czuje sie oszukana
czuje sie oszukana
Witajcie nie chcę tu wprowadzać niepotrzebnego zamętu czytam to forum czasem i staram się zrozumieć o czym piszecie.Więc tak poznałam tu kogoś kto twierdził że zna przyszłość że ma jakiś dar powróżyła mi (stek bzdur oczywiście) bo ją o to prosiłam czego teraz żałuje bo naprawdę przez tydzień miałam takiego doła że szok pamiętajcie wróżenie jasnowidzenie to jest co innego niż urojenia i i duża wyobraznia zdaje sobie sprawę że oszustów jest wielu ale ludzi którzy mają dar tyle co kot napłakał pozdrawiam wszystkich tych ktorzy czuli to co ja uważajcie na ludzi którzy bawią sie waszym kosztem 

czuje sie oszukana
byłam podłamana przez tydzień kapujesz czytaj lepiej
czuje sie oszukana
napisałam że miałam doła zasmiesasz to forum
Rocker widzę że czujesz potrzebe wywklekania naszych rozmów prywatnych na forum - ok, napisałem Ci że w mojej opinii to te trzy czarne wywahadełkowane astrale w mojej aurze byłyby bardziej prawdopodobne gdyby jakieś dziecko mi o nich powiedziało.
Meduz nie jest nie czający, tylko Meduz nie jest zakłamany - może tak.
Dla mnie to niewiarygodne co piszesz i sam sobie przeczysz.
Potrafisz komuś powiedzieć ile ciemnej jednostki dostaje energii,
a kiedy próbuję sprawdzić Twoje zdolnosci przy najdrobniejszych sprawach wyłamujesz się..
Wybacz nie kupuję tego.

Meduz nie jest nie czający, tylko Meduz nie jest zakłamany - może tak.
Dla mnie to niewiarygodne co piszesz i sam sobie przeczysz.
Potrafisz komuś powiedzieć ile ciemnej jednostki dostaje energii,
a kiedy próbuję sprawdzić Twoje zdolnosci przy najdrobniejszych sprawach wyłamujesz się..
Wybacz nie kupuję tego.