Głosy
pijawko ciiii bo się wyda
ewcia nikt nie broni
a najbardziej podoba mi się jak taka osóbka 60 - 80 latka która chce i ma ochotę za żarty, wygłupy a jak się ładnie trzymają za rączkę na ulicy mmmm miodzio

ewcia nikt nie broni

Ostatnio zmieniony wt maja 15, 2012 7:06 pm przez asiula2k, łącznie zmieniany 1 raz.
Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują
Pija nie ma sensu, gdyż Pani X z bardzo ciasną mózgoczaszką zrobiła ze mnie ćpuna wejdzie tam zaraz i zrobi dym czyli to co umie najlepiej. Mogłbym o tym mówić do paprotki i więcej by zrozumiała, no ale cóż, tacy ludzie też mają prawo pełzać po ziemi i trzeba być dla nich wyrozumiałym 

` śnij niemożliwy sen, a świat nie utonie w zamyśleniu.
Asiula,rób wszystko co w Twojej mocy byle wyprostować tego Parzydełkowca.
Meduz,ja też mowię NIE psychodelikom,ale chciałabym aby dyskusja toczyła się na argumenty,więc najlepiej jak opiszecie jak Wam obu pomogły te środki i co dzięki nim osiągneliście. Poza tym zasadnicze pytanie : po co zaczeliście brać ? Ale to już w tamtym temacie
Meduz,ja też mowię NIE psychodelikom,ale chciałabym aby dyskusja toczyła się na argumenty,więc najlepiej jak opiszecie jak Wam obu pomogły te środki i co dzięki nim osiągneliście. Poza tym zasadnicze pytanie : po co zaczeliście brać ? Ale to już w tamtym temacie