PROSZĘ O JAKĄ KOLWIEK POMOC,O KONTAKT Z MOJĄ MAMĄ :(
-
PROSZĘ O JAKĄ KOLWIEK POMOC,O KONTAKT Z MOJĄ MAMĄ :(
Witam Was prosze Was o jakąkolwiek pomoc prosze was abyście skontaktowali się z moją Mamusią zmarła 24 sierpnia 2007 roku jej dane to Alicja Zaręba urodziła się 30 kwietnia 1959 roku ... nigdy nie zdąrzyłam jej powiedzieć jak Bardzo Ją Kocham i,ze zrobiłabym dla niej wszystko co tylko by chciała ostatnio przyśniła mi się ,a w śnie mój tata zapytał,czy chce z nią porozmawiac ,oczywiście zgodziłam się,a on napisał list do św. Jana ... mama pojawiła się ,ale niemogła nic mówić jedynie pisac ... zapytałam,czy mnie kocha i ,czy wybaczyła mi wszelkie kłótnie za życia... Mama kiwnęła głową ,ze nie zapytałam dlaczego i rozpłakałam się a ona napisala coś na kartce jednak nie potrafiłam tego odczytać ... mojemu tacie śniło się zaś ,ze przyszła do niego na chwile bo mieli krótki spacer i za dużo czasu niemiała i nie pytała się o moja 9letnią siostrę ani nikogo tylko o mnie co tam u mnie słychać ,jak się czuję i,czy wszystko ze mną wporządku ... załamałam się kompletnie,codziennie odmawiam za nią "Wieczny Odpoczynek" i prosze Boga by pozwolił mi się z nią zobaczyć ... chciałabym Ją chociaż przytulić...usłyszec jej głos Proszę Was jeżeli czytacie to i możecie mi pomóc to z całego serca proszę was o kontakt z Moją mamą
sylwia