czuje sie oszukana
Może kultury trochę.
Naiwna, nie oceniaj tak ludzi. Niektórzy dobrze jasnowidzą i słyszą i mogą Ci pomóc. Rockerowi dobrze wychodzą wyniki na wahadełku, wiem bo praktycznie zawsze mamy je bardzo zbliżone.
Niektórzy starają się pomóc, to są wyśmiewani i jak taki człowiek ma mieć chęci dalej pomagać skoro ciągle wytykacie mu coś że np to nie prawda, jak on to widzi i inne rzeczy, niektórych rzeczy nie jesteście w stanie pojąć, zrozumcie to wreszcie. A jeżeli nie wierzycie w takie coś, to po co w ogóle prosicie o pomoc skoro później twierdzicie że zostaliście okłamani ?
Mam nadzieję że dobrze wnioskuję po tym co tutaj zastałem i oczywiście nasz Astonmartin się odezwał znowu. Budujmy razem to forum, niech będzie takie jak dawniej, nauczyć się pozytywnie do siebie nastawiać, życzliwość przede wszystkim, uszanujcie drugiego.
Pozdrawiam
Naiwna, nie oceniaj tak ludzi. Niektórzy dobrze jasnowidzą i słyszą i mogą Ci pomóc. Rockerowi dobrze wychodzą wyniki na wahadełku, wiem bo praktycznie zawsze mamy je bardzo zbliżone.
Niektórzy starają się pomóc, to są wyśmiewani i jak taki człowiek ma mieć chęci dalej pomagać skoro ciągle wytykacie mu coś że np to nie prawda, jak on to widzi i inne rzeczy, niektórych rzeczy nie jesteście w stanie pojąć, zrozumcie to wreszcie. A jeżeli nie wierzycie w takie coś, to po co w ogóle prosicie o pomoc skoro później twierdzicie że zostaliście okłamani ?
Mam nadzieję że dobrze wnioskuję po tym co tutaj zastałem i oczywiście nasz Astonmartin się odezwał znowu. Budujmy razem to forum, niech będzie takie jak dawniej, nauczyć się pozytywnie do siebie nastawiać, życzliwość przede wszystkim, uszanujcie drugiego.
Pozdrawiam

Przyszłość jest matrycą możliwości i w sumie z tego poziomu nie da się jej za bardzo przewidzieć. Można widzieć za mgłą jedynie jakąś opcję, w którą jeżeli osoba uwierzy której ta opcja dotyczy po przez swoją wiarę oddaje jej energię i ją tworzy w życiu realnym. Dlatego w żadnym wypadku nie należy bawić się w jakieś negatywne wizje, przewidywań chorób wypadków i tak dalej. Ponieważ jeśli wystąpią jesteśmy za nie po części odpowiedzialni. Na zakończenie taka mała sprawa do przemyślenia, czym były objawienia fatimskie, zwłaszcza dotyczące apokalipsy, czy w ogóle Bóg ma coś z tym wspólnego a może coś innego jest za nie odpowiedzialne.Strachem nie tworzy się miłości.Tam gdzie jest strach kończy się miłość, tam gdzie kończy się własne ego zaczyna się miłość.
W chwili obecnej wszystkie rzeczy są prawdziwe dla podmiotu który w nie wierzy.
naiwna78, wcale nie znaczy ze wyzrozyla ci zle... moze dobrze ci zrobilo zastanowienie sie nad tym, ze moga byc jakies przykre konsekwencje twoich czynow, och jak to gornolotnie zabrzmialo, przepraszam
tak w skrocie, to przeciez, kazdemu wrozy sie tylko to co chce uslszec, takie potwierdzenie nie zlosliwosc, nie moze przeciez przyjac czegos, czego uslyszec nie cche, logiczne, a niby zapetlone. Milych wrozb i przewidywania przyszlosci ;p

jakiś podpis