Meduz widzisz widzisz do czego nasza pijawka mnie namawia?
co do tematu to pijawka ma racje w 100% . " opiszecie jak Wam obu pomogły te środki i co dzięki nim osiągneliście. Poza tym zasadnicze pytanie : po co zaczeliście brać ? " Niech dyskusja dalej się toczy .....
Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują
No to skoro gadanie o pozytywnych skutkach nie ma sensu, tzn że podejmowanie poraz setny tej dyskusji też nie ma sensu. Proponuję najpierw zapoznać się z tematem zanim się zacznie rozmowe, tak bynajmniej w większosci przypadków dyskutują cywilizowani ludzie
` śnij niemożliwy sen, a świat nie utonie w zamyśleniu.
Dziękuję wszystkim za pomoc, głosy umilkły pod koniec maja tego roku. Lekarz cały czas ostrzega przed piciem alkoholu i możliwym nawrotem z tego powodu.
Trochę mi szkoda że nie mam już halucynacji, widziałem pod zamkniętymi powiekami całe kompletne światy stworzone z moich myśli.
To dobrze ze głosy umilkły. cieszy mnie to. Przy każdej chorobie mogą być nawroty. Jest to smutne, ale prawdziwe. Trzeba być dobrej myśli i ściągać pozytywne myśli.
Co do halucynacji to coś za coś , ale zdrowie jest ważniejsze. Po co cierpieć......
dlatego napisałam ze zdrowie jest najważniejsze.po co się katować/cierpieć. jak głosy umilkły a halucynacji nie masz to dobrze teraz będzie coraz lepiej. tego ci życzę
Piękne zdolności ludzie mają, ale niestety nasza cywilizacja jest taka a nie inna i zamiast wspierać takie osoby i nakierować ich to zamyka ich się w zakładach psychiatrycznych i faszeruje psychotropami.. Ehhh
To wszystko gdyby współgrało w harmonii wprowadziło by Cię z pewnością w stan podwyższonej świadomości w której miałbyś dostęp do jasnowidzenia, jasnosłyszenia, telepatii itd. Dzięki temu łatwo było by eksplorować świat niefizyczny..
Rocker czy nie lepiej byz normalnym czlowiekiem?zrobic grila, napic sie piwa, pokochac sie z mezem/zona?:)
czlowiekowi do szczescia te wszystkie wynalazki o ktorych piszesz nie sa potrzebne do n iczego tak naprawde..
Uwaga: informuję iż nawiązuję kontakty z homo sapiens.