Swietliste Wiadomości Dla Ziemi i Polski.
Swietliste Wiadomości Dla Ziemi i Polski.
Od dzisiaj rozpoczęły się świetliste energetyczne działania w skali całej planety, mające na celu zdecydowane jej oczyszczanie i niesienie pomocy ludziom.
Płyną ogromne ilości energii miłości i oczyszczają wszystko na swej drodze.
Również internet jest dosłownie zalewany miłością , oczyszczany i przejmowany przez przedstawicieli światła.
W tym temacie został zamontowany kanał z energią miłości i każdy kto chce pomocy dla siebie i swojej rodziny może tutaj o nią prosić i będzie ja dostawał.
Jeszcze rano nie byłem pewny kiedy to się dokładnie zacznie ale właśnie przed godziną zaczęły się działania od Polski i obejmą stopniowo całą Ziemie.
Myślę że Ci którzy choć troszkę odczuwają energię zaraz to zauważą
Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę żeby do każdego dotarła miłość i radość w nowym roki ale tak na stałe.
Płyną ogromne ilości energii miłości i oczyszczają wszystko na swej drodze.
Również internet jest dosłownie zalewany miłością , oczyszczany i przejmowany przez przedstawicieli światła.
W tym temacie został zamontowany kanał z energią miłości i każdy kto chce pomocy dla siebie i swojej rodziny może tutaj o nią prosić i będzie ja dostawał.
Jeszcze rano nie byłem pewny kiedy to się dokładnie zacznie ale właśnie przed godziną zaczęły się działania od Polski i obejmą stopniowo całą Ziemie.
Myślę że Ci którzy choć troszkę odczuwają energię zaraz to zauważą
Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę żeby do każdego dotarła miłość i radość w nowym roki ale tak na stałe.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.
Aby ja otrzymać po prostu napisz dokładnie o co prosisz i wczuwaj się jak natychmiast napływa.
Taka rada , ponieważ jesteśmy na rożnych poziomach rozwoju duchowego i wibracji to dobrze jest poprosić aby ta energia była dopasowana do potrzeb każdego do kogo ma płynąć i dobrze jest poprosić Opiekuna aby nam dobrał najlepszą dla nas jak i dla tych za którymi prosimy.
Taka rada , ponieważ jesteśmy na rożnych poziomach rozwoju duchowego i wibracji to dobrze jest poprosić aby ta energia była dopasowana do potrzeb każdego do kogo ma płynąć i dobrze jest poprosić Opiekuna aby nam dobrał najlepszą dla nas jak i dla tych za którymi prosimy.
Ostatnio zmieniony sob gru 31, 2011 2:06 pm przez Wlodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.
Poczułam ją. Właśnie zmywałam i w czasie szorowania dużego gara dopadło mnie tak mocno, że płakałam i śmiałam się. To było tak silne, że pomyślałam: Jezu!!! Ale ktoś mi "przyłożył" miłością! Temu, co mi tak mocno... dziękuję jeszcze mocniej! 
Jeszcze długo miałam zapłakane oczy.
A to bylo właśnie wtedy, gdy energia dotarła do nas - o tej porze.
Wtedy myślałam, o tym, co napisze na innym forum z okazji Nowego Roku. I w tym momencie...
Ręce mi się trzęsły z wrażenia, a szczęśliwa jestem ogromnie. Myślałam, że od takiej ilości szczęścia eksploduję!!!
Potem dwa razy chciałam to opisać, ale nie dałam rady. Do tego jeszcze doszło silne osłabienie - musiałam się położyć.
Nadal ją odczuwam
Czuję się cudownie!!! I tego Wam wszystkim życzę w Nowym Roku

Jeszcze długo miałam zapłakane oczy.
A to bylo właśnie wtedy, gdy energia dotarła do nas - o tej porze.
Wtedy myślałam, o tym, co napisze na innym forum z okazji Nowego Roku. I w tym momencie...
Ręce mi się trzęsły z wrażenia, a szczęśliwa jestem ogromnie. Myślałam, że od takiej ilości szczęścia eksploduję!!!

Potem dwa razy chciałam to opisać, ale nie dałam rady. Do tego jeszcze doszło silne osłabienie - musiałam się położyć.
Nadal ją odczuwam

Czuję się cudownie!!! I tego Wam wszystkim życzę w Nowym Roku