autor: Grey Owl » pn lut 20, 2012 6:03 pm
Dla sprawiedliwej rownowagi :
Wiosna,pewnie początek,ale...... - Wysłany: Nie 23:58, 20 Mar 2011 Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post Zobacz IP autora
AO
Kto mieszka za sciana
Przeczytał: 1 temat
Szara Sowo, naprawdę uważasz, że to koniec? Uważasz, że ja pozwolę na to, że taka napełniona inkwizyczną nienawiścią cholera -będzie zwykłym dobrym ludziom mieszać w umysłach-bardzo, bardzo się mylisz demonie słodkości na ziemi! Ja poznałem wielu złych ludzi ale tak okropnej jędzy, używającej słów miłości jak ty, Nigdy. Rób sobie bany, co kol wiek i tak będę przed twoją syczyością wężową nienawiścią przed tobą, jak nie z tond to z inąd. Kumasz oszustko?
Pewnie za chwilę rzucicie się jak hieny ty zamglą paul i ten nieszczęśliwy mirek, ale pamiętajcież wszystko w swoim czasie obróci się przeciwko wam
Wybacz zapomniałem o megraf, ona też jest miłością nienawiści!
Wszystko,co zwątpieniem jest uważacie za zło, nie za zwykłą wątpliwość, która szuka-ludzie beznadzieja! Są tu ludzie naprawdę wartościowi, ale myślę, że się was boją.
Poprosiłaś mnie o nie reakcje (ona wie), ale twoje posty nie ustanie napełnione były złością powiedz gdzie tu jest duchowość ufałem tobie opowiedziałem tobie w skrócie moją historie a ty kobieto zrobiłaś coś złego.... Tak, na pewno się spotkamy... Będzie ci przykro wiesz, do kogo teraz "mówię"---TAK?
Pul przestań proszę być przydupasem wiem, że marność twoja jest duża i zapewne nie patrzysz ludziom w oczy, ale poczuj, choć na chwile być mężczyzną pomogę ci, jeśli poprosisz naprawdę! (A mieszkam nie daleko)
Kochani myślę, że i tak nic nie zrozumiecie, ale ja mam czyste sumienie.
Mam na koniec prośbę proszę żeby ten post był TU przez trzy dni a potem możesz mnie i ten post wykasować ja nie chcę być na forum, które uważam za podobne do średniowiecznej inkwizycji. (....)-andrzej O.
Wysłany: Śro 7:57, 18 Maj 2011
PRZENIESIONY
Śro 9:46, 18 Maj 2011 Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post Zobacz IP autora
Debora
Kto mieszka za sciana
Przeczytał: 0 tematów
Mirku,niech w sprawie obecności Andrzeja wypowie się Grey,Mgiełka,bo Twoje zdanie jest tyle ważne co Pyszałka-Opałka Very Happy .Myślę,że jak te Panie-które mają zdrowy osąd na ludzi- nie życzą sobie jego wizyt,tak się stanie.
Wiedziałam,że zechcesz ,,dosrać" AQ,bo jesteś złośliwy (choć ciągle wklejasz nieswoje mysli o dawaniu miłosci i przebaczaniu ).Dlaczego wyganiasz człowieka na CUIO skoro sam bywasz na obu forach i mocno się wykłocasz albo prowokujesz do zwady ?
Ja od początku wyczuwam w Tobie fałsz dlatego Cię nie trawię Very Happy Za dużo się mądrzysz,a wszystko to cytaty z książek,nie masz własnego zdania,dla mnie jesteś nijaki Very Happy
przepraszam wszystkich oprocz Mirasa,ale wydaje mi się,że przegiął tym razem.Jakiś przewrażliwiony jest,wszędzie doszukuje się kłamstw,może to przez brak seksu ? Very Happy Jak baba Very Happy
Miras Pyszałek hiihihihihh Very Happy Very Happy Very Happy