Co najmniej 50 tys. ofiar trzęsienia w Chinach
Co najmniej 50 tys. ofiar trzęsienia w Chinach
Tutaj podaje adres do artykułu o tym.
http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,5217483.html
http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,5217483.html
-
Z tego co piszesz masz w sobie ogromną moc,a nie chciała byś pomóc komuś z forum?za_mgłą pisze:witaj, Chiny czyste.
piramida milosci,
otwarty bezpieczny tunel do wejscia i wyjscia w to miejsce
chlopiec kleczacy - jest " pomnikiem" drogowskazem tam gdzie byly Dusze.
pozdrawiam
Sporo osób prosi o nawiązanie kontaktu ze zmarłym

Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi 

Witaj Ewciu,
nie chce tutaj rozprawiac o mocach, predyspozycjach i o tym co i kto ile moze.
W kazdym z nas drzemie sobie sila i chec pomocy i mozliwosc rozwoju.
Dlaczego nie pisze odpowiedzi na kazdego posta?
z powodu braku czasu
z powodu oczyszcen, ktore zajmuja czas w podrozy, w pracy, po pracy, w snie, nie w snie itd.
Wiec wybacz Ewuniu, ale poprostu nie mam kiedy.
Czytam kazde posty i kiedy widze prosbe to lacze sie z Dusza i sprawdzam co sie dzieje.
A wiem ,ze taka dobra Duszyczka jak Ty Ewciu, pojdzie i pomoze i opisze nam to wszystko. Naprawde jestem pod wielkim wrazeniem jak suniesz do przodu.
pamietaj ogladaj sie za siebie, ciagle pomagaj, otaczaj siebie, bliskich i wszystkich napotlanych miloscia, nie karm siebie i nie zatapiaj w samowuilebieniu bo to parteruje szybciej niz sie tego spodziewamy. kochaj, usmiechaj sie.
wiem, ze praca Aniola jest bardzo ciezka, wymaga wytrwalosci i twadrej dupy do spadania na nia. chcialabym, zebys odkryla w sobie wl;asnie tego Aniola, ktorym pracujesz, a wtedy swiat stanie sie znowu inny....Tobie tego zycze.
No, wiec glowa do gory, na pewno nabierzesz powietrza w piora i polecisz znowu.
i pozwol mi troche odpoczac.
dziekuje
duzo ciepla zycze
za_mgła
nie chce tutaj rozprawiac o mocach, predyspozycjach i o tym co i kto ile moze.
W kazdym z nas drzemie sobie sila i chec pomocy i mozliwosc rozwoju.
Dlaczego nie pisze odpowiedzi na kazdego posta?
z powodu braku czasu
z powodu oczyszcen, ktore zajmuja czas w podrozy, w pracy, po pracy, w snie, nie w snie itd.
Wiec wybacz Ewuniu, ale poprostu nie mam kiedy.
Czytam kazde posty i kiedy widze prosbe to lacze sie z Dusza i sprawdzam co sie dzieje.
A wiem ,ze taka dobra Duszyczka jak Ty Ewciu, pojdzie i pomoze i opisze nam to wszystko. Naprawde jestem pod wielkim wrazeniem jak suniesz do przodu.
pamietaj ogladaj sie za siebie, ciagle pomagaj, otaczaj siebie, bliskich i wszystkich napotlanych miloscia, nie karm siebie i nie zatapiaj w samowuilebieniu bo to parteruje szybciej niz sie tego spodziewamy. kochaj, usmiechaj sie.
wiem, ze praca Aniola jest bardzo ciezka, wymaga wytrwalosci i twadrej dupy do spadania na nia. chcialabym, zebys odkryla w sobie wl;asnie tego Aniola, ktorym pracujesz, a wtedy swiat stanie sie znowu inny....Tobie tego zycze.
No, wiec glowa do gory, na pewno nabierzesz powietrza w piora i polecisz znowu.
i pozwol mi troche odpoczac.
dziekuje
duzo ciepla zycze
za_mgła
-