Czy ktoś chętny mi pomoże znaleźć odpowiedzi na pytania

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
gochalik

Czy ktoś chętny mi pomoże znaleźć odpowiedzi na pytania

Post autor: gochalik » pn paź 17, 2011 7:52 am

Ponad 5 m-cy temu odszedł w cierpieniu mój teść. Może to i dziwne, że staram się sprawdzić czy teść jest już szczęśliwy, czy nie potrzebuje Naszej lub Waszej pomocy w drodze do nieba. Był fantastycznym człowiekiem, do dziś jest wiele osób które ogromnie tęsknią za nim. Zwłaszcza teściowa, która miała dziwne przygody z udziałem ,, niby teścia", zresztą nie tylko ona, pozostali synowie również. czy znaczy to, że teść chce Nas o coś prosić lub przekazać. Będę wdzięczna za kontakt i pomoc.

megraf

Post autor: megraf » ndz gru 25, 2011 9:49 pm

Gosiu szukaj odpowiedzi ..

gochalik

Post autor: gochalik » wt gru 27, 2011 3:41 pm

Chętnie bym jej poszukała tylko nie wiem gdzie.

Wlodek

Post autor: Wlodek » wt gru 27, 2011 3:54 pm

Teść jest blisko nieba ale brakuje mu jeszcze kilka szczebelków aby tam wejść.
Na kursie odprowadzania dowiesz się jak mu pomóc o ile Cie to interesuje.
Dodam tylko że to świetlista dobra dusza.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

megraf

Post autor: megraf » wt gru 27, 2011 9:32 pm

Wlodek pisze:Na kursie odprowadzania .
:?: co to za kurs Włodku?

Myślę , że jedynym sposobem aby pomóc jest modlitwa i dobra intencja, nie wiem czy za życia teść był wierzący czy nie, gdzie prawdopodobnie trafił po śmierci fizycznej.
Dusze , po śmierci trafiają w obszary w które wierzyli przed śmiercią. Dlatego też często osoby wierzące w Boga -trafiają do nieba pod warunkiem , że według swojego sumienia są rozliczeni z grzechów. Dusze które nie wierzą -trafiają w systemy przekonań -w swoje światy wykreowane przez psychikę , wyobrażenia.
Jest jednak dobra wiadomość - dusze zwłaszcza krótko po śmierci fizycznej ma zazwyczaj dobry kontakt z nami. Ten kontakt w większości przypadków jest jednostronny -ale mamy ogromną możliwość niesienia pomocy.
JAK ? przez tłumaczenie, puszczanie nagrań które mogły by pomóc przejść duszy w wyższe systemy energetyczne, posylając energię miłości aby dusza miała jej wystarczająco dość aby widzieć więcej.
Dusze po śmierci często niezauważają swoich Opiekunów, gdyż w ICH istnienie po prostu nie wierzą lub są zbyt słabe energetycznie.
Każda więc modlitwa, każda pomoc jest im potrzebna.

twój teść również ich potrzebuje

napisz proszę coś więcej o tych przygodach teściowej

calusy
megraf

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”