Z uwagi na to, ze na obu fotkach orbsy pojawily sie w tym samym miejscu (nad glowa Bruce'a), wg mnie to jedna z jego wysoce juz rozwinietych wyzszych czakr, ta sama, na ktorej sugerowal skupiac sie Bob w procedurze OBE, ale to tylko moje domniemanie
Jarek: tak, jak sie umawialismy - wyslij swoje zdjecia mi, Asi i Gabrysi - zostana dolaczone do plyty z fotkami i prawdopobnie w relacji z Warsztatow na stronie / tutaj.
Conchita: co do Twojego wrazenia, nie wiem, czy odwolujesz sie do tego, co mowil, ale jesli tak, to mial na mysli organizowanie przez nia wspolnych spotkan bylych uczestnikow i robienie roznych sesji, podobnych do naszych cwiczen. A jesli masz na mysli jakies bardziej ogolne wrazenie, to.. kto wie

Byc moze maja wspolne plany, o ktorych nie wiemy.. Mysle, ze wchodzimy w czas, kiedy tego typu wglad nie bedzie juz poszerzany przez jednostki, a cale, ze tak powiem, druzyny, a ich "liderzy" z pewnoscia sa i wsrod nas
Conchita pisze:Ach, szkoda.... Zapomniałam o świecy - masz rację... Jednak energia niefizyczna to niefizyczna i nie widać jej na fizycznych fotografiach...
Czasem widac, rowniez golym okiem

Po nadaniu rang, jako uczestnicy Warsztatow, bedziecie mogli zakladac tematy w dziale 'Minione Warsztaty" i tam zdawac wlasne relacje. Wtedy tez przeniose temat