W moim domu...
W moim domu...
Czy mógłby ktos z forum pokusić sie o odwiedziny u mnie w domu .Ewo moze zgodzisz sie spróbować ?Nie wiem tylko jakie info sa potrzebne.Ja napisze potem o co chodzi ale narazie nie chce zdradzac detali.
-
Mam w domu gości kiedys zjawiska były bardziej intensywne teraz jest lepiej .Zrodło miesci sie w piwnicy z której mnie wywala tak poprostu .Według mnie cos tam sie stało ,odbieram w powietrzu skupisko wielkiego strachu ,,,cierpienie .Po zejsciu schodami w dół słysze cos takiego -IDŻ STĄD.Odczuwam to fizycznie jako drzenie całego ciała zawroty i scisk w głowie .Zastanawia mnie co tam sie stało ,mieszkam tu dopiero 8 lat .W czasie snu przyszedł facet -tak sądze stanął za moim łózkiem i objął lodowatymi rekami moja głowe .Miałam otwarte oczy ,widziałam pokój ,mgła snuła sie wszedzie a ja pod wpływem niewyobrazalnego zimna zaczełam pokrywac sie lodem ...nie spałam ale i nie mogłam sie poruszyć a On sciskał moja głowe.W koncu jedna mysl - jak sie nie wyrwe teraz to juz nigdy.Nie spie w tym pokoju ,przeniosłam sie- tam tez przyszedł nachylił sie i powiedział -wyjdz na korytarz .Wstałam z łózka jak na rozkaz ,ale maz usłyszał jak otwieram drzwi .Powiedziałam meżowi ze musze wyjsc zaraz na korytarz ,on widzac moje zachowanie kazał mi wrócic do łózka i wróciłam.Ciekawe co by było jak bym wyszła ,spadłabym ze schodów ,czy poszłabym do piwnicy....Córka spała w tym samym pokoju co ja za pierwszym razem .Przyszedł nachylił sie nad nią ,przygladał sie ,wysoki jakby w płaszczu z pagonami ciezko powiedziec...Wpatrywał sie czuła jego oddech ,przeszedł wzdłuz łózka scisnał ja za noge i zniknął.Niestety Ona tez do piwnicy nie moze wejsc,czuje tak jak ja,ale do tej pory nikomu nie mowiła .Bała sie ze nikt nie uwierzy.Nie wiem kto tu mieszkał bodaj 3 rodziny wczesniej ,dom ma kiepska energie .Jestem słaba ,nieraz nie moge wejsc pare schodów do góry,wszystko ma poczatek od tej feralnej nocy.Jakies sugestie?wnioski? co myslicie?To nie były przyjacielskie odwiedziny .....
Za mgłą -bardzo dobrze...zgadza sie .Jest stół i 2 krzesła.Dowiedziałam sie iz poprzedni własciciel chciał sie w jednym z pomieszczen powiesić....sprawdzone.Pomieszczen jest 5 ,w jednym z nich jest kumulacja ...,ściana ? czemu kumuluje odczucia przyciaga wzrok,budzi strach.Nie schodze na dół ,gdyz chodze potem na czterech ot i co.Sprawdzałam radiestezyjnie rozdzki lataja jak chcą w kazdym miejscu.
witaj,
hmmm no dobra,
kto sie boi ten niech wychodzi
a czy mozesz wsadzic tutaj zdj tego pomieszczenia.
nagly strach, niczym nie wytlumaczalny, powoduja Demony. ich obraz, materia jest to zbita en w postaci chmury, obloku, przybiera obraz postaci lub zwierzat.
jedyna metoda na Demony, ktora zadzialala, to jest bezwarunkowa milosc, przy innej metodzie rozjerzdaja mi sie, dubluja itd.
z czakry serca, nalezy wypuscic energie, czujemy z klatki piersiowej jak wysuwa sie gruba linka, prosimy Opiekunow o obecnosc, coby nam sie razniej robilo.
linka dotykamy Postac/ Zwierze z mgły, wypuszczamy intencje - energie zeby sie zahaczyla o Ist. mozna sobie pomagac raczkami, otulamy en postac i ciagle wysylam emergie.
w zaleznosci od posiadanej ilosci energii postaci, moze byc latwo, trudniej, lzej, ciezej.
duzo swiatla zycze
hmmm no dobra,
kto sie boi ten niech wychodzi

a czy mozesz wsadzic tutaj zdj tego pomieszczenia.
nagly strach, niczym nie wytlumaczalny, powoduja Demony. ich obraz, materia jest to zbita en w postaci chmury, obloku, przybiera obraz postaci lub zwierzat.
jedyna metoda na Demony, ktora zadzialala, to jest bezwarunkowa milosc, przy innej metodzie rozjerzdaja mi sie, dubluja itd.
z czakry serca, nalezy wypuscic energie, czujemy z klatki piersiowej jak wysuwa sie gruba linka, prosimy Opiekunow o obecnosc, coby nam sie razniej robilo.
linka dotykamy Postac/ Zwierze z mgły, wypuszczamy intencje - energie zeby sie zahaczyla o Ist. mozna sobie pomagac raczkami, otulamy en postac i ciagle wysylam emergie.
w zaleznosci od posiadanej ilosci energii postaci, moze byc latwo, trudniej, lzej, ciezej.
duzo swiatla zycze