Przedwiosenne porządki

Tutaj piszemy o sprawach mniej lub bardziej związanych z rozwojem duchowym jednocześnie nie mieszczących się w innych miejscach Forum.
ORAN

P.... przekażcie swoim panią zamgłą i grey owl-blackadder

Post autor: ORAN » pn lut 20, 2012 3:17 pm

że ja nie chcę żadnego urlopu na polanie jadowitego kółka różańcowego a domagam się absolutnie wykreślenia mnie z listy uczestników tej waszej żenująco uduchowionej interpretacji "rozwoju" :lol:
-AO.

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 3:26 pm

http://www.polana.fora.pl/ogloszenia-od ... ,2467.html ( jako,że jest to wyjątkowa sytuacja wklejam link do gorszego forum-wybaczcie mi )
Ostatnio zmieniony pt lut 24, 2012 9:44 am przez pijawka, łącznie zmieniany 5 razy.

paul 023

Post autor: paul 023 » pn lut 20, 2012 3:50 pm

Niestety jako także administrator Polany składam stanowczo protest
I zastrzegam, że słowa pijawki są zbyt ostre choć swoje zdanie ma prawo wyrazić.
Nie atakuję tu nikogo i nie będę atakować, a każdy z Was już wie dlaczego.

Zaznaczę, że to nie jest tak jak ciągle myślicie, że przychodzimy tu
robić bałagan ! Nie jesteśmy celem robienia tu zamieszania.

Pijawko nie można zablokować nikogo z Polany, ponieważ nie ma
ku temu powodów, ani nie masz dowodu na to, że ktoś z nas dokonał
złamania zasad na CUiO. Już wielokrotnie tłumaczyłem, że to nie ten cel nasz był.

Proszę zwrócić, że na CUiO również jest dawany urlop przy
złamaniu regulaminu. Oznacza, że otrzymuje się tylko czasowy urlop.
Stała banicja też jest i w praktyce przez nas jest właściwie nie używana.

AO - gdybyś był bardziej delikatny i wyrozumiały także nie atakował naszej
strony to nikt nie miał by Tobie nic do zarzucenia. Jeśli będziesz w porządku
to na pewno nie zostaniesz na urlopie na Polanie.

Dodam, że to nie jest kółko różańcowe jak to nazwałeś
- te słowa zaliczam delikatnie mówiąc jako obraza.

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 4:07 pm

Paul,wczytaj się
i odpowiedz jak osoba ,,uduchowiona" może nazywać drugiego człowieka ,,szczurem " .
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2012 6:11 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 2 razy.

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 4:38 pm

Ewa.G.

Kto mieszka za sciana
Przeczytał: 95 tematów

A ze Oran - AO, robi za szczura pokladowego to wiedzialam, tylko jak zwykle dowodow trzeba bylo naznosic w jedno miejsce.
Wiec moze i urlop dla AO - od tak dla zasady, chociaz raz nie musze tlumaczyc przez trzy strony dlaczego, a po co i w jakim przypadku.

zenada, zenada, irytujaca zenada! "
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2012 4:48 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 4:41 pm

I obrazanie innych uzytkownikow z naszego forum ;

,, Ewa.G.

Kto mieszka za sciana
Przeczytał: 95 tematów

Wujek zostal usadzony - Abba Ojcze - dzieki Piku i Paul za pomoc - sporo to kosztowalo energii - szczurow bylo duzo! "

o ile dobrze wiem,tutaj sa ludzie, NIE szczury !
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2012 5:27 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 2 razy.

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 4:57 pm

I co,Paulek,napiszesz,ze nie ma podstaw i że to są posty pisane miłością albo chociaż szacunkiem do drugiego człowieka ?

pozdrowienia

Rocker

Post autor: Rocker » pn lut 20, 2012 5:36 pm

Proponuje zawiesić urlop Włodka.
Co do tego że większosć polany jest czarna jak but to Włodek miał racje..

