penetracje róznych obszarów

Tutaj piszemy o sprawach mniej lub bardziej związanych z rozwojem duchowym jednocześnie nie mieszczących się w innych miejscach Forum.
salvinia

penetracje róznych obszarów

Post autor: salvinia » śr wrz 12, 2007 4:49 pm

Czy nigdy was nie korciło, żeby podczas OOBE udać się do,
zakazanej strefy powiedzmy np. Area51, Pentagon czy gabinet
prezydenta Putin'a :) (to tylko przykłady), zeby sprawdzić
jak naprawdę wyglądają i co tam jest? albo chodźby sprawdzić
w jaki sposób powstały piramidy?
Czy chodź jedna osoba z tego forum była na tyle ciekawa :)
żeby to sprawdzić? :) i czy mogłaby opisać - efekt tych
odwiedzin. Proszę tylko nie piszcie gdzie i w jakiej książce
można o tym przeczytać :) - chodzi mi o wasze doświadczenie.

Szymon

Post autor: Szymon » śr wrz 12, 2007 8:03 pm

Są rzeczy o wiele ciekawsze. Poza tym takie badanie nie byłyby z byt wiarygodne, a co za tym idzie wartość informacji TAM zdobytych byłaby nieprzydatna.

Krąży plotka, że ktoś był w Pentagonie, to go dwóch eterycznych strażników przegoniło, a strefa 51 jest zablokowana przez odpychającą i paraliżującą (autowykopanie do ciała fizycznego) kopułą. :D
Obrazek

Roxanne
Administrator

Post autor: Roxanne » śr wrz 12, 2007 10:17 pm

kiedys mialam takie pomysly ;-) rzeczywiscie nasluchalam sie od roznych osob dosc w te klimaty wtajemniczonych o roznego rodzaju "ochronach".
Opowiadal mi tez o tym badacz ufo, dosc znany, wydal kilka ksiazek i pozyskal wiele tajnych dokumentow na ten temat (czesc z nich zostala odtajnoina i prezentuje je w swoich ksiazkach). Ponoc wszelkie info o obcych jest tez w ten sposob zabezpieczane, a ci z nich, ktorzy zyja wsrod nas stosuja takie techniki, zebysmy nawet przy duzych umiejetnosciach w zakresie remote viewing nie mogli ich rozpoznac ;-)

Przypomnialo mi sie tez, ze jak bylam jeszcze w szkole sredniej, usilowalimy z kolegami zdzialac cos w ten sposob w kasynie. znajomy krupier uswiadomil nas, ze sa jakies specjalne systemy zabezpieczen, nad ktorych updatami pracuja na biezaco psychotronicy.

Salvinia, jak dla mnie pomysl jest super :-) Ja w kazdym razie lubie wyzwania.
Rzucmy wiec haslo i umowmy sie na wspolny wypad w ktores z tych miejsc, zeby to doswiadczenie zdobyc. :-)
"Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą."
-- Alighieri Dante

sogliv

Post autor: sogliv » śr paź 10, 2007 5:04 pm

[quote="Szymon"]Są rzeczy o wiele ciekawsze. Poza tym takie badanie nie byłyby z byt wiarygodne, a co za tym idzie wartość informacji TAM zdobytych byłaby nieprzydatna.

Krąży plotka, że ktoś był w Pentagonie, to go dwóch eterycznych strażników przegoniło, a strefa 51 jest zablokowana przez odpychającą i paraliżującą (autowykopanie do ciała fizycznego) kopułą. :D[/quote]

... :roll: baaardzo ciekawe to z tą kopułą..
...i jazda w kosmos!!!

Szymon

Post autor: Szymon » czw paź 11, 2007 5:52 am

... :roll: baaardzo ciekawe to z tą kopułą..
Plotki zawsze są ciekawe. I nie zawsze prawdziwe. :lol:

sogliv

Post autor: sogliv » czw paź 11, 2007 3:37 pm

szymon...ty plotkarzu! :P
...i jazda w kosmos!!!

sogliv

Post autor: sogliv » czw paź 11, 2007 3:40 pm

swoją drogą to pan MONROE pisał,że można fruwać w przeszłość i przyszłość,i tak myślę te piramidy itp.
...i jazda w kosmos!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „HydePark”