Prośba o kontakt ze zmarłym narezczonym.

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
Kinia

Prośba o kontakt ze zmarłym narezczonym.

Post autor: Kinia » ndz sie 23, 2009 2:07 pm

.
Ostatnio zmieniony pn sie 31, 2009 6:03 pm przez Kinia, łącznie zmieniany 1 raz.

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » ndz sie 23, 2009 5:59 pm

Kinia tak jak pisałam w mailu ja dowiem sie tylko jak wyglądał,gdzie mieszkał,ae zadnych szczegółowych innych informacji. Inne dziewczyny mają wglad w inne obszary,poczekamy czy ktos sie zgłosi. Czekamy dwa dni. :)
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

Kinia

Post autor: Kinia » ndz sie 23, 2009 6:12 pm

Ostatnio zmieniony pn sie 31, 2009 6:04 pm przez Kinia, łącznie zmieniany 1 raz.

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » ndz sie 23, 2009 9:09 pm

witam cieplo.

do jutra powinnam skonczyc jedna sprawe, ktora ciagnie sie od ponad tygodnia, i mozemy zaczynac. Jeszcze chwilka.

trzymaj sie Kiniu, duzo ciepla zycze
za__mgla

Kinia

Post autor: Kinia » pn sie 24, 2009 8:32 am

Ostatnio zmieniony pn sie 31, 2009 6:04 pm przez Kinia, łącznie zmieniany 1 raz.

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » pn sie 24, 2009 9:31 am

Kiniu moja Droga,

ominmy prosze Cie, zwroty typu per Pani. to szufladkuje i uklada jakies tam poziomy. zwracaj sie do mnie po imieniu, albo jak tam Tobie pasuje.
i teraz, napisze to co widzialam w nocy, pisz smialo co sie zgadza.
ja to wszystko poukladam sobie i jezeli bedzie mi cos nadal przeszkadzac poprosze o zdjecie Radka i Twoje.
Radka, aby miec lepszy wglad w sprawe, Twoje, aby dodac Tobie sily i energii.
-------------------------------------------------------------------------------
Radek.
mlody chlopak, wiek do 30 lat, ciemne wlosy, z delikatnym jezykiem, kolor ubrania tez ciemny, przewaga czerni.
Duzy dom, dlugie wejsciowe schody, gdzies ponad 8 stopni. po lewej stronie plotek obrosniety winem badz bluszczem. obecne byly zwierzeta kot, pies i sroka. :)

wchodzaca kobieta po schodach i tutaj nie wiem czy czasami nie zobaczylam siebie
ciemne wlosy, wozek z malym dzieckiem, ubrana na czarno.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

aby uniknac uplywu czasu, podaje Tobie adres mail, gdzie mozesz odrazu wyslac zdjacia
ewaclwicca@tlen.pl

buziole i duzo ciepla i sily zycze

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » pn sie 24, 2009 9:37 am

EwoFortuno z ogromnym kolem na brzuchu :)))
weszlam w obraz wypadku, troche poswiecic tam musze. Prosze, abys nie przeszkadzala sobie moja obecnoscia, zrob Odzyskanie, a ja sie tam pokrece.

pozdrawiam ewka

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » pn sie 24, 2009 11:24 am

Oki, zdjecie dotarlo.
Tak, to Radek, bardzo sie ciesze, ze udalo mi sie tak szybko nawiazac z Nim kontakt. Juz wiesz gdzie jest, moj opis, a Twoje potwierdzenie upewnilo mnie, ze to wlasnie On. i ze to jest Wasz dom.
Przekaz jemu duzo milosci, opowiedz co u Ciebie, mow o milosci.
bedzie dobrze.

pozdrawiam i przytulam EWka

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » pn sie 24, 2009 11:51 am

za_mgłą pisze:EwoFortuno Prosze, abys nie przeszkadzala sobie moja obecnoscia, zrob Odzyskanie, a ja sie tam pokrece.
pozdrawiam ewka
To juz załatw wszytko do konca. Ja nie bede nawiązywała kontaktu bo wiem za dużo szczegółów i nie ma sensu,żebym powtórzyła to co ty juz napisałaś:)
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

Kinia

Post autor: Kinia » wt sie 25, 2009 7:30 pm

Ostatnio zmieniony pn sie 31, 2009 6:05 pm przez Kinia, łącznie zmieniany 1 raz.

