Mój Kochany Krzyś...

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
anetag1982

Mój Kochany Krzyś...

Post autor: anetag1982 » śr wrz 14, 2011 10:07 pm

W maju tego roku mój największy przyjaciel miał wypadek na motorze...
Krzyś po wypadku został przewieziony do szpitala,żył...
Ponieważ wewnętrzne obrażenia były dosyć poważne musiał przejść operację...Była pierwsza, potem druga...której nie przeżył. Serce nie wytrzymało :(
Kiedy dowiedziałam się że Mój Krzyś odszedł,runął cały świat...
Nigdy nie zapomnę uczucia,jakię mnie ogarnęło kiedy przyszłam pożegnać się z Nim w kaplicy dzień przed pogrzebem...Siedziałam przy Nim nawet nie wiem ile godzin. Patrzyłam na Niego,głaskałam po twarzy, trzymałam za rękę,poprawiałam ubranie...mówiłam do Niego,błagałam aby się obudził...:( Ale On leżał, po prostu spokojnie leżał...Płakałam patrząc na niego a jednocześnie śmiałam się przez łzy wspominając chwile które spędziliśmy razem...
Pochowaliśmy Krzysia 11maja, od tamtego czasu myślę o Nim codziennie...rozmawiam z Nim w myślach,wspominam...Potwornie za Nim tęsknię!!! tak bardzo mi Go brakuje...
Chciałabym wiedzieć czy On tak samo tęskni za mną jak ja za Nim, czy wie że źle mi bez Niego?Czy wie że nadal Go kocham i nigdy nie przestanę? Tak bardzo bym chciała aby mnie przytulił...
Proszę o pomoc...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”