Prosze o pomoc chce wiedziec czy ktos mnie odwiedza

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
kasienka...

Prosze o pomoc chce wiedziec czy ktos mnie odwiedza

Post autor: kasienka... » pt wrz 23, 2011 10:31 am

Czasami mam wrazenie ze ktos przebywa w domu nie widze tego ale słysze czuje słysze kroki jak chodzi czasami sie bardzo boje czasami nie .moje dziecko malutkie tez pokazało mi kiedys ze ktos jest ze spi ze mam byc cicho martwie sie ze moze to byc cos złego ze stanie nam sie cos prosze jesli ktos moze cos powiedziec na ten temat moze ktos cos wyczuwa co do mnie .mam pewne podejrzenia kto by mogł to byc ale nie chche rzucac słow na wiatr .prosic jedynie moge o pomoc pozdrawiam

kasienka...

Post autor: kasienka... » pt wrz 23, 2011 2:55 pm

prosze o pomoc. czuje ze ktos przebywa obok mnie mam podejrzenia kto to ale nie chce tu na forum pisac .. nie wiem czy mam pomoc tej osobie w czyms czy mam sie jej bac .. bo je sie zostawiac dziecko same ni wim czy na to czyms zagrozi malutka ma dopiero 2,5 roczku nie sadze ze kłamie mowiac ze kogos widzi....

Wlodek

Post autor: Wlodek » pt wrz 23, 2011 2:59 pm

Wszystko się zgadza co opisujesz i faktycznie odwiedza Cie gość , taki z niskich astrali.
Na razie namierzyłem jednego i go zabieram czy egzorcyzmuje , jak kto woli.
Może napisz jeśli zauważysz jakąś zmianę.
Masz stosunkowo wysokie wibracje i można by powiedzieć że świecisz w astralu więc Cię odwiedzają, jak znowu by się pojawił jakiś nie proszony gość to lepiej napisz o tym i też zostanie egzorcyzmowany.
A kto to fizycznie jest tego nie wiem , ale to osoba z ciałem fizycznym, a odwiedza Cie w energetycznej formie.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

kasienka...

Post autor: kasienka... » pt wrz 23, 2011 3:19 pm

Dziekuje Panie Włodku za opowiedz za zainteresowanie Bardzo dziękuję . teraz napisze tak Myslałąm ze to przychodzi dziadek do mnie jako mi jedynej sni sie po smierci niektore sny sie sprawdzaja .a zdrugiej strony miałam tak sytuacje dziecko widziało pana spiacego na jej łozku zaraz po tym spałiło mi sie nagle po raz pierwszy 5z 6 halogenów co nigdy sie nie zdarzało a co sie okazało to był dzien rocznicy smierci ojca brata ja nie miałam mozliwosci poznania go bo zmarł młodo nie przez chorobe . nie wiem czy ktores z nich chce mi cos przekazac moze czemu to do mnie rpzychodza moze to i ktos inny ale ja czuje ze ktorys z nich choc bardziej obstaje za dziadkiem

kasienka...

Post autor: kasienka... » pt wrz 23, 2011 3:21 pm

Panie włodku jeszcze jedno osoba z ciałem fizycznym? jakto mozliwe o co chodzi?

Wlodek

Post autor: Wlodek » pt wrz 23, 2011 3:59 pm

Są duchy ludzi zmarłych i żywych , tak jedne jak u drugie podróżują po świecie.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”