dlaczego tak szybko odeszła...
Wyjaśniłem na pw.,że to uwłacza mojej godności Saro a tu napisałem poto,żeby już nikomu nie przyszło do głowy,że mogę się ukrywać pod innym nickiem,ponieważ ja nie jestem łebkiem,który nie ma odwagi pisać to co myśli wprost i wykorzystuje jakiś inny nick-rozumiesz mnie ?
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Pijawko, jeszcze raz : czy w zdaniu " 'myślę, ze zartobliwie działasz od nickiem Astonmartina' jest cokolwiek nie etycznego ? Czy slowo zartobliwie jest czyms negatywnym ?
To dlaczego piszesz ' a fe' ? dlaczego piszesz słowo : ' oskarzenie' ?
To dlaczego piszesz ' a fe' ? dlaczego piszesz słowo : ' oskarzenie' ?
zapraszam : www.dusze-duchy-energie.bloog.pl
Rozumiem , Oranie , i jezeli Ci uwłoczyłam takim porównaniem , przepraszam Cie 

zapraszam : www.dusze-duchy-energie.bloog.pl
Sara Twoje anioły podpowiedziały Ci, że ja to Oran ?? hahahahhaha kolejna osoba, która myśli, że ma jakieś kontakty
mieszasz się i plączesz jak każdy jasnowidzący na tym forum, najpierw rzucasz coś a później przepraszasz i cofasz

Ostatnio zmieniony pt maja 13, 2011 11:36 am przez astonmartin, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.youtube.com/watch?v=3OvxOKjOtB0 - a to coś na załagodzenie i poprawę dzisiejszego deszczowego dnia - hymn Assriariacha, śpiewajcie razem z nim...'a ta mała gwiazdeczka to Assriariach...'
:D 'to nic, że masz trochę nieładną twarz, mi się bardzo podobasz i już...'
:D

kurcze opamiętajcie się, bo zrobiliście z tego forum totalny śmietnik,
poślijcie sobie miłość, pozytywną energię, bo raczej ciepełka tutaj od dawna nie ma,
Pija jak Twoje oddechy kwantowe?
Włodku - prosiłam górę o blokowanie wszelkich prób gmerania w mojej energii bez mojej zgody to tak prewencyjnie napisałam
Astromartin - prowokujesz i wyczuwam że paru osobom na rękę jest to że jesteś
i do ogółu gdybym miała po przeczytaniu tych wpisów prosić kogoś o pomoc, zapewne pomyślała bym milion razy...
Dużo ciepełka posyłam wszystkim i znikam, bo zrobił się tutaj wiejski targ przekupek
)) buziaki wielkie
))
poślijcie sobie miłość, pozytywną energię, bo raczej ciepełka tutaj od dawna nie ma,
Włodku - prosiłam górę o blokowanie wszelkich prób gmerania w mojej energii bez mojej zgody to tak prewencyjnie napisałam
Astromartin - prowokujesz i wyczuwam że paru osobom na rękę jest to że jesteś
i do ogółu gdybym miała po przeczytaniu tych wpisów prosić kogoś o pomoc, zapewne pomyślała bym milion razy...
Dużo ciepełka posyłam wszystkim i znikam, bo zrobił się tutaj wiejski targ przekupek

ja cały czas wysyłam miłość i pozytywną energię do Mirka i tłumaczę mu, że nie będzie chodził po wodzie ale do niego nic nie dociera ;/ no ja tu też nie widzę ani jednej osoby, do której można się zwrócić o pomoc ;] a co do tego, że komuś jest na rękę, że jestem - tak samo Assriariahowi jest na rękę, że jest np taki Mirek
a tak z ciekawości, to komu jestem na rękę? bo już lubię te osoby i chciałbym wiedzieć 

Ostatnio zmieniony pt maja 13, 2011 12:26 pm przez astonmartin, łącznie zmieniany 1 raz.
O!?astonmartin pisze:Mirek na Twoje posty nie chce mi się już odpisywać bo w każdym piszesz to samo - że każdy jest wykluczony ze świata społecznego itp- ale tak często o tym piszesz, że śmiem podejrzewać, że to właśnie Ty masz z tym jakiś problem

Najpierw wiara, później dowód.
A, dziękuję, do przoduM2000 pisze:kurcze opamiętajcie się, bo zrobiliście z tego forum totalny śmietnik,
Dużo ciepełka posyłam wszystkim i znikam, bo zrobił się tutaj wiejski targ przekupek)) buziaki wielkie
))