Prosba o sprawdzenie aury
Prosba o sprawdzenie aury
Witam, czy ktos moglby sprawdzic moja aure?
raczej podrwic z tych, ktorzy szukaja odpowiedzi na pytania... na te niefizyczne pytania, a ze sama nie ma wiedzy na ten temat...
sasza, nie wiem, czy warto sprawac aure, zeby wykluczyc kogos zly wplyw. Zreszta, to nie jest do konca wyjasnione i sa rozne co do aury hipotezy. Pewne jest ze jest. Z reszta to juz przypuszczam ze jest roznie. Wg mnie w aurze mozna "zobaczyc" czy okreslic korolami to jaki ktos ma charakter oraz obecny nastroj. Mozna srobowac "patrzec" energetycznie na kogos, czyli na odleglosc "badac" energetycznie (to nic takiego zwykla myslenie, nic nikomu sie nie dzieje), ale nie wiem, czy ktos cos takiego praktykuje, bo jest raczej niedokladne.
jak na to co zobaczylam u ciebie, w ogole przejmujesz sie na zapas, zupelnie niepotrzebnie.
sasza, nie wiem, czy warto sprawac aure, zeby wykluczyc kogos zly wplyw. Zreszta, to nie jest do konca wyjasnione i sa rozne co do aury hipotezy. Pewne jest ze jest. Z reszta to juz przypuszczam ze jest roznie. Wg mnie w aurze mozna "zobaczyc" czy okreslic korolami to jaki ktos ma charakter oraz obecny nastroj. Mozna srobowac "patrzec" energetycznie na kogos, czyli na odleglosc "badac" energetycznie (to nic takiego zwykla myslenie, nic nikomu sie nie dzieje), ale nie wiem, czy ktos cos takiego praktykuje, bo jest raczej niedokladne.
jak na to co zobaczylam u ciebie, w ogole przejmujesz sie na zapas, zupelnie niepotrzebnie.
jakiś podpis 

sasza...aura zmienia się z sekundy na sekundę
wpływ na nas i na nią ma wszystko i wszyscy, ale przede wszystkim My sami
Bądź dobrej myśli, Twoja aura jest całkiem ok, jak na taką młodą osobę.
Będzie się mega wzmacniać, jak postanowisz sama decydować o jej stanie.
pozdrawiam
wpływ na nas i na nią ma wszystko i wszyscy, ale przede wszystkim My sami

Bądź dobrej myśli, Twoja aura jest całkiem ok, jak na taką młodą osobę.
Będzie się mega wzmacniać, jak postanowisz sama decydować o jej stanie.
pozdrawiam
"Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą."
-- Alighieri Dante
-- Alighieri Dante