prośba o kontakt z ojcem

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
Ewanka

prośba o kontakt z ojcem

Post autor: Ewanka » czw mar 20, 2008 11:18 pm

Witam. Jakiś czas temu napisalam posta z prosbą o pomoc jednak nikt nie zareagował , nie wiem czemu , moze dlatego ze nie podalam nazwiska osoby zmarłej? Mimo wszystko spróbuję jeszcze raz w innej sprawie. Otóż 15 lat temu zmarł nagle mój ojciec. Wiem , ze to dawno i kontakt z nim byc moze bylby teraz utrudniony ale moze nie wszystko jeszcze stracone? Ojciec byl bardzo dobrym człowiekiem i całym sercem wierzę i mam nadzieję ze jest szczęśliwy . Czy ktoś mógłby chociaz spróbować się z nim skontaktować , zapytać, czy nas widzi i nadal kocha ? Moze chcialby nam coś przekazać , lub mógłby dać jakiś dowód tego ze nas widzi .A moze jest juz w nowym wcieleniu... Mimo , ze to juz 15 lat , codziennie o nim myślę . Bardzo proszę o pomoc. Ojciec miał na imię Franciszek. Pozdrawiam .
Ostatnio zmieniony pn mar 24, 2008 2:18 pm przez Ewanka, łącznie zmieniany 2 razy.

SamTen
Moderator

Re: prośba o kontakt z ojcem

Post autor: SamTen » pt mar 21, 2008 10:30 pm

Ewanka pisze: Czy ktoś mógłby chociaz spróbować się z nim skontaktować , zapytać, czy nas widzi i nadal kocha ?
Nie potrafię się skontaktować, ale mogę Cię "w ciemno" zapewnić, że widzi i kocha. Na pewno.
Samten :) ;) :D

MadziaKK

Post autor: MadziaKK » sob mar 22, 2008 2:34 pm

Ewanka, chyba ci co mają największe w tym doświadczenie, po prostu nie piszą postów... a szkoda. :|
jakiś podpis :)

Ewanka

Post autor: Ewanka » sob mar 22, 2008 3:06 pm

To prawda Madzia, szkoda ,jednak nie tracę nadziei ze ktoś się odezwie. SamTen dziękuje za słowa otuchy :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”