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » śr sie 26, 2009 7:38 am

Witaj Kiniu,

po poludniu napisze odpowiedz do Twoich listow.
pozdrawiam Ewka

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » śr sie 26, 2009 11:50 am

Witam Kiniu,

ju z tlumacze.
tak masz racje, Dusza jezeli po przejsciu w inny wymiar ( po smierci) podejmie decyzje o przejsciu dalej i rozwijaniu sie znajduje sie w czesci Swiatla. Nieraz tak jest ze Dusze sa nieswiadome przyczyny zmiany swojego polozenia i tak jak pisalas bylo to tez i z Radkiem.
Dlatego znajdowal sie w domu z calym swoim swiatlem Duszy.
Po rozmowach z Radkiem, po uswiadomieniu co sie stalo i wytlumaczeniu dlaczego ten facet o ktorym myslal ze sie do niego przyczepil nadal stoi, przedstawilam Radkowi jego Opiekuna. bloikujac sie na Niego nie slyszal go, nie zwracal na niego uwagi, poprostu ciagle tylko stal.
Radek nic nie wie i nie wiedzial o wypadku, bo jak mowi "spal' nie wiem czy fizycznie spal, czy swiadomosc Jego zostala przeniesiona w bardzo szybkim tempie do innego poziomu swiadomosci.
Radek jest dusza, ktora wszystko musi miec wyjasnione, poruszone tematy musza byc do konca wyjsnione, nic nie zostawia na pozniej, nie lubi nie wyjasnionych sytuacji. po dlugich rozmowach z Nim, zrouzmial, przyjal do wiadomosci i obecnosc Opiekuna i przejscie do Swiatla.
Pragnie powiedziec Ci, zebys byla dzielna, bedzie o Tobie pamietac zawsze i ze masz ulozyc sobie zycie. poznajac innego mezczyzne i wiarzac sie z nim, On bedzie cieszyl sie Twoim szczesciem. prosi tylko o jedno o pamiec.
Bedzie wplywal na Twoje zycie w sposb bardzo delikatny, bedzie pomagal Tobie w trudnych decyzjach do podjecia, bedzie przy Tobie.
zapytal tez jak reagujesz na ta cala sytuacje, kiedy go nie ma.
odpowiedzialam, ze jedyna rzecza, ktora napisalas do mnie to taka, ze chcesz aby Radek zaznal spokoju Duszy i przeszedl do Swiatla. powiedzial mi
" Ona zawsze byla taka, wszystkimi dookola sie martwila, opiekowala, nikogo nie zostawila bez slowa, nawet niekiedy zapominajac o sobie samej"

Kiniu,
Radek przechodzac i uczac sie, rozwijajac dalej, ukladajac swoje przemyslenia o Duszy za zycia, ciagle bedzie obok Ciebie. nie odtracaj go, bo jest Dusza, one moga kursowac miedzy nami, a dalszyym swoim rozwojem. kiedy go wyczujesz, mysl o nim cieplo, wysylaj cieple uczucia, kiedy go wyczujesz po prostu powiedz jemu o tym.

sciskam mocno i duzo ciepla daje
ewka

Ciacho

Post autor: Ciacho » śr sie 26, 2009 6:48 pm

Nie mogę wyjść z podziwu jak wielką ROBOTĘ robicie... Za_mgłą... to jak cud...
Choć jestem tylko obserwatorem, to i tak serce mi się raduje kiedy to czytam...
A Ciebie Kiniu ściskam :)
behind blue eyes

Kinia

Post autor: Kinia » śr sie 26, 2009 7:05 pm

Ostatnio zmieniony pn sie 31, 2009 6:05 pm przez Kinia, łącznie zmieniany 1 raz.

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » śr sie 26, 2009 7:14 pm

Kochana Kiniu,

gratuluje az tak wysokiego rozwoju swojej Duszy,
piekna z Ciebie jest Istota.
Chyle czola
Ewa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”