Włodek

Jest to dział poświęcony wszelkim uwagom dotyczącym naszego forum. Tutaj można umieszczać wpisy pamiątkowe, krytyczne komentarze itd. Dział funkcjonuje na zasadzie typowej Księgi Pamiątkowej czy też Księgi Gości, dlatego prosimy o nie komentowanie wpisów innych osób. Komentarze pod wpisami będą usuwane.
ODPOWIEDZ
meduz

Post autor: meduz » czw maja 19, 2011 5:39 pm

Haha, że też wdajecie się z nim w dyskusję.. Nie lepiej poprostu zignorować ? Wkoncu się znudzi i sobie pójdzie.. :)

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw maja 19, 2011 7:45 pm

Rocker raz się śmiejesz a raz płaczesz jesteś zmienny jak to wahadło :P

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw maja 19, 2011 7:45 pm

Meduzo bo Cię odeślę do Twoich wód :D

Rocker

Post autor: Rocker » czw maja 19, 2011 8:31 pm

astonmartin pisze:Rocker raz się śmiejesz a raz płaczesz jesteś zmienny jak to wahadło :P
Zależy jakie ktoś słowa i emocje używa :)

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 20, 2011 9:35 am

a taki zgorzkniały Mirek to ma jeszcze jakieś emocje?;p

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 20, 2011 9:42 am

bo ja dziś miałem pierwszą wizję - i widziałem Mirka - taki niski, łysy grubasek, którego teściowa leje a dzieci nie szanują. i to rozjaśniło mi umysł, dlaczego on udaje na forum, że przeczytał parę książek, wrzuca niepowiązane ze sobą cytaty, których nie rozumie i nie praktykuje :D

Mirek1

Post autor: Mirek1 » pt maja 20, 2011 12:40 pm

pijawka pisze:Nieeee :lol:

Dla mnie ten ktoś to zwykły fajfus,przykro mi,ale tak uważam :!:
Tak jak twój ojciec i mąż? Jak długo pozwolisz się im krzywdzić?
Najpierw wiara, później dowód.

pijawka

Post autor: pijawka » pt maja 20, 2011 12:44 pm

Nie tykaj mojej rodziny,tak jak ja nie tykam Twojej, fajfusie. Masz mocną gębę w necie,w realu dostałbyś za to po pysku :lol:

tylko palant miesza do swoich zagrywek rodzinę :!: na co Cię jeszcze stać zyciowy złamasie ? :D

meduz

Post autor: meduz » pt maja 20, 2011 12:50 pm

Tak, tylko tacy własnie frajerzy mają tendencję do popisu przed komputerem będąc anonimowym, pewnie musi zrekompensować sobie kompleksy. Pija nie daj się sprowokowac, to są zwykłe ćwoki przy których nie warto tracić nerwów. Szkoda klawiatury na nich.

pijawka

Post autor: pijawka » pt maja 20, 2011 12:50 pm

Masz rację, niepotrzebnie reaguję.Popracuję nad tym :)

dzięki Meduzik :)

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 20, 2011 1:00 pm

i wy śmieliście pisać, że to ja obrażam ludzi?:D popatrzcie na Mirka, teściowa mu za mocno dolała to musi się wyżyć ;] a że nie wie co pisać i trzęsie się ze złości to najeżdza na rodzinę :D co za ćwok :D

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 20, 2011 1:06 pm

Meduz ma rację nie ma co dyskutować z ludźmi, którzy chcą za wszelką cenę błysnąć swoją pseudointeligencją :D już nie mówiąc o kulturze:D co to chodzenie po wodzie robi z ludźmi :D

pijawka

Post autor: pijawka » pt maja 20, 2011 1:08 pm

Ee, poniosło Mirka,widocznie któryś wpis go poruszył dogłębnie i sam ma problem z emocjami,a wytyka innym :D Widzi żdźbło w oku ...itd.... :D

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 20, 2011 1:14 pm

źdźbło to on ma chyba w tyłku :D chyba ten 'fajfus' go tak poruszył :D widziałem, że na polanie też się tak produkuje a i tak wszyscy mają go za głupca :D

meduz

Post autor: meduz » pt maja 20, 2011 1:16 pm

Aston o czym Ty mówisz hipokryto kiedy to Ty chcesz własnie usilnie nią zabłysnąc cały czas robiąc z siebie błazna ? Towarzystwa w realu nie masz ? Może koledzy nie akceptują Twoich problemów z wypróżnianiem ? Powiedz nam jak to jest wkoncu.. :)

pijawka

Post autor: pijawka » pt maja 20, 2011 1:19 pm

Dobra,dajmy sobie spokoj ,a Miras z resztą niech piszą ile wlezie :lol: Ulży im :lol:

astonmartin

Post autor: astonmartin » pt maja 20, 2011 1:20 pm

nie, ja was chce sprowadzić na właściwą drogę jak Mirek, z tym, że ja wysyłam do was miłość jak kazał Włodek :D a dla Ciebie Meduz mam radę - musisz odkleić siusiaka od prześcieradła to wtedy wyjdziesz z ciała :D

meduz

Post autor: meduz » pt maja 20, 2011 1:22 pm

Nakieruj na własciwą drogę swoje zwieracze żebyś mógł zrobić pożadną kupkę. :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Gości”