Witam
powiem to co uważam za najważniejsze doczytując się iż bawi się ktos energiami dziecka.
Nikt nie ma prawa zaglądać dzieciom w energię w ten sposób można tylko zaszkodzić .Jak wiadomo małe dzieci posiadają w sobie taką dawkę energii ,że nie sposób jej im zabrać.
Jedynie po przez bawienie się i zaglądanie w ich energię.
Dlatego też ludzie zajmujący się wróżeniem starają się nie zaglądać w karty dzieci .
Teraz tak odnośnie tego co dzieje się w naszym życiu , rożne sytuacje, wypadki, choroby itd... powodujemy my sami [ chyba ,że ktoś bawi się czarną magią i sprowadza na siebie zło] dlaczego sami sobie powodujemy niebezpieczeństwa nie wszystkie ale jednak..a dlatego moi drodzy ,że przestajemy się cieszyć życiem ,zaczynamy zamartwiać się o finanse ,popadamy w depresje , tracąc przy tym energię i tym bardziej zaczynamy miec o sobie niską samoocenę .Gdzie w tym wszystkim jest wiara ,gdzie są prośby do tych w których wierzycie ..często zapominamy i dopiero jak nam się dzieje krzywda to przypominamy sobie o prośbach modlitwach. Jak mówi się ''jak sroga to do Boga''.
Zawsze trzeba też pamiętać o tym iż doświadczając czegoś na tym świecie nie jest niczym na próżno ponieważ po przez takie doświadczenia uczymy się na nowo zrozumieć siebie i to czego jeszcze nie zrozumieliśmy.Natomiast zawsze będzie tak iż odczuwać będziemy ból po starcie kogoś na to nie ma żadnej regułki ani też eliksiru .
Ja swoje życie przechodzę też nie bez kolców i bez doświadczeń ,ale wiem jedno
walka o słuszność i dobro ma swoje znaczenie.
Jeszcze jedno Namali pisze
Kod: Zaznacz cały
A każde uczucie kłucia, bólu w ciele, zmęczenie fizyczne, rozchwianie emocjonalne przypisywałam właśnie takim atakom magów, duchów i wampirów energetycznych, o których naucza Włodzimierz.
W tym jest prawda ,bo nawet człowiek nieświadomy może z ciebie zbierać energię .
Tak jak żyjesz z alkoholikiem , despotą , czy nawet chorym człowiekiem w jednym domu to wiedz ,że on może pobierać z ciebie energię nawet nie wiedząc o tym...skąd takie twierdzenie a spójrzcie na to jak jesteście gdzieś u takiej rodziny..czy potrafi się ona cieszyć , smiać , ile jest w niej siły a w szczególności jak czujecie się obok tej osoby wy ..jakie są wasze odczucia .
Tym wszystkim którzy w jakis sposób są zmęczeni , zli , zestresowani polecam
dekret Archanioła Michała
W Imieniu Wszechmogącej i Zwycięskiej
Obecności Boga,
w Imię Chrystusa,
umiłowanego Archanioła Michała
i wszystkie Żywioły;
Ognia,
Powietrza,
Wody,
Ziemi
oto wołam
Michale, Michale
wzywam Cię tu.
Mieczem ognistym
odetnij mnie złu.
Bożą Mocą i opieką
otaczaj mój świat
A sztandar Twej wiary
rozpostrzyj, jak kwiat.
Błękitnym mieczem
przeniknij mą duszę
a z Bożą pomocą
zwycięskim być muszę.
Michale, Michale
kocham Cię tak
Utwierdzaj mnie w wierze
na jawie i w snach.
Michale, Michale,
Zastępy błękitu
Napełnij mnie wiarą
i nadzieją od światu.
Błękitnym Twym mieczem
przeniknij mą duszę
a z Bożą pomocą
zwycięskim być muszę.
Twój Płomień Błękitny
napełnia mnie już
Twa zbroja błękitna
ochrania od burz (3X)
I w pełni wiary świadomie
przyjmuję
Niech się tak stanie! (3X) tu oto i teraz.
Moce potężne, na wieki trwałe
Wszechmocą czynne
rosnące w zasięg
świat ogarniając
aż wszyscy osiągną
Światło Wolności Wniebowstąpienia.
Niech się tak stanie! (3X)
Ja powiem ,że pomógł mi w 100 procentach za nim poznałam Włodka
co do Włodka nie będę się wypowiadać i nie dlatego ,że stoję za nim lub przeciw niemu
a tylko dlatego ,że nie mam takiej potrzeby .
Wszystkim życzę miłego dnia.
Siła i moc jest w każdym człowieku.