6 DNI TEMU ZMARLA MOJA NARZYCZONA
-
6 DNI TEMU ZMARLA MOJA NARZYCZONA
WITAM WSZYSTKICH 6 DNI TEMU ZMARLA MOJA NARZYCZONA I SZUKAM JAKIEJS INFORMACJI CZY MOGE SIE Z NIA POROZUMIEC?? JECHALISCMY SAMOCHODEM KTORY WPADL W POSLIC I MOJA NARZYCZONA ZMARLA W WYNIKU ZA DUZYCH OBRAZEN A JA PRZEZYLEM I NIC MI SIE NIE STALO
Witaj
Współczuję z powodu śmierci Twojej narzeczonej.
Umieść tu jeszcze imię i nazwisko Twojej narzeczonej.
Niebawem odezwą się tu osoby, które Ci pomogą.
Natomiast zadałeś pytanie czy możesz się porozumieć.Oczywiście, że możesz. Z narzeczoną możesz rozmawiać ona zawsze usłyszy to co mówisz również widzi co robisz.
Myślę, że ona napewno jakieś znaki Ci daje.
Może być tak, że nie zwracasz dokładnej uwagi tym znakom.
Aby nauczyć się kontaktu musisz być cierpliwy i mieć nadzieję.
Poczytaj sobie
http://www.afterlife-knowledge.com.pl/i ... &Itemid=41
Chciałbym Ci też powiedzieć, że całe nasze życie i nie tylko twoje jest z góry zaplanowane. Kiedyś było tak, że ja nie interesowałem się podobnymi rzeczami jak między innymi kontakt z umarłymi, duchami, ezoteryką czy też jasnowidzeniem.
Nadszedł taki czas, że zacząłem się bardzo tym interesować i bardzo dużo już przeczytałem.
Kontakt również możesz nawiązać wchodząc w stan oobe.
Jak narazie radził bym,abyś bardzo dużo czytał, a potem próbował.
Współczuję z powodu śmierci Twojej narzeczonej.
Umieść tu jeszcze imię i nazwisko Twojej narzeczonej.
Niebawem odezwą się tu osoby, które Ci pomogą.
Natomiast zadałeś pytanie czy możesz się porozumieć.Oczywiście, że możesz. Z narzeczoną możesz rozmawiać ona zawsze usłyszy to co mówisz również widzi co robisz.
Myślę, że ona napewno jakieś znaki Ci daje.
Może być tak, że nie zwracasz dokładnej uwagi tym znakom.
Aby nauczyć się kontaktu musisz być cierpliwy i mieć nadzieję.
Poczytaj sobie
http://www.afterlife-knowledge.com.pl/i ... &Itemid=41
Chciałbym Ci też powiedzieć, że całe nasze życie i nie tylko twoje jest z góry zaplanowane. Kiedyś było tak, że ja nie interesowałem się podobnymi rzeczami jak między innymi kontakt z umarłymi, duchami, ezoteryką czy też jasnowidzeniem.
Nadszedł taki czas, że zacząłem się bardzo tym interesować i bardzo dużo już przeczytałem.
Kontakt również możesz nawiązać wchodząc w stan oobe.
Jak narazie radził bym,abyś bardzo dużo czytał, a potem próbował.