OK, to kiedy następne NAJBLIŻSZE?
Moderator: Roxanne
OK, to kiedy następne NAJBLIŻSZE?
Bo te. które już były, to były... i jeszcze pytanie: jakiej wielkości grupę należałoby zebrać żeby takowe ewentualnie zorganizować?
Czesc Wam!
Ja tez czatuje na warsztaty i wyczytalam ze pierwszego stopnia odbeda sie teraz w czercwcu potem w pazdzierniku, drugiego stopnia w lipcu, i trzeciego stopnia w listopadzie. http://www.hemi-sync.com.pl/terminy.php
"Prowadzimy również zajęcia poza wyznaczonymi terminami dla grup już zorganizowanych - organizator grupy bierze udział w warsztatach za darmo." : moze wartoby bylo zwolac kilka osob i nie czekac na Centrum Informacji Hemi-Sync® az skompletuja chetnych . Ja jestem w Polsce od 15 czerwca i jestem za (tak jakby cos). Pozdrawiam!!!
Ja tez czatuje na warsztaty i wyczytalam ze pierwszego stopnia odbeda sie teraz w czercwcu potem w pazdzierniku, drugiego stopnia w lipcu, i trzeciego stopnia w listopadzie. http://www.hemi-sync.com.pl/terminy.php
"Prowadzimy również zajęcia poza wyznaczonymi terminami dla grup już zorganizowanych - organizator grupy bierze udział w warsztatach za darmo." : moze wartoby bylo zwolac kilka osob i nie czekac na Centrum Informacji Hemi-Sync® az skompletuja chetnych . Ja jestem w Polsce od 15 czerwca i jestem za (tak jakby cos). Pozdrawiam!!!
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
-
-
Hejasy!
Prawie tydzien temu wyslalam e-mail z zapytaniem o jakies terminy kursow w Polsce niestety jak na razie bez odzewu . Zalogowalam sie tez na Afterlife Knowledge Conversation Board. Wyslalam priva do moderatora, ktorym jest (jesli wierzyc temu co napisane) Bruce. Mam nadzieje ze nadejdzie jakas informacja wszyscy juz przeciez trzemy pietami zeby wreszcie sie tutaj znowu pojawil . Widzialam zapowiedzi warsztatow w Georgii, Tokyo, Tajlandia...
Prawie tydzien temu wyslalam e-mail z zapytaniem o jakies terminy kursow w Polsce niestety jak na razie bez odzewu . Zalogowalam sie tez na Afterlife Knowledge Conversation Board. Wyslalam priva do moderatora, ktorym jest (jesli wierzyc temu co napisane) Bruce. Mam nadzieje ze nadejdzie jakas informacja wszyscy juz przeciez trzemy pietami zeby wreszcie sie tutaj znowu pojawil . Widzialam zapowiedzi warsztatow w Georgii, Tokyo, Tajlandia...
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
"I go to any location on earth that someone organizes and hosts a workshop with enough participants to cover the host's costs."
To co napisal Bruce (to samo napisal jakiemus gostkowi z Michigan) Chyba wiec musi znalezc sie ktos kto zbierze wszystkich zainteresowanych do kupy (ze tak sie wyraze) i zorganizuje warsztaty. No to kupa Mosci Panowie (i Panie)...
To co napisal Bruce (to samo napisal jakiemus gostkowi z Michigan) Chyba wiec musi znalezc sie ktos kto zbierze wszystkich zainteresowanych do kupy (ze tak sie wyraze) i zorganizuje warsztaty. No to kupa Mosci Panowie (i Panie)...
Hejasy!
Dzisiaj dostalam e-mail'a od Bruce'a :
"Monika,
I am presently working toward putting together a schedule that would include my next trip to Poland.
Please email me again in about two weeks to remind me to send you the latest news.
Love,
Bruce"
Super!!! Mam nadzieje ze bedzie to jeszcze w tym roku!! Hip hip hura!!
Pozdrowionka
Dzisiaj dostalam e-mail'a od Bruce'a :
"Monika,
I am presently working toward putting together a schedule that would include my next trip to Poland.
Please email me again in about two weeks to remind me to send you the latest news.
Love,
Bruce"
Super!!! Mam nadzieje ze bedzie to jeszcze w tym roku!! Hip hip hura!!
Pozdrowionka
-
Kochani, z tego, co mi jest wiadomo,niestety Bruce odwiedza dany kraj tylko na czyjeś zaproszenie, bo sam nie organizuje warsztatów. Nie są to male koszty (sam przylot, to koszt około 8 tys.). Na razie brakuje chyba odważnego, aby podjąć tak spory trud dopięcia wszystkiego (ukłony i całuski dla Joanny w tym miejscu). Może uda mi się z grupą przyjaciół zorganizować takowe, ale na razie są to tylko nasze plany i nie kontaktowaliśmy się jeszcze z Brucem. Pracujemy nad tym, aby odpłatność była zminimalizowana i aby odpadły np. koszty za wynajem sali, za tłumacza i noclegi. Myślę, że damy radę w przyszłym roku dopiero, tym bardziej, że z tego, co czytam, to Bruce też ma swoje terminy.
-
Warsztaty nie były raczej tanią inwestycją, ale mimo to, myślę, że lepsza byłaby jednak forma odpłatności stosowana do tej pory, tzn. w miarę rozsądne pieniądze, ale nie prawie ze free. Pieniądze stanowią jednak pewną barierę i można mieć pewność, że na warsztaty trafią rzeczywiście ci, którym bardzo na tym zależy. Jednocześnie mam świadomość, że to właśnie pieniądze są dla niektórych, bardzo pragnących uczestniczyć w warsztztach, barierą nie do pokonania. Jaka Waszym zdaniem powinnna być wysokość za warsztaty (2 dni pierwszy stopień, 3 dni drugi i 4,5 dni trzeci)?
Kto miałby Twoim zdaniem zrzucić się na warsztaty? Czy każdy, kto dołożyłby się do nich miałby prawo w nich uczestniczyć?
Kto miałby Twoim zdaniem zrzucić się na warsztaty? Czy każdy, kto dołożyłby się do nich miałby prawo w nich uczestniczyć?