalam wymienic najczęstsze przyczyny opetań ....
Czyli aby sie uwolnic spod wpływu dzialania dusz wywołujacych opetanie , to oprócz oczywiscie pomocy swojej 'Nadswiadomosci' ,( inaczej zwanej Aniołem Strózem, Wyzszą Jaznia, itp..)i ewentualnie pomoca jakiejs osoby ( oraz jej Opiekuna ) , która by porozmawiala z dusza opetujacą , i przekonala ja do zaprzestania dotychczasowych dzialan ( w wybranych przypadkach takie dusze moga byc nawet zabierane na siłe przez Opiekunow do internatu okołoziemskiego ) , nalezaloby wyeliminowac przyczyny, ktore te dusze do nas przyciągaja ...
Na ' pierwszy ogien' powinno sie zacząć wybaczac sobie i innym, bo to jest najczęstszy( i pierwszy w kolejce innych wzorców ) wzorzec, ktory przyciaga do nas dusze zlosliwe. ( to wybaczanie sobie i innym powinno sie potem kontynuowac na bieżaco, nie nalezy go przerywac ..a najlepiej jest sie nauczyc wybaczac tzw. radykalnie )
Do czasu przerobienia pozostalych wzorców, przyciagajacych tego typu dusze,( niektore , jak juz wczesniej wspomnialam, sa tutaj : http://dusze-duchy-energie.bloog.pl/kat ... index.html )
dobrze by bylo sie otaczac jak najczęsciej kokonem Czystej Bezwarunkowej Miłosci, ktory to kokon działa jak izolator , kryjacy nasze nastepne wzorce tak, by nie przyciagały skutków ich posiadania.
Taki kokon tworzy sie dookoła nas w momentach, gdy sami czujemy ta miłośc...( dla ułatwienia jej tworzenia mozna sobie przypominac( i wczuwać na nowo ) w sytacje, kiedy odczuwalismy milosc do kogos, lub ogolnie bylismy szczesliwi )
Mozna tez spróbowac posłuchac wielu kaset z medytacjami milosci, które spowoduja, ze poczujemy w sobie miłośc do swiata, do ludzi, do rodziny.... . ( nie pomaga jedynie wizualizacja koloru rózowego, zlotego czy bialego...musi nas otoczyć kokon energii , o wibracji odczuwanej naprawde milosci )
Pomaga osobie bedacej pod wplywem dusz opetujacych czeste dodawanie takiej energii miłosci przez osoby z otoczenia, z rodziny, czy znajomych ( jakby co, to na tym forum jest sporo takich osob, ktore pomagają przesyłac taka miłośc )
Czesto pomaga, zwlaszcza w okresie 'najgoretszym', wstrzymanie sie od jedzenia miesa , bo to tez podwyzsza wibracje , emanujace z naszych cial ludzkich, które wpływają na sumaryczne nasze wibracje ...
( nie mam teraz mozliwosci dłuzszego wyjasniania tej uwagi, wiec tylko opre sie na Biblii, wg ktorej tez wpływ niektorych duchów byl oslabiany poprzez wstrzymanie sie od jedzenia miesa )
( jak widac, powyzszy sposob jest trochę podobny do stosowanego w Kosciele katolickim, bo jest wybaczanie , zawarte tam w spowiedzi , milośc, odczuwana tam w stanach uniesienia podczas Komunii, milosc dodawana przez kochajaca sie rodzine jej członkom, i stała doskonalaca praca duchowa nad soba .. nawet ta proponowana powyzej droga jest podobna do tej stosowanej przez KK z postów zywieniowych , jakie dobrze jest zastosować ...
To, co ja rózni, to pomoc, ktora nalezy podac równiez duszom opetujacym...czyli 'wyrzucenie' tych dusz z ciała jakiejs osoby, albo z jej otoczenia, bez udzielenia im nastepnie pomocy, w postaci zazwyczaj wiedzy, ( najczęściej dotyczącej tego , jak przyswajac energie z otoczenia, wiedzy dotyczacej istnienia nas, jako dusz, ale w aspekcie poza jakimikolwiek religiami, jak rowniez mozliwosci powrotu do internatu okoloziemskiego, ale znowu najczesciej na tereny poza jakimikolwiek religiami) , bezwarunkowej miłości, dobrowolnego przeprowadzenia ( gdy jest to mozliwe ) , nic nie zmieni na stałe ani w sytuacji tej osoby, ani w sytuacji dusz wcielajacych sie na Ziemi ....
Ale oczywiscie to wszystko powyzej jest moja opinia i metodą w temacie opetań, ktora wybralam , i za którą ponosze odpowiedzialnosc .
Jednak wiadomo, ze w zakresie pomocy osobom opetanym istnieje wiele przeróznych metod , i oczywiscie kazdy pomagajacy w tym zakresie odpowiada za tą, która stosuje .
I to tyle na szybko

Gdyby Ci nikt na forum nie sprawdził , czy masz w domu, lub w swoim ciele ludzkim jakies dodatkowe dusze, opętujące Cie, przyslij mi prosze zdjęcie , to zobacze, ale dopiero w poniedziałek ..
(.bo musze miec warunki, aby spokojnie sie skoncentrowac, i zobaczyc nie tylko Ciebie, ale i dom, w ktorym mieszkasz,Twojego ojca, a teraz za bardzo sie spiesze, aby to zrobic , i jeszcze wyciagnąc na spokojnie z tego wgladu wnioski

pozdrawiam serdecznie