autor: ewa.fortuna1 » czw cze 05, 2008 8:37 am
Czytałam kiedyś o tym w gazecie.
Film The Secret oglądałam i naprawdę gorąco polecam. Tematyka filmu nie jest mi obca,bo metody tam omówione stosuje od lat i naprawdę to działa.
Pamiętam jak 17 lat temu chciałam mieć większe,ładniejsze mieszkanie i położone w dobrej dzielnicy Wiednia.
Co dziennie przed zaśnięciem myślałam o tym mieszkaniu,wizualizowałam go,ustalałam gdzie maja byc pokoje,a gdzie kuchnia itd nie wiedziałam tylko w której dzielnicy chciała bym go dostać.
Pewnego dnia zostałam z mężem zaproszona do koleżanki,która od paru tygodni mieszkała w nowym mieszkaniu.
Osiedle piękne,mnustwo zieleni,park,place zabaw i jezioro!!!
Byłam oczarowana i powiedziałam w duchu do siebie
-Boże jak bardzo chciała bym tu mieszkać!!! Glośno to samo powtórzyłam do koleżanki.
Minęło parę miesięcy,dostałam dwie propozycje mieszkani,ale ich nie przyjęłam i na następny dzień miałam iść oglądnąć trzecie.
W nocy miałam sen.....jade taxi oglądać nowe mieszkanie, nie wiem gdzie jest ta dzielnica,zajeżdzam na miejsce... wychodzę z taksówki....oglądam mieszkanie,a taksiarz ucieka!!!! Ja nie wiem jak sie wydostac z osiedla!!!!
Rano sie budzę,pamiętam sen i juz wiem,ze to mieszkanie bedzie mi się podobało,że po prostu zostane już na tym osiedlu i dla tego taksówkarz odjechał.
Wzięłam taksówkę,podałam adres i szczęka mi opadła gdy dotarliśmy na miejsce!!! TO BYLO TO OSIEDLE Z JEZIORKIEM i mieszkanie dokładnie takie samo jak z mojej wizualizacji, kuchnia tylko była w troszkę innej części mieszkania.
I takich przykładów mogła bym podać jeszcze parę,które zmaterializowały się po wizualizacji i mocnym pragnieniu posiadania czegoś:)
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi