Włodek

To dział przeznaczony dla osób, które nie brały udziału w warsztatach z Brucem Moenem, lub z innych powodów nie mają pełnej wiedzy potrzebnej do dokonywania odzyskań i uzdrowień..
M2000

Post autor: M2000 » śr sty 19, 2011 8:17 pm

W jaki sposób odczuwasz ataki ? U mnie Włodek też znalazł 2 dusze w aurze i jedną szkodzącą osobę,

po paru dniach:

u mnie to były negatywne myśli i próba zepsucia relacji z mężem, zupełnie nie moich myśli natrętnych, byłam niespokojna,
oczyszczałam sie fioletowym płomieniem, oraz prosiłam Archanioła MIchała o ochronę dla mojej rodziny
pomógł też sam fakt że to nie są moje myśli i zrozumienie że nie jest w stanie nic mi zaszkodzić, oczywiście wszystko z pomocą Skrzydlatego Michasia :))

ale pamiętam i co mnie przeraziło...oczyszczanie dzieci, po którym to dzieciaki były chore, co Włodek tłumaczył jako efekt uboczny oczyszczania.....

ja również uważam że najważniejsze jest to aby Włodek zrozumiał że to nie jest atak a próba udzielenia mu pomocy, uświadomienia co się dzieje,

ale on sam sobie musi to uzmysłowić, nikt inny za niego tego nie zrobi,

Namali

Post autor: Namali » śr sty 19, 2011 8:56 pm

Dziewczyny, ale to Włodek musi sam do tego dojść. Jak juz gdzieś tam wcześniej napisałam, nikt W. tu na forum nie potępi, nie zlinczuje publicznie, bo nie o to chodzi.
Tu ludzie przychodzą po pomoc i Włodek też ją dostanie jak w końcu oczęta otworzy i zobaczy, że otacza go świat jego fantazji. Sam go sobie zbudował i utknął tam.

Ja modlę sie w jego intencji.

U mnie dopiero zaczęło sie dziac jak podłżczył mnie do Wyższego Ja.
Ja na prawdę nie miałam pojącia co on mi robi. Pytałam czy cos się zmieni? Powiedział jakos tak lakonicznie, że tak , ale sama do końca nie wiedziałam , jednak zaufałam.

Po tym "cudzie włodkowym" 2 tygodnie miałam z głowy. Chodziłam śpiąca , zamulona, bez energii, miałam jakieś dziwne przekazy o wielkości swojej i Włodka i " jego grupy". Ci opiekunowie byli koło mniecały czas podając sie za świetliste istoty pochądzące od Boga. Pochorowałam się oczywiście, przez 2 tyg schudłam 6 kg i w rezultacie włosy zaczęły m i wypadać.

Najgorsze były moje rozchwiane emocje. Zaczęły mi wychodzić, powracać do mnie wszystkie lęki, niedobre emocje, wspomnienia - jakbym cały czas miała doła.

Mówił, że to przejdzie. Przeszło jak mi magów odcinał, na chwilę a potem znów i znów .

To energii podsyłał - o wtedy to było super - jakbym do życia wróciła !

Ale nie na długo. Zaraz coś sie podczepiało. Miałam często uczucia jakby to nie moje myśli były podobnie jak M2000. Dla przykładu dziwiłam sie czemu moje mieszkanie jest takie dziwne , do czego słuzą sprzety domowe.

Tłumaczył mi , ze to perwnie moje złe wcielenia i mam je sobie poodprowadać.

Po prostu byłam oderwana od rzeczywistości. A wyrzuty z podświadomości , rozchwianie emocjonale i złe samopoczucie fizyczne tłumaczy włodek oczyszczniem z czarnej energii.

Sparzyłam się na fałszywym mistrzu. Jednak traktuję to jako lekcje dla mnie , która otworzyła mi oczy i zaczynam spoglądac w swoje wnętrze. zeby znowi sie w coś nie wpakować :)

pozdrawiam cieplutko :)

paul 023

Post autor: paul 023 » śr sty 19, 2011 9:00 pm

Włodek masz jeszcze szanse to wszystko naprawić,
a przede wszystkim musisz sam chcieć to zmienić na lepsze.

Więc tak czy inaczej decyzja należy do ciebie czy chcesz lepszej poprawy.
Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.

ORAN

Post autor: ORAN » śr sty 19, 2011 9:35 pm

Włodek,"pobiłeś" chyba wszelkie normy tego forum,jest ponad 300 postów w "Twojej " sprawie,a nawet sam paul zmienił ton niż na początku tematu.

Pozdrawiam.
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo

paul 023

Post autor: paul 023 » śr sty 19, 2011 9:56 pm

Przepraszam, że nie na temat.
Czy ktoś nie pamięta albo wie gdzie napisałem komuś
ostatnio, że pomogę ? No właśnie rzecz w tym, że zapomniałem,
a teraz problem ma z szukaniem, gdyż postów już napisałem już wiele iż
trudno mi jest znaleźć. Pamiętam, że było to jakieś może tydzień temu,
albo 2-tygodnie.
Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.

Namali

Post autor: Namali » śr sty 19, 2011 10:08 pm

:lol: jak gdzieś natrafię to Ci podpowiem :lol:

asiula2k

Re: odp

Post autor: asiula2k » śr sty 19, 2011 10:08 pm

ORAN pisze:Rada 12,kosmici,ochrona ziemi,magowie,ciemne energie-zastanówcie się,przecież to nic innego jak wybujała wyobrażnia..
Jeśli ktoś nie wierzy np. ochronę ziemi itp twierdząc ze to wybujała wyobraźnia. oznacza ze nie wierzy też w duchy, anioły itp. ok rozumiem ze ktoś nie wierzy w to czy tam to, ale dlaczego od razu pisać ze to wybujała wyobraźnia? Przecież wszystko moze się wydarzyć , wszystko jest możliwe.
Każdy kto doświadczył nieznanego , niewytłumaczalnego przeczyta takie zdanie jak kosmici , ochrona ziemi magowie to nic innego jak wybujała wyobraźnia. To będzie się bał cokolwiek napisać. Zamknie się w sobie. I moze dobrze robi bo ja bym nie chciała aby ktoś powiedział ze to wybujała wyobraźnia,
Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują

ORAN

ODP.

Post autor: ORAN » śr sty 19, 2011 10:39 pm

Asiula,błędne jest Twoje rozumowanie,to,ze pisze o wybujałej wyobrażni,nie znaczy,ze nie wierzę w Duchy,a właściwie słusznie-nie wierzę,a raczej wiem,że istnieją........................................................................
Przeczytaj uważnie wszystko co pisze Bohater tematu,a sama zobaczysz,że większości to wyobrażnia (nieprzeciętna) choć z punktu widzenia "twórcy" uważana za fakt.

Serdecznie Pozdrawiam

pijawka

Post autor: pijawka » czw sty 20, 2011 8:20 am

Nie wiem o czym piszecie ,bo ja nigdy po podłączaniu do WJ i oczyszczaniu przez Włodka nie miałam żadnych skutkow ,tzn. ani negatywnych ,ani pozytywnych.Myślę ,że to zalezy od wiary w takie zjawiska .U mnie nic się nie działo ,kompletnie NIC...dlatego ośmielam sie wątpić w skutecznosc takich zabiegów.

pijawka

Post autor: pijawka » czw sty 20, 2011 8:24 am

I zapytam jeszcze o jedno .Dlaczego przekazy od Opiekuna bywają błedne ?------>przecież jeśli byłby to prawdziwy duch ,nie kłamałby ,prawda ?Jak Anioł Stróż może się mylić ?Coś mi tu nie gra ..

