Gdzie jest babcia???

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
szagrin

Gdzie jest babcia???

Post autor: szagrin » ndz sty 15, 2012 12:01 pm

11.11.11 zmarła moja ukochana babcia. Przez wiele lat bardzo cierpiała, w ostatnich dniach życia musiałyśmy zawieźć ją do szpitala(choć tego bardzo nie chciała). Tam była przygotowywana do operacji, jednak stan jej zdrowia już na nią nie pozwoli. Dostawała leki przeciwbólowe i rano cicho odeszła. Od tego czasu śniła mi się tylko 3 razy. Była jedyną osobą, która bardzo mnie kochała i pomagała mi za życia i teraz bardzo mi jej brakuje. Odkąd jej nie ma pojawiają się w mym życiu same problemy. Tęsknię za nią strasznie, ale nie czuję jej obecności... Bardzo chciałabym wiedzieć co się z nią dzieje, czy ona wie co się u mnie dzieje, czy już nic ją nie boli, czy mogę jakoś jej pomóc...Gdzie teraz jest moja babcia? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Rocker

Post autor: Rocker » ndz sty 15, 2012 2:16 pm

Babcia już opuściła ziemie, ale nie dotarła do nieba.Potrzebuje dużo miłosci więc odmawiaj w jej intencji medytacje/błogosławieństwo dwóch serc. Z tego co widze to babacia cię bardzo kocha i wysyła ci dość jasną energie miłosci. :)
Spróbuje do niej dotrzeć i ją odprowadzić, ale dawno tego nie robiłem więc moge mieć problemy, no ale sama miłość też wystarczy, ponieważ podwyższy jej wibracje, a co za tym idzie będzie bardziej świadoma i sama może dostać się wtedy do nieba.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”