Jest to dział poświęcony wszelkim uwagom dotyczącym naszego forum. Tutaj można umieszczać wpisy pamiątkowe, krytyczne komentarze itd. Dział funkcjonuje na zasadzie typowej Księgi Pamiątkowej czy też Księgi Gości, dlatego prosimy o nie komentowanie wpisów innych osób. Komentarze pod wpisami będą usuwane.
bo ja dziś miałem pierwszą wizję - i widziałem Mirka - taki niski, łysy grubasek, którego teściowa leje a dzieci nie szanują. i to rozjaśniło mi umysł, dlaczego on udaje na forum, że przeczytał parę książek, wrzuca niepowiązane ze sobą cytaty, których nie rozumie i nie praktykuje
Tak, tylko tacy własnie frajerzy mają tendencję do popisu przed komputerem będąc anonimowym, pewnie musi zrekompensować sobie kompleksy. Pija nie daj się sprowokowac, to są zwykłe ćwoki przy których nie warto tracić nerwów. Szkoda klawiatury na nich.
i wy śmieliście pisać, że to ja obrażam ludzi?:D popatrzcie na Mirka, teściowa mu za mocno dolała to musi się wyżyć ;] a że nie wie co pisać i trzęsie się ze złości to najeżdza na rodzinę co za ćwok
Meduz ma rację nie ma co dyskutować z ludźmi, którzy chcą za wszelką cenę błysnąć swoją pseudointeligencją już nie mówiąc o kulturze:D co to chodzenie po wodzie robi z ludźmi
Aston o czym Ty mówisz hipokryto kiedy to Ty chcesz własnie usilnie nią zabłysnąc cały czas robiąc z siebie błazna ? Towarzystwa w realu nie masz ? Może koledzy nie akceptują Twoich problemów z wypróżnianiem ? Powiedz nam jak to jest wkoncu..
nie, ja was chce sprowadzić na właściwą drogę jak Mirek, z tym, że ja wysyłam do was miłość jak kazał Włodek a dla Ciebie Meduz mam radę - musisz odkleić siusiaka od prześcieradła to wtedy wyjdziesz z ciała