Włodek
http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/t ... omosc.html Mirek-Świrek to o Tobie????:"D ej dziewczyny z Włodkiem to jeszcze jeszcze ale z Mirkiem? nie ma mowy <fuj> On ma kolczatkę na siusiaku....i chodzi po wodzie, nie mój typ 

???? aaa,uderzasz w czuły punkt,bo wiesz,że bardzo przezyłam śmierć swojego psiulka.Tak strasznie chorował i żadne leczenie nie przyniosło rezultatu-dokładnie jak u ciebie- leczenie farmakologiczne nie pomogło -godna pożałowania ,,istoto człekoształtna ....Tylko tak ci się zdaje,ze ( wykorzystując moją miłość do zwierząt i oskarżając,że byłabym w stanie zrobić coś tak okrutnego ) bijesz mnie poniżej pasa--- już nawet nie chce mi się komentować twoich zagrań,bo to rewelacje przemądrzałego buca.Pokazałes swoje prawdziwe oblicze i zagrania na jakie cie stac.Wcale sie nie dziwię,takie coś jak ty idzie do przodu po trupach.Mirek1 pisze:Pijawko to tobie się coś wydaje, może przez to, że zamordowałaś własnego psa

Wykorzystujesz ból do swoich zagrywek , smiesz utozsamiać się z Bogiem i twierdzisz,że każdemu posylasz miłość ?
I jeszcze kłamiesz,że zamordowałam swojego psa? to oszczerstwo
To ja powinnam też naklamać i wpisac parę uwag o tobie ? --> jeszcze trochę i może nauczę się od ciebie
Uważaj żebyś ty niebawem nie rozpaczał po stracie i ktos tego perfidnie nie wykorzystał
Nie mam na myśli zwierząt,bo ich nie lubisz
Dobrze że ty to napisałeś,bo gdyby napisał, to ktoś mądry i uduchowiony bym się zastanowiła nad wartoscią takiej osoby,bo u ciebie można znależć tylko perfidię

Uważaj żebyś ty niebawem nie rozpaczał po stracie i ktos tego perfidnie nie wykorzystał

Dobrze że ty to napisałeś,bo gdyby napisał, to ktoś mądry i uduchowiony bym się zastanowiła nad wartoscią takiej osoby,bo u ciebie można znależć tylko perfidię