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » czw sty 20, 2011 9:01 am

Anioł Stróż się nie myli. Niektórzy mają tak zwanych opiekunów pochodzących z astralu, którzy kiedyś byli wcieleni i teraz pełnią rolę informatorów.

ORAN

Post autor: ORAN » czw sty 20, 2011 9:33 am

Anioły zapewne nie mogą się mylić ! Aniu,a kto tu na forum ma taki kontakt z Aniołami ?
Pozdrawiam.
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » czw sty 20, 2011 9:44 am

Mogę pisać tylko o sobie.

Ja zaczynam każdy dzień od myśli - "komu i jak mogę dzisiaj pomóc" i proszę Anioły o wskazówki, jak mam interpretować przesłanie kart dla innych. Zbliżam je do czakry serca i kieruję się miłością.

Gdy jest mi ciężko i smutno, pojawia się w mojej głowie głos pocieszenia a przez wszystkie czakry przechodzi uczucie ciepła i miłości. Wówczas wiem, że to mój Anioł Stróż mnie pociesza.

Mam wolną wolę i sama decyduję o tym gdzie idę. Czasami zapominam poprosić o wskazówki - wówczas ponoszę ofiarę, ale okazuje się, że nie na marne, bo ja przez te doświadczenia rosnę w siłę ( duchową ) i pomagam innym. Kto kieruje mną? Myślę, że Bóg i Aniołowie :D

ORAN

odp

Post autor: ORAN » czw sty 20, 2011 10:05 am

Ok Aniu,to co piszzesz to coś zwykłego,co każdy doświadcza lub może,ale nie jest to kontakt dialogowy w sensie dosłownym więc nie słyszysz słów Anioła a tylko odczuwasz opiekę i pewnie tak jest z większością populacji.Ale są tacy,którzy piszą,że rozmawiają z w/w a przekazują wiadomości błędne (delikatnie rzecz ujmując)....
Więc wnioski same się nasuwają!...

Serdecznie Pozdrawiam.

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » czw sty 20, 2011 10:17 am

Mam karty Anielskie, na których są przesłania od Aniołów i muszę przyznać, że ich trafność jest duża :)

pijawka

Post autor: pijawka » czw sty 20, 2011 10:23 am

Ania ,to ja rzucę wyzwanie ,ale nie Tobie ,Ty Ania nie odpowiadaj .Jak będzie ktoś chętny niech mi napisze coś takiego ,co mnie przekona ,ze trafił ,krótko i jasno ,bez zbędnych słow . :D

wybaczcie moje wątpliwosci ,ale chyba mam prawo do nich ?

M2000

Post autor: M2000 » czw sty 20, 2011 11:01 am

pijawka pisze:Nie wiem o czym piszecie ,bo ja nigdy po podłączaniu do WJ i oczyszczaniu przez Włodka nie miałam żadnych skutkow ,tzn. ani negatywnych ,ani pozytywnych.Myślę ,że to zalezy od wiary w takie zjawiska .U mnie nic się nie działo ,kompletnie NIC...dlatego ośmielam sie wątpić w skutecznosc takich zabiegów.

ja nawet nie wiedziałam że coś takiego może się dziać, ale to nastąpiło, jak żyję na tym świecie nic takiego nigdy mi się nie przytrafiło, ale to co mnie spotkało było faktem, ot co

pijawka

Post autor: pijawka » czw sty 20, 2011 11:03 am

ANNA.K pisze:Anioł Stróż się nie myli. Niektórzy mają tak zwanych opiekunów pochodzących z astralu, którzy kiedyś byli wcieleni i teraz pełnią rolę informatorów.

czyli Anioł Stróz ,a opiekun to dwie rózne istoty ? Znaczyło by to ,ze nie można zbyt mocno ufac opiekunom,bo mogą nas sprowadzić na manowce ,więc po co komu taki ktoś ,kto może okłamać ,komu nie da sie ufac ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy dot. odzyskiwania i uzdrowień”