Włodek

Jest to dział poświęcony wszelkim uwagom dotyczącym naszego forum. Tutaj można umieszczać wpisy pamiątkowe, krytyczne komentarze itd. Dział funkcjonuje na zasadzie typowej Księgi Pamiątkowej czy też Księgi Gości, dlatego prosimy o nie komentowanie wpisów innych osób. Komentarze pod wpisami będą usuwane.
ODPOWIEDZ
pijawka

Post autor: pijawka » śr maja 18, 2011 5:10 pm

Rzekłabym nie tyle ładne co trafne...

Błękitna

Post autor: Błękitna » śr maja 18, 2011 5:33 pm

Jak tu miło i wesoło :D :D :D
...cuda dzieją się nie wbrew naturze, ale wbrew temu, co wiemy o naturze...

Błękitna

Post autor: Błękitna » śr maja 18, 2011 5:34 pm

Można by rzec "kto się lubi ten się czubi"...
...cuda dzieją się nie wbrew naturze, ale wbrew temu, co wiemy o naturze...

pijawka

Post autor: pijawka » śr maja 18, 2011 5:42 pm

Błękitna pisze:Można by rzec "kto się lubi ten się czubi"...

:D oj,żebyś nie wykrakała Błękitna :D

pozdrówki :)

pijawka

Post autor: pijawka » śr maja 18, 2011 6:05 pm

chociaż...w sumie...jakby tak aston.. zaprzyjaźnił się z Mirkiem...nie byłoby źle hehe he he

astonmartin

Post autor: astonmartin » śr maja 18, 2011 10:19 pm

http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/t ... omosc.html Mirek-Świrek to o Tobie????:"D ej dziewczyny z Włodkiem to jeszcze jeszcze ale z Mirkiem? nie ma mowy <fuj> On ma kolczatkę na siusiaku....i chodzi po wodzie, nie mój typ :D

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 19, 2011 6:15 am

:lol: :D

Mirek1

Post autor: Mirek1 » czw maja 19, 2011 7:21 am

Ja nie zaprzyjaźniam się z dziećmi, ja je wychowuję. Bardziej to pasuje do twojej chorej wyobraźni :)
Najpierw wiara, później dowód.

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 19, 2011 7:32 am

:lol: chorej ? :lol: Każdego obrażasz,albo nazywasz głupim czy frustratem :lol: Nie spoufalaj się,idx do grey i służ na 2 łapkach :lol:

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 19, 2011 7:36 am

idź* :lol:

M2000

Post autor: M2000 » czw maja 19, 2011 8:06 am

sorki ale nie rozumiem niby dorośli ludzie......żenada

chyba że tak lubicie i się lubicie :)))

M2000

Post autor: M2000 » czw maja 19, 2011 8:07 am

znaczy sie jak mawiały nestorki z rodziny hihihi "macie sie ku sobie "

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 19, 2011 8:10 am

M2000, o nie,na pewno nie mamy się ku sobie :o chociaż ja Mirkowi życzę udanego zdrowia, przede wszystkim psychicznego, bo przez te ciągłe ascezy i ograniczenia wydaje mu się,że jest Mojżeszem, czasem Jezusem i chodzi po wodzie :lol:

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 19, 2011 8:12 am

a co do przyjażni Mirka z Astonem .... nie wiem,nie wnikam :D

pozdrówki

Mirek1

Post autor: Mirek1 » czw maja 19, 2011 8:53 am

Pijawko to tobie się coś wydaje, może przez to, że zamordowałaś własnego psa :)

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 19, 2011 9:05 am

Mirek1 pisze:Pijawko to tobie się coś wydaje, może przez to, że zamordowałaś własnego psa :)
???? aaa,uderzasz w czuły punkt,bo wiesz,że bardzo przezyłam śmierć swojego psiulka.Tak strasznie chorował i żadne leczenie nie przyniosło rezultatu-dokładnie jak u ciebie- leczenie farmakologiczne nie pomogło -godna pożałowania ,,istoto człekoształtna ....Tylko tak ci się zdaje,ze ( wykorzystując moją miłość do zwierząt i oskarżając,że byłabym w stanie zrobić coś tak okrutnego ) bijesz mnie poniżej pasa--- już nawet nie chce mi się komentować twoich zagrań,bo to rewelacje przemądrzałego buca.Pokazałes swoje prawdziwe oblicze i zagrania na jakie cie stac.Wcale sie nie dziwię,takie coś jak ty idzie do przodu po trupach. :!:

Mirek1

Post autor: Mirek1 » czw maja 19, 2011 9:14 am

"Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smolił"

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 19, 2011 9:27 am

Wykorzystujesz ból do swoich zagrywek , smiesz utozsamiać się z Bogiem i twierdzisz,że każdemu posylasz miłość ? :lol: I jeszcze kłamiesz,że zamordowałam swojego psa? to oszczerstwo :!: To ja powinnam też naklamać i wpisac parę uwag o tobie ? --> jeszcze trochę i może nauczę się od ciebie :)

Uważaj żebyś ty niebawem nie rozpaczał po stracie i ktos tego perfidnie nie wykorzystał :) Nie mam na myśli zwierząt,bo ich nie lubisz :!:

Dobrze że ty to napisałeś,bo gdyby napisał, to ktoś mądry i uduchowiony bym się zastanowiła nad wartoscią takiej osoby,bo u ciebie można znależć tylko perfidię :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Gości”