kontakt z mama

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
opuszczona

kontakt z mama

Post autor: opuszczona » wt gru 16, 2008 2:34 pm

witajcie

Bardzo prosze by ktos skontaktowal sie z moja mama :( tak bardzo pragne dowiedziec sie jak sie ona czuje..czy jes tam szczesliwa..za kazdym razem w moich snach moja mama jest smutna...siedzi w oknie za szyba z bardzo smutnym wyrazem twarzy... ja przebywajac na dole na dworzu zauwazam ja, choc wiem ze umarla.. .bardzo niepokoją mnie te sny...dwa miesiace po jej smierci rozstalam sie z moim partnerem ..rozstanie bardzo przezylam , przezywam..nie wiem, moze ten sen ma zwiazek z tym ze nie jestem szczesliwa nie wiem...bardzo prosze o pomoc.moja mama umarla 11 maja tego roku.jezeli znalazlaby sie osoba ktora chcialaby pomoc nazwisko mamy podam w mailu.. moj email evcia889@gmail.com

milagros20

Witam

Post autor: milagros20 » sob gru 20, 2008 12:03 pm

Niestety nawet i na tym forum jest dosyć ciężko aby ktoś taka prośbę spełnił.Mogę Ci tyle powiedzieć że wiem co czujesz.Ja s traciłam mamę rok temu i do dziś tak samo cierpię.Kto tego nie przeżył, to nie zna tego bulu.Też bym chciała potrafić rozmawiać ze zmarłymi no ale niestety nie każdy ma taki dar.

Conchita
Administrator
Kontakt:

Post autor: Conchita » sob gru 20, 2008 10:00 pm

Mogę spróbować, ale nie ręczę za rezultaty. Wyślij mi nazwisko na PW.
Nie martw się tyle, uśmiechnij się, mama już jest po tej łatwiejszej stronie życia a z facetem czy bez faceta może być równie fajnie. Nigdy się nie jest samotnym czy opuszczonym - to tylko sposób myślenia o rzeczywistości rozejrzyj się - mnóstwo ludzi dokoła:)!. Miłość w Tobie może znaleźć wiele środków ekspresji:).

Milagros: Co do daru to bym dyskutowała. Na warsztatach Moena okazywało się, że każdy ma taki "dar" - więc jest to po prostu normalna zdolność każdego człowieka, tyle tylko, że trzeba nauczyć się odrobinkę siebie, by wiedzieć jak z niej korzystać. Tego też można nauczyć się z książki Bruce'a albo w ogóle próbując sobie wizualizacji na własną rękę.
Oby wszystkie istoty osiągnęły szczęście i przyczyny szczęścia

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”