Sprawa DANIELA

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
Osiris555

Sprawa DANIELA

Post autor: Osiris555 » ndz mar 22, 2009 9:23 pm

Witajcie. Mam 27 lat i mieszkam w Warszawie. Jestem osobą która doświadczała wielokrotnie planu astralnego , "wyjść ",odzyskań, wizji. Nie wychodzę na zawołanie lecz jestem spontanicznie przestrajany na niefizyczny plan. obecnie jednak żyję ziemskim życiem (przynajmniej staram się).

Postanowiłem zawitać w tym dziale forum , gdyż niedawno 15 marca zginął mój znajomy DANIEL.

oto filmik ku jego pamięci
http://www.youtube.com/watch?v=eoZThWy- ... re=related

Dziękuję.
Ostatnio zmieniony wt mar 24, 2009 12:17 am przez Osiris555, łącznie zmieniany 1 raz.

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » pn mar 23, 2009 10:51 am

Witaj Osiris555.
Nie zamierzałam nawiązywać kontaktu z Twoim kolegom,po prostu czytałam Twojego posta i poczułam ochotę impuls,ze powinnam to zrobić.
Procedura nawiązywania kontaktu,trwa u mnie długo,około godziny,czasem wiecej,zależy ile info chce wyciągnąć. Dziś [teraz] pojawiło sie to spontanicznie,wiec nie mam pojęcia czy to co zobaczyłam ma sens.
Filmiku nie oglądałam,żeby sie nie sugerować [nie wiem co na nim jest]
Zobaczyłam szczupłego o ciemnych włosach chłopaka,ale nie zawsze zmarli pokazuja nam sie tacy jacy byli za życia.
Lovi miał zapaść,tego jestem pewna,ponieważ czułam silny ból w klatce piersiowej.
Zobaczyłam tatuaż długości +- 10 cm na lewej ręce,powyżej dłoni. Wydawało mi sie że zobaczyłam litery E L. .Był to wyraz chyba 5-6 literowy i wydaje mi sie że pisany dużymi iterami,lub pogrubianymi. W wizjach może nastąpić [i często tak jest ]lustrzane odbicie,efekt negatywu zdjęcia,wiec może sie okazać,że ten napis jest na drugiej rece.
Zobaczyłam tez ulice wyłożona kostką brukową [nie wiem czy to ma jaies znaczenie?
Zobaczyłam dyscoteke,stał Lovi i jeszcze 4 osoby [jego towarzystwo],zobaczyłam go lezącego,lekarz go reanimował,odniosłam wrazenie ze reanimacja odbyła sie jeszcze na dyscotece,bo widzialam stolik,przerażonych młodych ludzi,Lovi wyszedł z ciała i widział to wszystko.
Pojawiły mi sie tez postacie: kobieta blondynka,nie wysoka w załobie,szczupły mezczyzna ciemne włosy,i dziewczynka chyba 6-10 lat.
zobaczyłam tez dziewczyne +- lat 16-18 szczupła,długie proste włosy,szatynka [ nie bląd i nie czarna] Odniosłam wrażenie,że Lovi darzył tą dziewczyne uczuciem. nie wiem czy on miał dziewczyne,czy moze bardzo podobała mu sie jakaś podobna do mojego opisu,a moze miał siostre tak wygladajaca.
Lovi stał w świetle,byl bardzo spokojny i wyciszony,wiedział,ze nie żyje.
Powiedział,ze odchodzi ale wróci. Przez myśl mi przeleciało,ze jego mama zajdzie w ciążę i Lovi inkarnuje sie w cialo tego dziecka,ale ta mys,to był ułamek sekundy wiec nie wiem czy to była prawda.
W ogóle nie wiem czy to co zobaczyłam,bylo prawdą,bo nigdy w ten sposób nie nawiązywałam kontaktu ze zmarłym....aaaa jeszcze mi sie przypomnialo,ze widziałam dom jednorodzinny,moze Lovi tam mieszkał?
To tyle.zobacze teraz filmik.
Pozdrawiam i pisz smiało,nawet jak nic nie trafilam.
Ostatnio zmieniony pn mar 23, 2009 11:01 am przez ewa.fortuna1, łącznie zmieniany 2 razy.
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » pn mar 23, 2009 10:53 am

TO BYL ON!!!!! Ogladam dalej...

Ogladnełam filmik i jestem pewna na 1000% że to był Lovi. Nawet jak by nic innego sie nie zgadzało TO JESTEM TEGO PEWNA!!!!
Poryczałam sie ogladajac ten film,jego zdjecia i jeszcze ta piekna muzyka. :( :( :(

Osiris555

Post autor: Osiris555 » pn mar 23, 2009 7:26 pm

Dziękuję Ci Bardzo Ewo! Zgadza się wiele! (Części na razie nie mogę potwierdzić ,ale zrobię wywiad w tym celu z osobami które znają jego podłoże rodzinne) . Zgadza się wygląd , tatuaż na wewnętrznym przedramieniu (Prawej ręki) Z grubym łacińskim stylizowanym napisem "MEMENTO MORI" wyglądał na krótszy niż miał liter. Dyskoteka faktycznie znajduje się przy brukowanej ulicy co jest rzadkością w Warszawie. W mojej ponownej Wizji Lovi był już uświadomiony co do swojej śmierci i faktycznie światło go otulało.... Chcę jeszcze dowiedzieć się co do okoliczności jego śmierci bo nikt o tym nie mówił.... i wtedy napisze o dalszych spójnościach.... Niemniej jestem już spokojny o niego... Dziękuję Ci Ewo! :)

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » pn mar 23, 2009 7:52 pm

Dziękuję za odpowiedz. Smutna historia :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”