Ciekawa jestem, co to oznacza:)za_mgłą pisze: pewnego dnia otworzylam oczy...........
Podszebuję Waszej pomocy
-
kiedy się je otworzy .... "lecz usłyszałem głos mówiący z nieba:
«Zapieczętuj to, co siedem gromów powiedziało,
i nie pisz tego!» "
kto przejdzie przez drzwi w murze nie wróci już taki sam...kszszszszszszszszszszszsz =_=
===================
to teraz coś z moich sfer muzyczno fraktalnych - może Was zaciekawi poziom skomplikowania bitu i harmonii...
{oglądać wyłącznie na pełnym ekranie ! }
http://www.youtube.com/watch?v=2PBeKzVhWHY
:)
«Zapieczętuj to, co siedem gromów powiedziało,
i nie pisz tego!» "
kto przejdzie przez drzwi w murze nie wróci już taki sam...kszszszszszszszszszszszsz =_=
===================
to teraz coś z moich sfer muzyczno fraktalnych - może Was zaciekawi poziom skomplikowania bitu i harmonii...
{oglądać wyłącznie na pełnym ekranie ! }
http://www.youtube.com/watch?v=2PBeKzVhWHY
:)
stajemy się coraz bardziej sobą..przyszłość rysuje się piękna 

-
-
Re: Podszebuję Waszej pomocy
mysle, ze tamto odczucie,ze smierc jest rownie sprawiedliwa, jest jak najbardziej sluszna, a tylko z tymi przekonaniami, ktore masz kwalifikuja ten wybor jako niesprawiedliwy... bo pozbawiajacy zyciaszaryprorok pisze: jeszcze jedno na koniec, nie chcę teraz pisać jak to się stało że w ogóle przebudziłem się wczoraj ale w punkcie kulminacyjnym miałem wybór: śmierć i wiedzę, miłość i nie wiedzę....wybrałem to drugie...ALE ...ale wtedy czułem że śmierć jest tak samo sprawiedliwa ...teraz wydaje mi się że ktoś chciał mnie oszukać.....
Jestesmy wiecej niz cialem i smierc ciala zmienia nasze postrzeganie, a tylko od zaiteresowanego zalezy cowybierze. Ale... chcialam dodac, ze takie "wieksze" postrzeganie mozna osiagnac jeszcze za zycia.
Pozdrawiam.

-
tak można .... tylko ciężko jestem mając jakiś bagaż karmiczny pokonać niższe "ja".. w sumie nie wiem jak można komuś uzmysłowić, otworzyć oczy by zobaczył same korzyści z tego...
wiem tylko że jak ktoś bardzo pragnie celu ale jest tak opętany że nie umie to może na siłę wybić się i ma szanse że mu się to uda....
wiem tylko że jak ktoś bardzo pragnie celu ale jest tak opętany że nie umie to może na siłę wybić się i ma szanse że mu się to uda....
stajemy się coraz bardziej sobą..przyszłość rysuje się piękna