dlaczego tak szybko odeszła...

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
ORAN

Post autor: ORAN » pt maja 13, 2011 10:09 am

Wyjaśniłem na pw.,że to uwłacza mojej godności Saro a tu napisałem poto,żeby już nikomu nie przyszło do głowy,że mogę się ukrywać pod innym nickiem,ponieważ ja nie jestem łebkiem,który nie ma odwagi pisać to co myśli wprost i wykorzystuje jakiś inny nick-rozumiesz mnie ?
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo

Sara

Post autor: Sara » pt maja 13, 2011 10:10 am

Pijawko, jeszcze raz : czy w zdaniu " 'myślę, ze zartobliwie działasz od nickiem Astonmartina' jest cokolwiek nie etycznego ? Czy slowo zartobliwie jest czyms negatywnym ?

To dlaczego piszesz ' a fe' ? dlaczego piszesz słowo : ' oskarzenie' ?

pijawka

Post autor: pijawka » pt maja 13, 2011 10:11 am

Może to moja lalka wycina takie numery ? licho ją wie :lol: zaraz z nią pogadam :lol:

Sara

Post autor: Sara » pt maja 13, 2011 10:12 am

Rozumiem , Oranie , i jezeli Ci uwłoczyłam takim porównaniem , przepraszam Cie :)

pijawka

Post autor: pijawka » pt maja 13, 2011 10:14 am

Lalka się przyznała,więc to nie Oran :lol: Obiecuję,że wyciągnę konsekwencje :D

A dajmy sobie wszyscy na wstrzymanie :D

Oran,coś słabo medytowałeś nad moją lalką jeśli takie numery wycina :lol:

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 11:22 am

Sara Twoje anioły podpowiedziały Ci, że ja to Oran ?? hahahahhaha kolejna osoba, która myśli, że ma jakieś kontakty :D mieszasz się i plączesz jak każdy jasnowidzący na tym forum, najpierw rzucasz coś a później przepraszasz i cofasz
Ostatnio zmieniony pt maja 13, 2011 11:36 am przez astonmartin, łącznie zmieniany 1 raz.

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 11:23 am

Sara a może to kosmici Ci podpowiadali ?:D też z nimi rozmawiasz?:P

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 11:31 am

skoro tak chcecie wiedzieć kim jestem to może sami to sprawdzicie ? w końcu umiecie dusze do nieba zaprowadzać...sprawdziwmy kto tu ma jakieś kontakty :D

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 11:38 am

http://www.youtube.com/watch?v=3OvxOKjOtB0 - a to coś na załagodzenie i poprawę dzisiejszego deszczowego dnia - hymn Assriariacha, śpiewajcie razem z nim...'a ta mała gwiazdeczka to Assriariach...' :D:D 'to nic, że masz trochę nieładną twarz, mi się bardzo podobasz i już...' :D:D

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 11:44 am

Mirek na Twoje posty nie chce mi się już odpisywać bo w każdym piszesz to samo - że każdy jest wykluczony ze świata społecznego itp- ale tak często o tym piszesz, że śmiem podejrzewać, że to właśnie Ty masz z tym jakiś problem :D

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 11:51 am

Włodek a co to jest fokus? ja znam tylko takie czasopismo :D poza tym wiem, pisałeś, że mnie kochasz, ale żeby od razu ludzi do komór oczyszczających wysyłać? nie trzeba aż tak agresywnie, mi oni nie przeszkadzają, tylko Mirkowi by się przydało jakieś oczyszczenie :D

M2000

Post autor: M2000 » pt maja 13, 2011 12:03 pm

kurcze opamiętajcie się, bo zrobiliście z tego forum totalny śmietnik,

poślijcie sobie miłość, pozytywną energię, bo raczej ciepełka tutaj od dawna nie ma,

Pija jak Twoje oddechy kwantowe?

Włodku - prosiłam górę o blokowanie wszelkich prób gmerania w mojej energii bez mojej zgody to tak prewencyjnie napisałam

Astromartin - prowokujesz i wyczuwam że paru osobom na rękę jest to że jesteś

i do ogółu gdybym miała po przeczytaniu tych wpisów prosić kogoś o pomoc, zapewne pomyślała bym milion razy...

Dużo ciepełka posyłam wszystkim i znikam, bo zrobił się tutaj wiejski targ przekupek :))) buziaki wielkie :)))

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 12:08 pm

ja cały czas wysyłam miłość i pozytywną energię do Mirka i tłumaczę mu, że nie będzie chodził po wodzie ale do niego nic nie dociera ;/ no ja tu też nie widzę ani jednej osoby, do której można się zwrócić o pomoc ;] a co do tego, że komuś jest na rękę, że jestem - tak samo Assriariahowi jest na rękę, że jest np taki Mirek :D a tak z ciekawości, to komu jestem na rękę? bo już lubię te osoby i chciałbym wiedzieć :D
Ostatnio zmieniony pt maja 13, 2011 12:26 pm przez astonmartin, łącznie zmieniany 1 raz.

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 12:10 pm

M2000 a zanim znikniesz to zaśpiewaj hymn Assriariaha w ramach wysyłania tego ciepła;] myślę, że będzie mu bardzo miło ;) a jak już to zrobisz to możesz znikać na polane czyścić Mirusiowi sandały :D

Mirek1

Post autor: Mirek1 » pt maja 13, 2011 1:00 pm

astonmartin pisze:Mirek na Twoje posty nie chce mi się już odpisywać bo w każdym piszesz to samo - że każdy jest wykluczony ze świata społecznego itp- ale tak często o tym piszesz, że śmiem podejrzewać, że to właśnie Ty masz z tym jakiś problem :D
O!? :| Coś nowego napisałeś. Nie wiedziałem, że jesteś każdy.
Najpierw wiara, później dowód.

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 1:04 pm

a sorry pomyliłem Cię z Assriariahem :D za bardzo podobni jesteście ;p to on uważa, że każdy ma jakieś problemy społeczne :D

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 13, 2011 1:21 pm

Mirek, a przez to chodzenie po wodzie to jajek nie przeziębiłeś?:P o ile je masz :p a jestes obrzezany? bo Mojżesz chyba był? ":D powinieneś zachować tą tradycję :P
Ostatnio zmieniony pt maja 13, 2011 1:24 pm przez astonmartin, łącznie zmieniany 1 raz.

pijawka

Post autor: pijawka » pt maja 13, 2011 1:23 pm

M2000 pisze:kurcze opamiętajcie się, bo zrobiliście z tego forum totalny śmietnik,

poślijcie sobie miłość, pozytywną energię, bo raczej ciepełka tutaj od dawna nie ma,

Pija jak Twoje oddechy kwantowe?

Dużo ciepełka posyłam wszystkim i znikam, bo zrobił się tutaj wiejski targ przekupek :))) buziaki wielkie :)))
A, dziękuję, do przodu :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”