sny z dzieciństwa
-
sny z dzieciństwa
witam. kiedy byłem małym chłopcem miałem różne dziwne sny które sprowadzaly sie tylko do jednego tematu tzn sniłem że żyłem gdzieś w azji- chyba w chinach NIE UMIAłEM SOBIE tych wizji w zaden sposób wytłumaczyć nie wiedziałem dlaczego ciągle sie powtarzały i trudno jest mi dziś je tłumaczyć bo nie wiem skąd sie brały jakie miały podstawy jeden sen o tej samej tematyce przez całe lata dziś chciałbym tego znowu tego doświadczyc -wysilam sie że mi sie to kiedyś uda ale bez rezultatu chciałbym poznać pełny obraz tych snów tego co tam było zawarte.czy ktoś mi pomoże jak wrócić do teg co było żeby to dogłębniej poznać pozdrawiam benjamin
BENJAMIN
-
Parę lat temu śniły mi się dworce kolejowe. Co noc inny , miałam wrażenie , że znam je wszystkie z detalami. Było to do czasu , gdy nie poszłam do szkoły , do której dojeżdzałam pociągiem , sny ustały. Może i Ciebie coś ciągnie do tych snów , do ich realizacji ?A może to była jakaś podpowiedż do wykorzystania?
-
POZDRóWKA
WłAśNIE NIE WIEM ALE WYDAJE MI SIE LIDKA żE MASZ RACJę.WIEM OD PEWNEJ OSOBY żE TO Są WSPOMNIENIA W PRZESZłOśCI I JA W TO JUż WIERZę ALE CHCIAłBYM TEGO DOśWIADCZYć W PEłNI W SWIADOMOśCI
BENJAMIN
witaj,
mozesz powrocic do snow swiadomie - mentalnie.
przypomnij sobie obraz, zamknij oczy i go zobacz.
rozejrzyj sie dookola siebie.
jezeli bedziesz mogl poleciec dalej to ruszaj sie po tym obrazie.
przechodzenie z obrazu w obraz.
jest obraz tak jakby namalowany na plaszczyznie, krok do przodu, wysylasz mysl, zeby zrobila Ci dziure - przejscie do dalszego obrazu - przechodzisz.
wszytsko co kolorowe i cieple w odczuciu przytulaj, wszystko co zimne i wywoluje strach kochaj.
pozdrawiam.
obrazy w snach powatrzajace sie, nalezy wrocic tam i poszukac siebie pod postacia rozna - istota, bryla, energia itd.
powodzenia
mozesz powrocic do snow swiadomie - mentalnie.
przypomnij sobie obraz, zamknij oczy i go zobacz.
rozejrzyj sie dookola siebie.
jezeli bedziesz mogl poleciec dalej to ruszaj sie po tym obrazie.
przechodzenie z obrazu w obraz.
jest obraz tak jakby namalowany na plaszczyznie, krok do przodu, wysylasz mysl, zeby zrobila Ci dziure - przejscie do dalszego obrazu - przechodzisz.
wszytsko co kolorowe i cieple w odczuciu przytulaj, wszystko co zimne i wywoluje strach kochaj.
pozdrawiam.
obrazy w snach powatrzajace sie, nalezy wrocic tam i poszukac siebie pod postacia rozna - istota, bryla, energia itd.
powodzenia