Odzyskiwanie po pożarze domu dziecka.
Odzyskiwanie po pożarze domu dziecka.
W dniu dzisiejszym zostało przeprowadzone odzyskanie duszyczek dzieci które zginęły w pożarzedomu dziecka. Dzięki współpracy kilku osób zostały już odzyskane. Natomiast nie do końca wiemy jak wygląda sprawa odzyskiwania dusz z wypadku Airbusa który miał miejsce ostatnio nad oceanem . Wiemy że ktoś się tym zajmował ale dobrze by było sprawdzić tę sprawę.
Może ktoś tam zerknie aby się upewnić czy wszyscy zostali odprowadzeni.
-
Włodku świetnie sobie radzisz z przeprowadzaniem Duszyczek,to wesprzyj nas czasem na forum. Jest tyle próśb i tylko my trzy Madzia KK,i Mgiełka
Dawniej pomagał jeszcze Tomek,a teraz zostałyśmy same jak palec.
Włodziu ulituj sie nad kobitkami

Włodziu ulituj sie nad kobitkami

Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi 

Pracuje nad odzyskaniami grupowymi jak statek-portal na Bałtyku który dalej działa, i tp.
Natomiast nie idą mi rozmowy z pojedynczymi duszami dlatego robię to co umie najlepiej.
Jeśli czegoś nie wiem na pewno, to wole nie mówić aby nie postępować nie zgodnie z najwyższym dobrem.
Oczywiście pojedyncze dusze również odprowadzam ale na zasadzie przesyłania miłości .
Rzadko wyraźnie odbieram ich myśli , bardziej uczucia , radość , smutek.
Natomiast nie idą mi rozmowy z pojedynczymi duszami dlatego robię to co umie najlepiej.
Jeśli czegoś nie wiem na pewno, to wole nie mówić aby nie postępować nie zgodnie z najwyższym dobrem.
Oczywiście pojedyncze dusze również odprowadzam ale na zasadzie przesyłania miłości .
Rzadko wyraźnie odbieram ich myśli , bardziej uczucia , radość , smutek.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.
-
Baltyk to cmentarz, co znowu potwierdzilo odnalezienie wraku statku na dnie morza z okresu II WŚ.
co do samolotu, hmmm ze tak powiem jestem na pokladzie, ale jest ciezko z wielu przyczyn
- wszedzie blokady do rozebrania
- nastawienie "zalogi" - cos mi tutaj smierdzi,
ale sama to ja moge wsadzic kij w mrowisko i zmykac szybciej niz tam weszlam.
co do portalu statku
Wlodku czy wiesz ze ostatnio tam bylam i zauwazylam cos nowego
- piramide zakrywajaca statek
- nastepne maszty i windy
- fontanny
- i wyzej rozwiniete sluzby pomocnicze
nie wiem jak to nazwac.
pozdrawiam cieplo
za_mgla
co do samolotu, hmmm ze tak powiem jestem na pokladzie, ale jest ciezko z wielu przyczyn
- wszedzie blokady do rozebrania
- nastawienie "zalogi" - cos mi tutaj smierdzi,
ale sama to ja moge wsadzic kij w mrowisko i zmykac szybciej niz tam weszlam.
co do portalu statku
Wlodku czy wiesz ze ostatnio tam bylam i zauwazylam cos nowego
- piramide zakrywajaca statek
- nastepne maszty i windy
- fontanny
- i wyzej rozwiniete sluzby pomocnicze

pozdrawiam cieplo
za_mgla
Zrobiliśmy parę razy masowe oczyszczania dna tak że włączyli się nawet Archaniołowie bo ciężko było, to też i infrastruktura się rozbudowała.
Chyba się podwyższył status portalu.
A piramida ma ważne zadanie.
Popytamy Opiekunów co z tym samolotem bo ktoś tam podobno odzyskiwał.
Chyba się podwyższył status portalu.
A piramida ma ważne zadanie.
Popytamy Opiekunów co z tym samolotem bo ktoś tam podobno odzyskiwał.
Odzyskanie bylo, bo to widac jest ( samolot) duzo jasnej energii, bardzo gestej, grubej koloru cieplo zlotego, bialego, perly i krysztalu. jest silna bardzo, co moze wskazywac na to, ze mamy juz dwa punkty na baltyku, ktore mozna wykorzystywac do odprowadzania Dusz.
nad samolotem widoczny jest tunel, bardzo podobny do szybu windy.
zajete miejsca w samolocie to od dzioba 6 miejsc, pozniej przerwa i dalej 2 miejsca. sa zaczepieni jeszcze o nasz wymiar/
pozdr
nad samolotem widoczny jest tunel, bardzo podobny do szybu windy.
zajete miejsca w samolocie to od dzioba 6 miejsc, pozniej przerwa i dalej 2 miejsca. sa zaczepieni jeszcze o nasz wymiar/
pozdr
Przy takiej ilości energii samolot sobie poradzi. Mgiełko zerknij na portal nad Limanową .
Jest zbudowany według najnowszej wiedzy i wciąż rozbudowywany.
Zresztą sama się połapiesz o co chodzi .
Myślę że Ci się spodoba jego idea, a może coś zechcesz wykorzystać w swojej pracy.
Pozdrawiam.
Jest zbudowany według najnowszej wiedzy i wciąż rozbudowywany.
Zresztą sama się połapiesz o co chodzi .
Myślę że Ci się spodoba jego idea, a może coś zechcesz wykorzystać w swojej pracy.
Pozdrawiam.
Re: Odzyskiwanie po pożarze domu dziecka.
Ktoś został na dnie oceanu. Wyczuwam, ciemno i zimno. Wciągam go w "wycieczkę płetwonurków" - że niby wakacje, zwiedzanie dna oceanu. Na dnie baza - światło, inni nurkowie, kolorowo, atmosfera pikniku...Wlodek pisze:[...]Natomiast nie do końca wiemy jak wygląda sprawa odzyskiwania dusz z wypadku Airbusa który miał miejsce ostatnio nad oceanem . Wiemy że ktoś się tym zajmował ale dobrze by było sprawdzić tę sprawę.
Samten