Wtam cieplutko wszystkich!!!

Jesteś nowy? Dopiero zajrzałeś do naszego Centrum i nie bardzo wiesz, jak zacząć? Tu możesz przywitać się i podzielić pierwszymi wrażeniami :-)
Monika

Wtam cieplutko wszystkich!!!

Post autor: Monika » czw cze 05, 2008 1:52 am

Witam Kochani!!!
Oj chyba nie ma bardziej swiezszego i zielonego towaru :D niz ja. Ale jak mawial moj Tato "Newton tez najpierw musial usiasc pod drzewem" :D Bardzo jestem szczesliwa ze wreszcie dotarlam tutaj do Waszej kopalni wiedzy. Przyznam sie szczerze ze nie raz nie dwa po przeczytaniu Waszych postow ryczalam jak krokodyl. Zarazona "Moenem" zostalam w zeszlym roku. Kolezanka byla na kursie Hemi prowadzonego przez Bruca. Ja niestety ciagle szukam terminu kursu ktory wpasowalby sie w moj termin bycia w Polsce. :? . I przynznam sie bez bicia ze mam cykora :zawstydzony: . Boje sie ze mimo wszystkich moich checi i zapalu z tych moich exploracji, kontaktow, odzyskan nic nie wyjdzie i ze sie absolutnie do tego nie nadaje. No ale jak zawsze pozostaje mi nadzieja.
Fajnie ze jestescie :D
Pozdrawiam :)
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.

ewa.fortuna1

Re: Wtam cieplutko wszystkich!!!

Post autor: ewa.fortuna1 » czw cze 05, 2008 8:53 am

Monika pisze:Witam Kochani!!!
Ja niestety ciagle szukam terminu kursu ktory wpasowalby sie w moj termin bycia w Polsce. :? . I przynznam sie bez bicia ze mam cykora :zawstydzony: . Boje sie ze mimo wszystkich moich checi i zapalu z tych moich exploracji, kontaktow, odzyskan nic nie wyjdzie i ze sie absolutnie do tego nie nadaje. No ale jak zawsze pozostaje mi nadzieja.
Fajnie ze jestescie :D
Pozdrawiam :)
Witaj Moniko :D
Moniko jak jest ci pisane być na warsztatach Moena,to będziesz. Wszystko ułoży się tak pomyślnie,że dotrzesz na zajęcia.
Wszystko czego chcesz jest w zasięgu twoich rąk,trzeba tylko wierzyć,że jest to możliwe :)
Co do Twoich obaw 8) niepotrzebnie sie stresujesz. 90% osób które zapisują się na warsztaty,maja takie obawy i nie wiedza o swoich możliwościach,tak tez było ze mną.
Ja o Bruce Moenie w życiu nie słyszałam,ale miałam problem z duchami. Ciągle zanudzałam Bozie,żeby pomogła mi jakoś ten problem rozwiązać :? Pewnego dnia poszłam do sklepu,po art,spożywcze i nie wiem czemu zaczęłam przeglądać gazety i to gazety których nigdy nie kupowałam!!! Nagle zobaczyłam w jednej z nich zdjęcie Bruce i pewnie też bym na niego nie zwróciła uwagi gdy by nie to że tą twarz widziałam parę miesięcy wcześnie we śnie!!! :D Zaczęłam czytać art i zgłupiałam!!!! Przecierz to było to czego szukam od przynajmniej roku!!! Duchy,odprowadzanie,kontakt z tamta stroną... :D
To tyle i pozdrawiam serdecznie :D
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

Monika

Post autor: Monika » czw cze 05, 2008 2:28 pm

Wow!!
Niesamowite! Dzieki za bardzo cieple slowa :) . Ale powiem Ci ze czytajac Wasze wypowiedzi to mnie one troche stresuja bo ja nie mam takich przezyc... nigdy nie mialam problemow z duchami, nigdy nie odczuwalam czyjejs obecnosci nie odczuwalam ze ta energia cos chce mi przekazac.... wiesz co ale piszac teraz te slowa pomyslalam sobie ze wlasnie nadszedl czas zeby sie troche otworzyc; bo moze to wszystko sie zdarzylo tylko ja jestem jeszcze nie wyrobiona w "tych" sprawach.
To tyle bardzo mocno pozdrawiam
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.

Magdalena

Post autor: Magdalena » czw cze 05, 2008 2:34 pm

Witaj Moniko!
Ja co prawda nie jestem autorytetem jak osoby tutaj, jestem szczypiorkiem - i raczej nim pozostanę, bo mój rozwój coś przybrał tempo ślimacze, ale bardzo się cieszę że jesteś!

pozdrawiam :-)

SamTen
Moderator

Post autor: SamTen » pt cze 06, 2008 1:48 pm

Witaj Moniko!
Monika pisze:bo ja nie mam takich przezyc... nigdy nie mialam problemow z duchami, nigdy nie odczuwalam czyjejs obecnosci nie odczuwalam ze ta energia cos chce mi przekazac....
A ja, myślisz, mam? Też nigdy nie miałem problemów z duchami. Po prostu Moen tak mi jakoś "przypadł do serca". Ale to nie przeszkadza w zaglądaniu na forum, odezwaniu się czasem... A Ci wszyscy uprzejmi ludzie to potem czytają. Naprawdę! :)

P.S. Fajną masz stopkę. Never fear...
Samten :) ;) :D

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » pt cze 06, 2008 4:59 pm

[quote="SamTen"
P.S. Fajną masz stopkę. ...
[/quote]
Rozmiar 36 :lol:
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

Anula

Post autor: Anula » pn cze 09, 2008 4:26 pm

witaj Moniko :)

Monika

Post autor: Monika » czw cze 12, 2008 3:38 am

Ufff!
Alez mi ulzylo!!! Dzieki!!! SamTen pocieszyl mnie :) . Tobie chociaz na poczatku Moen przypadl do gustu, a ja jak zlapalam jego ksiazke (zaczelam niestety od III tomu trylogii) przeczytalam ja w jednej trzeciej i stwierdzilam ze gosciu musi albo palic duuuzo ziola albo miec cos nie tak pod sufitem ;). Dopiero po jakims roku spotkalam kolezanke ktora byla na warsztatem (z udzialem Bruce'a) no i otworzyla sie puszka Pandory (ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu). Najgorsze jest jednak w tym wszystkim to ze im wiecej czytam tym jest gorzej :) uswiadamiam sobie jak ja malo wiem i zastanawiam sie czy wystarczy mi czasu na ogarniecie choc czesci tego :). Od trzech miesiecy leza przede mna CD z nagraniami Hemi a ja nie mam odwagi siegnac po nie .... ale silne postanowienie zeby zaczac jest!!! :) .
Moja stopka to cytat mojego ulubionego obserwatora ludzi i swiata Oskara Wilde.
Pozdrowionka dla wszystkich :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”