Kilka pytań (earthbound spirits)

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
mateo1114

Kilka pytań (earthbound spirits)

Post autor: mateo1114 » ndz lut 05, 2012 5:09 pm

Chciałbym Was zapytać,czy jest jakaś chociaż mała możliwość "nauczenia" się widzieć i słyszeć earthbound spirits jak pani Mary Ann Winkowski?
Bardzo pragnę posiąść ten dar aby pomóc zmarłym przejść na tamtą stronę oraz tych co pozostali na ziemi,aby im ułatwić rozłąkę z bliskim.
Sam przeszukałem internet i znane mi książki ale niestety nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi.
Z góry dziękuję bardzo za pomoc;)
Miłego Dnia.

Wlodek

Post autor: Wlodek » ndz lut 05, 2012 9:24 pm

Myślę że pewną przeszkodą do Twojego otwarcia trzeciego oka jest jakieś 30 poprzednich wcieleń które utknęły na Ziemi
Odprowadzenie ich do Nieba mogło by dać pewną nadzieje że coś tutaj drgnie.
Taka mi przyszła informacja na Twoje pytanie.
Tak czy inaczej odprowadzanie naszych poprzednich żywotów jest jednym z ważnych celów inkarnowania się na Ziemi.
Każde nie odprowadzone poprzednie życie jest do obecnego przypięte energetyczną jakby rurką - linkiem - struną , różnie to nazywają, i przesyła nam swoje negatywne energie którymi żyło za fizycznego życia.
Potem ludzie mówią że Bóg ich pokarał a to są często następstwa złych uczynków w poprzednich życiach.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

Rocker

Post autor: Rocker » ndz lut 05, 2012 9:42 pm

Polecam książki Bruce Moena, on zajmuje się przede wszystkim odprowadzaniem dusz. I naucza tego w podręczniku "Świadome Podróże w Niefizyczne Światy"

mateo1114

Post autor: mateo1114 » ndz lut 05, 2012 10:20 pm

Wlodek To bardzo interesujące co napisałeś. Dziękuję,że wziąłeś moje pytanie na poważnie;). Możesz mi więcej powiedzieć o tych moich 30 poprzednich żywotach? Skąd wiedziałeś,że próbowałem otworzyć trzecie oko? Gdy otworzę trzecie oko,będę w stanie widział i słyszał earthbound spirits?
Rocker: Dziękuję bardzo za pomoc;d Na pewno poszukam książki i jak najszybciej ją przejrzę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”