Hej! Nazywam się Konrad

Dzięki książkom Roberta Monroe, Bruce Moena , i Roberta Bruce(obecnie najbardziej znani podróżnicy astralni). Zacząłem samemu odkrywać własne prawdy, nie poddając się cudzym manipulacjom. Ruch New Age zawiera wiele niebezpieczeństw dlatego polegam wyłacznie na własnym doświadczeniu.
Udało mi się wielokrotnie, opuszczać ciało i pozbyć wątpliwości,że 'mi się to wydaje" a zebrany materiał analizować w celu weryfikacji.
Drugi świat istnieje ponad wszelką wątpliwość. Niektórzy od wielów o tym wiedząc manipulują masami w celu rządzenia światem. Nie chodzi mi o Watykan (biuro pośrednictwa z bogiem). Lecz o Iluminatów i Nowy Porządek Świata.
Sprawa roku 2012 budzi wielkie zainteresowanie. nie tylko przez Kalendarz Majów
(zapraszam na stronę ww*.boski-plan.ei.pl lub ww*.centrumwiedzymajow.com )
..ale też zmiany globalnej świadomosci, wyczuwane przez obecnie inkarnowanych.
Każdy z nas ma inne cele i zadania, do wykonania, więc powinien szukać samodzielnie. (ewentualnie eksplorowac partnersko)

Zapraszam do pisania na boski-plan@o2.pl w celu wymiany doświadczeń:)

1. Witanie sie NIE sluzy reklamowaniu swoich stron, nawet niekomercyjnych - od tego jest Profil, tylko powiedzeniu wszystkim 'czesc' i ew. wyrazeniu innych emocji wstepnie zwiazanych z forum, bez stawiania tez i prowokowania szerszych dyskusji swiatopogladowych.
2. E-mail rowniez podajemy w Profilu i kazdy w razie uznania moze z niego skorzystac, bo do "wymiany doswiadczen" tak naprawde sluzy to forum.
3. W zw. z powyzszym, nie rozumiem uzycia emotki "lol", czyli "laughing out loud", co widac, (ktora raczej oznacza mniej lub bardziej dobitne smianie sie z czegos - nie usmiechanie do czegos) przy "eksploracjach partnerskich", tak jakby - w kontekscie poprzedniego zdania (jakoby uznajacego samotne eksploracje za jedyne sluszne) - byly jakims nieporozumieniem, podczas gdy jest wrecz przeciwnie - sa poteznym narzedziem wzbogacania i przyspieszania osobistego doswiadczenia, w czym nasze forum ma byc pomoca. .
W celu ew. sprostowania, wyslij PW - dodam je tu.
Ponadto temat zalozyles 2x, bez usuniecia jednego z nich, jesli to byl przypadek..
Odsylam do Regulaminu Glownego.