jak wyglada przeprowadzanie zmarlych?
-
jak wyglada przeprowadzanie zmarlych?
chcialabymw iedziec jak wyglada tekie przeprowadzanie, pomc zmarlym i jak sie wprowadzamyw trans itd , co czujecie, widzicie i co nalezy robic dziekuje
skoro masz takie doświadczenie to bardzo cię proszę napisz coś więcej na ten temat. Zwłaszcza jak osoba " co przedtem weźmie "ewadev pisze:kazdy widzi co innego
w zaleznosci jak sie wyspi jaka pogoda i co przedtem wezmie
alladynko. Nie przeprowadzam duchów ( choć raz mi się śniło prze prowadzałam ducha a wszystko zaczęło się od mycia okien....

Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują
już ci odpisuje bo może coś juz pokręciłamewadev pisze:sorry ale nie wiem o co ci chodzilo

skąd wierz ze taka osoba coś wyżmie przedtem i czy się wysypia.ewadev pisze:kazdy widzi co innego
w zaleznosci jak sie wyspi jaka pogoda i co przedtem wezmie
asiula2k skoro masz takie doświadczenie to bardzo cię proszę napisz coś więcej na ten temat. Zwłaszcza jak osoba " co przedtem weźmie "
uważam ze nie wolno wrzucać osoby które biorą coś przed tym czy owamtym z osobami które przeprowadzają duchy. Pytanie raczej jest takie czy to jest osoba z powołania i wie na ten temat wszystko czy to oszust i będzie klepał trzy po trzy....
Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują
-
- Administrator
- Kontakt:
Re: jak wyglada przeprowadzanie zmarlych?
Co do pierwszej części pytania - o wprowadzenie - polecam temat:alladynka666 pisze:chcialabymw iedziec jak wyglada tekie przeprowadzanie, pomc zmarlym i jak sie wprowadzamyw trans itd , co czujecie, widzicie i co nalezy robic dziekuje
http://www.afterlife-knowledge.com.pl/f ... php?t=2155
Proces odzyskania dobrze przybliża podręcznik Bruce'a Moena "Świadome podróże w niefizyczne światy" część IV "Eksploracje oparte na odzyskiwaniach".
Pomocny jest temat: http://www.afterlife-knowledge.com.pl/f ... php?t=2043
Oby wszystkie istoty osiągnęły szczęście i przyczyny szczęścia
-
- Administrator
- Kontakt:
To raczej pewne
. Niemniej mając świadomość, że to wszystko jest iluzją jednak chodzimy do pracy i wykonujemy tysiące przeróżnych czynności, które mają znaczenie dla naszego tu i teraz mimo, że podobne jest to do snu i jest to jedna wielka iluzja.
. Tak samo w podróżach mentalnych - wykonywane są pewne działania, które doraźnie pomagają jakiejś świadomości poradzić sobie z czymś, jednak wiemy, że to iluzja (a już szczególnie "wygląd" zmarłego czy cała okolica - wszystko wytwór świadomości, jedna wielka ściema). Ale ktoś ją postrzega dzięki czemu my też możemy ją postrzegać dostrajając się
. To fantastyczna tajemnica, że możemy wyprojektować się w jakieś formy i wchodzić w relacje, interakcje... Wydaje mi się, że na ziemi jest podobnie, ale forma jest bardziej trwała... 

Tak samo jak jest określenie, że życie jest snem. Kiedy spróbujemy przypomnieć sobie jakieś stare wydarzenia, okaże się, że stają się podobne do snu - już niewyraźne, tak samo zresztą jak podróże poza ciało, im starsze tym zaczynają one przypominać sen. I tylko emocje pozwolą utrwalić mocniej dane wydarzenia sprawiając, że będzie można do nich powrócić niczym w maszynie czasu. 

-
Ciekawe jest to,że doświadczenia z podróży mentalnych uciekają baardzo szybko z pamięci . Nieraz dosłownie dzień później pamiętałem niewiele, a patrząc w zapiski wracało wspomnienie .Zdecydowanie nasze ingerencyjne działanie-ingrowanie w inny plan powoduje jakieś nieokreślone zmiany ,które nie miały mieć miejsca ,przeciwnie do działań w świecie fizycznym ,gdzie realizujemy z góry zaplanowane (przez nas przed poczęciem) działania.
Zwykły nieświadomy sen wwierca się niekiedy dużo mocniej w naszą świadomość, niż LD w którym tworzymy ,kietujemy przebiegiem .Nie mówię może o początkowych wrażeniach,ale z biegiem czasu...
Zwykły nieświadomy sen wwierca się niekiedy dużo mocniej w naszą świadomość, niż LD w którym tworzymy ,kietujemy przebiegiem .Nie mówię może o początkowych wrażeniach,ale z biegiem czasu...
-
- Administrator
- Kontakt:
Rzeczywiście wspomnienia z podróży uciekają dość szybko. Za to doświadczenia oobe dość mocno się zapisują w pamięci, być może dlatego, że są związane z wieloma zmysłami, świadomość jest czystsza, w przeciwieństwie do podróży mentalnych.
Skąd wiesz, że działanie w planie mentalnym "nie miało mieć miejsca" a na "ziemi" wszystko wcześniej zaplanowane? My zawsze jesteśmy i działamy w wielu planach jednocześnie...
Skąd wiesz, że działanie w planie mentalnym "nie miało mieć miejsca" a na "ziemi" wszystko wcześniej zaplanowane? My zawsze jesteśmy i działamy w wielu planach jednocześnie...

-
Generalnie od dłuższego czasu mam wrażenie ,że działania poza planem fizycznym są tymi,których nie planowaliśmy przed naszym poczęciem .
W rzeczywistości fizycznej wszystko mam...jak by to rzec "opanowane" i w większości domyślam się zakończeń .Poza CF dzieją się rzeczy zgoła nieprzewidywalne dla mnie ,poza tym wydaje mi się ,że wpływanie na rzeczywistość z pułapu mentalnego/astralnego daje większą szansę na realizację .
W rzeczywistości fizycznej wszystko mam...jak by to rzec "opanowane" i w większości domyślam się zakończeń .Poza CF dzieją się rzeczy zgoła nieprzewidywalne dla mnie ,poza tym wydaje mi się ,że wpływanie na rzeczywistość z pułapu mentalnego/astralnego daje większą szansę na realizację .