Na forum zaglądam bardzo często z różnych powodów, ale przede wszystki by dowiedzieć się i nauczyć czegoś ciekawego, co mnie interesuje i bardzo często mnie wspieracie, nawet o tym nie wiecie.
Ale do rzeczy

Strasznie mnie interesuje wszystko co jest związane z astralem, życiem, duszą, karmą itd nie będę się ropzisywac, każdy wie o co chodzi.
Mam swoje założenia co bym chciała osiągnąć i bardzo chciałabym nauczyć się kontaktować z niefzycznymi, zmarłymi, oraz brać udział w odzyskiwaniu. Mam też jeszcze inne założenia i pragnienia, ale na razie skupiam się na tym.
Przeczytałam w 4 miesiące 21 książek, po prostu pochłonęłam je

Wszystko to skłoniło mnie dlatego, że już wcześniej miałam doczynienia z wibracjami, stanem oobe i Ld, więc można powiedzieć, że od 8 lat ezoteryka nie jest dla mnie obca. Oobe samo do mnie przyszło, nawet nie wiedziałam co to jest, pierwszy raz kedy dostałam paraliżu ciała i dostałam wibracji myślałam, że umarłam

Kiedy przeczytałam książki Moena i Monroe wibracje nasiliły się, udało mi się nawet wyjść poza jakieś 4 razy, ale potem znowu wszystko ucichło.
Chciałam się zapytać (bo wydaje mi się, że stanełam w martwym punkcie), co dalej

Mam za sobą tyle książek i nadal czytam je z miłą chęcią dalej, bo chce wiedzieć jeszcze więcej, rozwijać się. Z tym, że nie wiem co zrobić dalej by osiągnąć taki poziom jak niektórzy z Was.
By widzieć aurę, czy bez problemu kogoś odzyskać, czy odzyskać swój aspekt, czy podróżować w astralu i badać niefizyczne światy.
Może ktoś da mi jakieś cenne rady? Jakie książki mam jeszcze przeczytać? Lub co robić? medytacje? nagrania? Jeśli książki to jakie? Może ktoś by chciał napisać o sobie, jaka była jego ścieżka? Wszystko chętnie poczytam

Za wszystkie informacje będę bardzo, ale to bardzo wdzięczna. Pomóżcie mi się dalej rozwijać, tak bardzo tego pragnę

Pozdrawiam cieplutko
Julia
Jak będą jakieś pytania, z chęcią odpiszę.