Psychodeliki a Rozwój Duchowy
Meduziak,to inny poziom i nie będę więcej w tym temacie pisał...jeśli ktoś tu żyje w strachu to na pewno Ty chłopcze,czy poza wpatrywaniem się w monitor robisz coś jeszcze ? wychodzisz z domu ? byłeś gdzieś ? umiesz stanąć na przeciwko żywego człowieka i powiedzieć swoje racje ? itd.-ja Ci odpowiem-ZAPEWNE NIE!
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Pija kliknełaś choć w jednego linka którego ktoś tu podesłał? Nie? No własnie.
Więc może pomyślałabyś raz samodzielnie a nie szła za głosem tłumu i jednak zapoznałabyś się z tymi materiałami ?
Tak na marginesie, nie chodzi już tu o stosunek do psychodelików,
tylko o to jak twardo spowija Was ignorancja i nieświadomość i jak cięzko jest niektórym ludziom coś uświadomić ( nie zachęcić do jedzenia tych rzeczy ) tylko uświadomić, że cos moze wyglądać zupelnie inaczej.
Czyż to nie jest zabawne?
Bo dzięki inteligencji hrabiego i ewy już trzy razy oplułem monitor ze śmiechu.
Więc może pomyślałabyś raz samodzielnie a nie szła za głosem tłumu i jednak zapoznałabyś się z tymi materiałami ?
Tak na marginesie, nie chodzi już tu o stosunek do psychodelików,
tylko o to jak twardo spowija Was ignorancja i nieświadomość i jak cięzko jest niektórym ludziom coś uświadomić ( nie zachęcić do jedzenia tych rzeczy ) tylko uświadomić, że cos moze wyglądać zupelnie inaczej.
Czyż to nie jest zabawne?
Bo dzięki inteligencji hrabiego i ewy już trzy razy oplułem monitor ze śmiechu.
Ostatnio zmieniony ndz maja 06, 2012 11:09 am przez meduz, łącznie zmieniany 2 razy.