poszukajmy Maćka

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
mrkriss
Administrator
Kontakt:

poszukajmy Maćka

Post autor: mrkriss » pn sty 15, 2007 1:24 pm

witam,
właśnie "przez przypadek" zauważyłem ogłoszenie fundacji Itaka dotyczące zaginięcia niejakiego Maćka:

zaginieni.pl lub gdziejestmaciek.prv.pl

Już kiedyś robiliśmy coś takiego z ludźmi z innego forum i uzyskane informacje były co najmniej ciekawe (nie pamiętam jednak ostatecznego rezultatu, tzn. czy poszukiwana osoba ostatecznie się odnalazła), wiele informacji było wspólnych. Myślę, że warto rozwijać ten obszar naszej pracy.

relacje z naszych poszukiwań możnaby umieszczać w tym temacie przez okres powiedzmy 7 dni a następnie zostałyby one podsumowane przez jedną osobę i jako nasz wkład w te poszukiwania przesłane do Fundacji.

Nakreślę może kilka pytań na jakie trzebaby moim zdaniem uzyskać odpowiedzi:
- czy Maciek żyje, jego stan zdrowia, sytuacja w jakiej się znajduje
- gdzie się znajduje jego ciało fiz (żywe lub nie)
- stan jego ducha (świadomość, emocje)
- przyczyny zaginięcia

Bez względu na to czy ktoś zechce poszukać Maćka, wkrótce pojawi się tutaj moja relacja.

Później moglibyśmy poszukać innych, np. 2 letniego Jakuba....

a jeśli ktoś uważa, że nie jest gotowy na tak poważne przedsięwzięcia to niech odpowie sobie na pytanie kiedy i w jaki sposób zamierza taką gotowość uzyskać.

Moim zdaniem możliwe jest to tylko przez praktykę.

krzysztof.

:!: edit:

:) niesamowite, właśnie zauważyłem, że umieściłem to ogłoszenie w niewłaściwym dziale. co ciekawsze, we właściwym dziale już jest wątek dotyczący Maćka!

no comment

:!: To jest wlasciwy dzial na takie prosby. Tamten sluzy do dokonywania samej eksploracji w nawiazaniu do prosby o poszukiwanie, ale temat znalazl sie tam od razu, poniewaz Hojeczny mial juz relacje Ewy - prosbe w tej sprawie zlozyl jej osobiscie przez PW, dlatego tutaj jej nie bylo. A tak poza tym: skroc link powyzej, jesli mozesz - forum sie "rozjechalo" ;)
"bo nie jesteśmy z tego świata i nigdy nie będziemy..."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”