Witam
-
Z tego co wiem niestety to wygląda tak- 1-en adres e-mail na jedno konto.
Aby nowy login użyć konieczna jest nowa rejestracja na nowy adres e-mail.
Radziłbym jeszcze skonsultować z Administratorem bądź moderatorem.
Może będzie opcja usunięcia adresu e-mail z bazy danych co
umożliwi założenie nowego konta na ten sam adres.
Pozdrawiam
Aby nowy login użyć konieczna jest nowa rejestracja na nowy adres e-mail.
Radziłbym jeszcze skonsultować z Administratorem bądź moderatorem.
Może będzie opcja usunięcia adresu e-mail z bazy danych co
umożliwi założenie nowego konta na ten sam adres.
Pozdrawiam
Nie wiem czemu, ale u mnie na stronie tytulowej forum nie jest uwidoczniony moj post z 3.20, ktory jest umieszczony pod postem Imy tez z 3.20. Poza tym nie ma tez na stronie tytulowej tematu ogolnego tego postu, czyli "Wyprawa do Centrum Ksztalcenia".
Jednak juz na samej stronie tego tematu moj post jest.
Czy Wy tez tak macie ?
Jednak juz na samej stronie tego tematu moj post jest.
Czy Wy tez tak macie ?
Mam pewien pomysł na zmiany na forum tutaj
Może się do czegoś przyda.
Polecam stworzyć dział na przykład "Ważne strony internetowe"
(Tutaj można by podawać najważniejsze strony)
Mogła by być strona wpisana w profilu użytkownika jak (jak to obecnie jest) i wyżej podanym dziale. Czyli te najważniejsze można było by wpisać, a te z niższej półki
w innym dziale.
Dodatkowo bym polecił dział do dodawania linków do filmików.
(wszystko w jednym miejscu by było tylko należało by wówczas opisać o czym film jest)
Może to dobry pomysł
Mam nadzieje, że mnie rozumiecie o co mniej więcej chodzi

Może się do czegoś przyda.
Polecam stworzyć dział na przykład "Ważne strony internetowe"
(Tutaj można by podawać najważniejsze strony)
Mogła by być strona wpisana w profilu użytkownika jak (jak to obecnie jest) i wyżej podanym dziale. Czyli te najważniejsze można było by wpisać, a te z niższej półki
w innym dziale.
Dodatkowo bym polecił dział do dodawania linków do filmików.
(wszystko w jednym miejscu by było tylko należało by wówczas opisać o czym film jest)
Może to dobry pomysł

Mam nadzieje, że mnie rozumiecie o co mniej więcej chodzi

Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.
Paulu !
Wlasnie takie propozycje i sugestie mamy spisywac sobie teraz na kartce (wg podanych w ogloszeniu punktow - takie punkty pomagaja trzymac sie tematu i planu obrad) - by w czasie tychze wyslac je w postaci posta na forum.
Kazdy wysle jedna taka zbiorowke, na nowo otwarta wtedy strone np. "Narada plemienna" czy cos zblizonego.
I wtedy wszystko bedzie w jednym miejscu : pomysly, wnioski, kandydaci do Rady i autorzy wypowiedzi, czyli obecni uczestnicy.
Buziak
Wlasnie takie propozycje i sugestie mamy spisywac sobie teraz na kartce (wg podanych w ogloszeniu punktow - takie punkty pomagaja trzymac sie tematu i planu obrad) - by w czasie tychze wyslac je w postaci posta na forum.
Kazdy wysle jedna taka zbiorowke, na nowo otwarta wtedy strone np. "Narada plemienna" czy cos zblizonego.
I wtedy wszystko bedzie w jednym miejscu : pomysly, wnioski, kandydaci do Rady i autorzy wypowiedzi, czyli obecni uczestnicy.
Buziak

A ja proponuję wgłębić się w nasze forum i odnaleźć to, co już istnieje na nim od początku
http://www.afterlife-knowledge.com.pl/f ... m.php?f=17
Pozdrawiam ciepluchno

http://www.afterlife-knowledge.com.pl/f ... m.php?f=17
Pozdrawiam ciepluchno