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 5:37 pm

Rocker pisze:Proponuje zawiesić urlop Włodka.
Co do tego że większosć polany jest czarna jak but to Włodek miał racje..

Popieram Rocker,bez dwóch zdań :!:
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2012 8:04 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

ORAN

odp.

Post autor: ORAN » pn lut 20, 2012 5:53 pm

Paul 023 napisał:
…”
Proszę zwrócić, że na CUiO również jest dawany urlop przy
złamaniu regulaminu. Oznacza, że otrzymuje się tylko czasowy urlop.
Stała banicja też jest i w praktyce przez nas jest właściwie nie używana.

AO - gdybyś był bardziej delikatny i wyrozumiały także nie atakował naszej
strony to nikt nie miał by Tobie nic do zarzucenia. Jeśli będziesz w porządku
to na pewno nie zostaniesz na urlopie na Polanie.

Dodam, że to nie jest kółko różańcowe jak to nazwałeś
- te słowa zaliczam delikatnie mówiąc jako obraza.
Paulek tak wyraźnie napiszę, co Ty znowu za bzdury wypisujesz.Na polanie ostatnio wpisałem się ze dwa miesiące temu o pomocy dla zwierząt i oczywiście od razu rzuciliście się na mnie jak stado hien (do dziś nie wiem, o co) a teraz brednie piszesz, że naruszyłem regulamin i dziś zostało zablokowane moje wejście tam. Gdzie ja ten regulamin naruszyłem wklejając to jak piszecie o uczestnikach, cuio że to szczury?
Paulek nie pisz już do mnie bo nie chcę się w dawać z Tobą w polemikę w której masz szanse ……...!!! Proszę usunąć mój nick z polany !
Rocker masz absolutną rację !
Dziwne,że niektórzy widzący tak wiele nie widzą tego co na pierwszym planie jeszcze bardziej widoczne.

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » pn lut 20, 2012 6:03 pm

Dla sprawiedliwej rownowagi :

Wiosna,pewnie początek,ale...... - Wysłany: Nie 23:58, 20 Mar 2011 Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post Zobacz IP autora
AO

Kto mieszka za sciana
Przeczytał: 1 temat

Szara Sowo, naprawdę uważasz, że to koniec? Uważasz, że ja pozwolę na to, że taka napełniona inkwizyczną nienawiścią cholera -będzie zwykłym dobrym ludziom mieszać w umysłach-bardzo, bardzo się mylisz demonie słodkości na ziemi! Ja poznałem wielu złych ludzi ale tak okropnej jędzy, używającej słów miłości jak ty, Nigdy. Rób sobie bany, co kol wiek i tak będę przed twoją syczyością wężową nienawiścią przed tobą, jak nie z tond to z inąd. Kumasz oszustko?
Pewnie za chwilę rzucicie się jak hieny ty zamglą paul i ten nieszczęśliwy mirek, ale pamiętajcież wszystko w swoim czasie obróci się przeciwko wam
Wybacz zapomniałem o megraf, ona też jest miłością nienawiści!
Wszystko,co zwątpieniem jest uważacie za zło, nie za zwykłą wątpliwość, która szuka-ludzie beznadzieja! Są tu ludzie naprawdę wartościowi, ale myślę, że się was boją.
Poprosiłaś mnie o nie reakcje (ona wie), ale twoje posty nie ustanie napełnione były złością powiedz gdzie tu jest duchowość ufałem tobie opowiedziałem tobie w skrócie moją historie a ty kobieto zrobiłaś coś złego.... Tak, na pewno się spotkamy... Będzie ci przykro wiesz, do kogo teraz "mówię"---TAK?
Pul przestań proszę być przydupasem wiem, że marność twoja jest duża i zapewne nie patrzysz ludziom w oczy, ale poczuj, choć na chwile być mężczyzną pomogę ci, jeśli poprosisz naprawdę! (A mieszkam nie daleko)
Kochani myślę, że i tak nic nie zrozumiecie, ale ja mam czyste sumienie.
Mam na koniec prośbę proszę żeby ten post był TU przez trzy dni a potem możesz mnie i ten post wykasować ja nie chcę być na forum, które uważam za podobne do średniowiecznej inkwizycji. (....)-andrzej O.

