A modlitwa/medytacja/błogosławieństwo 2 Serc naprawdę baardzoo pomaga.
No ale jak sie nie doświadczy to sie nie uwierzy, jak sie nie uwierzy to się potem wyśmiewa...(przynajmniej Ty tak robisz)
Pozdrawiam Rocker

pijawka pisze: Jak już sprawdzisz to napisz tutaj,chciałabym żeby inni( Włodek,Kosa,Sara ) to zweryfikowali -jesli mogę prosić --zobaczymy ilu osobom wyjdzie identyczny fokus,dobrze ?
Cytat:
W the Monroe Institute (TMI), w programie Lifeline nauczyłem się skupiać swą uwagę na różnych obszarach Świata Niefizycznego. W języku żyjących te strefy zwane są poziomami Focus (Skupienie) i dla ułatwienia nazwane liczbami od 22 do 27. Każdy z tych poziomów odnosi się do konkretnego miejsca w tamtym świecie, wraz z działalnością i sytuacjami z udziałem istot ludzkich zamieszkujących dany rejon
Cytat:
Jak już mówiłem poprzednio, rośliny zajmują poziomy od pierwszego do siódmego. Pozostają w stanie wibracyjnym na poziomach od pierwszego do siódmego.
(...)
Zwierzęta istnieją na poziomach od siódmego do czternastego, a gdy osobnik osiągnie, gdy świadomość osiągnie poziom czternasty, to nie będzie mogła wznieść się wyżej, jeżeli nie zechce zmienić swej formy.
Poziomy od piętnastego do dwudziestego pierwszego są tym, co nazywacie ludzkim życiem na Ziemi. (...)
Poziomy od dwudziestego drugiego do dwudziestego ósmego są waszym mostem. To poziomy, na które wkraczacie po śmierci. (...
I gdy osoba lub świadomość – mówimy tu o świadomości – osiągnie poziom dwudziesty ósmy, most zostaje przekroczony i od tej chwili dla świadomości, która chce rozwijać się dalej, nie przewiduje się możliwości posiadania ludzkiej postaci i bycia człowiekiem – i to nawet w wypadku gdyby chodziło o zdobycie doświadczenia służącego uczeniu się.
Focus C1: Poziom zwyczajnej świadomości świata fizycznego. Poziom rzeczywistości świata fizycznego, w którym żyjemy na co dzień.
Focus 10: (Umysł Rozbudzony/Ciało Uśpione): Stan świadomości, w którym ciało fizyczne śpi, lecz umysł jest rozbudzony i gotowy do działania. W tym stanie można rozwijać narzędzia konceptualne, które pomogą zredukować napięcie i niepokój, uzdrawiać, widzieć na odległość i nauczyć się innych metod gromadzenia informacji. W Focusie 10, podobnie jak w stanie snu na jawie, uczymy się myśleć obrazami, a nie słowami.
Focus 12: (Rozszerzona Świadomość): Jest to stan, w którym świadoma jaźń wychodzi poza granice ciała fizycznego. Focus 12 ma wiele różnych aspektów, łącznie z odkrywaniem rzeczywistości niefizycznych, podejmowaniem decyzji, rozwiązywaniem problemów i wzmożoną ekspresją twórczą.
Focus 15: (Bez Czasu): Stan "Bez Czasu" jest poziomem świadomości, który otwiera ścieżki umysłu oferujące szerokie możliwości odkrywania samego siebie poza ograniczeniami, które niosą za sobą czas i przestrzeń.
Focus 21: (Systemy Odmiennych Energii): Ten poziom oferuje możliwość odkrywania innych systemów rzeczywistości i energii znajdujących się poza tym, co nazywamy czasem, przestrzenią i materią.