Wysłany: Śro 7:57, 18 Maj 2011
PRZENIESIONY
Śro 9:46, 18 Maj 2011 Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post Zobacz IP autora
Debora

Kto mieszka za sciana
Przeczytał: 0 tematów

Mirku,niech w sprawie obecności Andrzeja wypowie się Grey,Mgiełka,bo Twoje zdanie jest tyle ważne co Pyszałka-Opałka Very Happy .Myślę,że jak te Panie-które mają zdrowy osąd na ludzi- nie życzą sobie jego wizyt,tak się stanie.

Wiedziałam,że zechcesz ,,dosrać" AQ,bo jesteś złośliwy (choć ciągle wklejasz nieswoje mysli o dawaniu miłosci i przebaczaniu ).Dlaczego wyganiasz człowieka na CUIO skoro sam bywasz na obu forach i mocno się wykłocasz albo prowokujesz do zwady ?

Ja od początku wyczuwam w Tobie fałsz dlatego Cię nie trawię Very Happy Za dużo się mądrzysz,a wszystko to cytaty z książek,nie masz własnego zdania,dla mnie jesteś nijaki Very Happy

przepraszam wszystkich oprocz Mirasa,ale wydaje mi się,że przegiął tym razem.Jakiś przewrażliwiony jest,wszędzie doszukuje się kłamstw,może to przez brak seksu ? Very Happy Jak baba Very Happy

Miras Pyszałek hiihihihihh Very Happy Very Happy Very Happy

ORAN

Post autor: ORAN » pn lut 20, 2012 6:13 pm

Conchi za to co za chwile odpisze tej jędzy za jaką uważam grey to i z cuio możesz mnie wypisać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A dlaczego wklejasz demoniczna babo tylko końcówkę a nie wklejasz kąsania które rozpoczęłaś,a poza tym to dość już mam tego bredzenia i jakoś w ogóle nie chce mi się z tobą demonie ciemności gadać-zrozum to w końcu !!!
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 6:18 pm

Oran,nie daj się sprowokować,spokojnie :) Jesteś dobrym człowiekiem i takim pozostań :)

już jej tu nie ma,kompletny ignor,była, pokrzyczała i poszła,a smród ze sobą zabrała :)

umowmy się,że nie wchodzimy z nią w żadne relacje,ok ? zero odniesień do jej postów i będzie okey :)
Ostatnio zmieniony sob lut 25, 2012 1:53 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 3 razy.

meduz

Post autor: meduz » pn lut 20, 2012 6:22 pm

"demoniczna babo" :lol:

ORAN

Post autor: ORAN » pn lut 20, 2012 6:24 pm

Masz racje Pija,-a kysz siło nie czysta-brrry

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 6:26 pm

no i jest cool :D

paul 023

Post autor: paul 023 » pn lut 20, 2012 6:46 pm

Cisza i spokój !!

Jak tak będziecie dalej robić to niczego nie osiągniecie.
AO - przepraszam, ale od dłuższego czasu bywasz wobec nas
chamski. Po pierwsze nie zaczepiam Cię, ani ktokolwiek z Polany.
Ale ok. proponuję, aby dojść do porozumienia.
Po drugie trzymaj się określonych zasad na CUiO, a jeśli bywasz na Polanie to również.
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2012 8:22 pm przez paul 023, łącznie zmieniany 1 raz.

ORAN

Post autor: ORAN » pn lut 20, 2012 6:54 pm

a cóz ty Paulku możesz innego napisać jak nie poparcie dla swojej pani,ty nie masz swojego zdania a poza tym przetrzyj ślipka tu nie ma ao a oran i proszę Cię nie prowokuj mnie swoim bezpłciowym służalczym skomleniem TAK ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „HydePark”