Włodku,mam pytanie
Włodku,mam pytanie
Włodku, co się dzieje z duszą Kim Dzonga i Havla ? Gdzie się znajdują ?
Re: Włodku,mam pytanie
pijawka pisze:Włodku, co się dzieje z duszą Kim Dzonga i Havla ? Gdzie się znajdują ?

a tak serio

są armią tych do których nie powinni nigdy dołączyć
pijawko - hm -

p.s. ma się pewnie dobrze jako dusza , która przyszła na świat w pewnym określonym celu
Megraf,jestem w stanie zrozumieć, że złośliwość polany do ludzi myślących inaczej, się Tobie udzieliła,więc proszę Cię tylko opanuj się jako człowiek...
kpisz z Włodka i w tym samym czasie używasz słów pięknych o miłości bezwarunkowej,to podobne jest do tych brzuchatych biskupów,którzy w swoje usta wkładają słowa Jezusa,zupełnie ich nie rozumiejąc,zastanów si ę niewiasto czy wolno Tobie osądzać....
\O tym ...rze to już nie wspominam bo energii na ...ra szkoda-przekracza granice...
Żczę Ci Aniu żebyś pozbyła się rasizmu,wyjątkowego-andrzej
kpisz z Włodka i w tym samym czasie używasz słów pięknych o miłości bezwarunkowej,to podobne jest do tych brzuchatych biskupów,którzy w swoje usta wkładają słowa Jezusa,zupełnie ich nie rozumiejąc,zastanów si ę niewiasto czy wolno Tobie osądzać....
\O tym ...rze to już nie wspominam bo energii na ...ra szkoda-przekracza granice...
Żczę Ci Aniu żebyś pozbyła się rasizmu,wyjątkowego-andrzej
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Oran - na Polanie akurat nie bywam często , ona rozwija się moim zdaniem całkiem dobrze a ma takie grono że "moja osoba i pomoc -nie jest konieczna" -więc jak mogę to zatrzymuję czas wolny dla siebie
nazywasz mnie niby jak? rasizm ? i ja?
proszę nie rozśmieszaj mnie i nie obrażaj , zupełnie zresztą nie rozumiem skąd w Tobie taka nienawiść wręcz do mnie albo agresja ale widoczna na odległość
Oran - czym są fokusy ?
Ciebie pytam
uważasz , że ktokolwiek może napisać osobie , ktora straciła bliską osobę , że ta jest na poziomie fokusa X i jest generalnie żle ?
że daleko mu do Folusa X itd
LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli tak uważasz to sorki ale jesteście chorzy i Ty i Włodek
gdzie etyka ?
Fokusy - są systemem nazwanym przez LUDZI na podstawie swoich doznań , gdyż istotnie światów po świecie istot żywych jest wiele i trzeba było to usystematyzowań i nazwać
znamy wszyscy prekursora tych działań
pytam zatem Oran czym są fokusy i jakim prawem dajecie cierpienie i niedosyt informacji ludzią , którzy potrzebują POMOCY i wsparcia.
z miłością
megraf
nazywasz mnie niby jak? rasizm ? i ja?

Oran - czym są fokusy ?
Ciebie pytam
uważasz , że ktokolwiek może napisać osobie , ktora straciła bliską osobę , że ta jest na poziomie fokusa X i jest generalnie żle ?
że daleko mu do Folusa X itd
LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli tak uważasz to sorki ale jesteście chorzy i Ty i Włodek
gdzie etyka ?
Fokusy - są systemem nazwanym przez LUDZI na podstawie swoich doznań , gdyż istotnie światów po świecie istot żywych jest wiele i trzeba było to usystematyzowań i nazwać
znamy wszyscy prekursora tych działań

pytam zatem Oran czym są fokusy i jakim prawem dajecie cierpienie i niedosyt informacji ludzią , którzy potrzebują POMOCY i wsparcia.
z miłością
megraf
Wiesz co Megraf, tak naprawdę to zupełnie nie powinienem Tobie odpowiadać ale odpowiem, po raz ostatni.
Piszesz o jakiejś nienawiści-otóż ja nie odczuwam w stosunku do Ciebie nic a więc i nienawiści również.
Nigdy też pierwszy Ciebie nie zaczepiłem i jeśli ktoś by to chciał sprawdzić to jest to bardzo proste wystarczy spojrzeć na datę i godzinę wpisu...
użyłem słowa rasizm ale z wyrazem wyjątkowy i też bardzo prosto sprawdzić i tu i na polanie każdy kto ma inne zdanie od Ciebie jest potokiem słów atakowany...
nigdy też nie używam bezpośrednio opisów fokusów, ponieważ mam na ten temat inne zdanie...oczywiście wiem czym są owe fokusy w potocznie używanym tu znaczeniu-ale czy Ty w to wierzysz jest mi to absolutnie obojętne,Megraf !
Wszystko jest do sprawdzenia Anno.
Na koniec, ten podpis to ironia z tego co użyty wyraz oznacza.

Piszesz o jakiejś nienawiści-otóż ja nie odczuwam w stosunku do Ciebie nic a więc i nienawiści również.
Nigdy też pierwszy Ciebie nie zaczepiłem i jeśli ktoś by to chciał sprawdzić to jest to bardzo proste wystarczy spojrzeć na datę i godzinę wpisu...
użyłem słowa rasizm ale z wyrazem wyjątkowy i też bardzo prosto sprawdzić i tu i na polanie każdy kto ma inne zdanie od Ciebie jest potokiem słów atakowany...
nigdy też nie używam bezpośrednio opisów fokusów, ponieważ mam na ten temat inne zdanie...oczywiście wiem czym są owe fokusy w potocznie używanym tu znaczeniu-ale czy Ty w to wierzysz jest mi to absolutnie obojętne,Megraf !
Wszystko jest do sprawdzenia Anno.
Na koniec, ten podpis to ironia z tego co użyty wyraz oznacza.

Wiem Megraf ze przychodzisz tutaj po to by wnosić zamieszanie i coś dalekiego od miłości ale już cię tutaj rozszyfrowano i może daj na wstrzymanie.
Wysyłam Ci światełko i miłość i to dużo.
Może i Ty coś poczujesz miłego i poprawi Ci się nastrój i posty będą jaśniejsze.
Tak powinnaś popłakać ale może nad sobą .
Wysyłam Ci światełko i miłość i to dużo.
Może i Ty coś poczujesz miłego i poprawi Ci się nastrój i posty będą jaśniejsze.
Tak powinnaś popłakać ale może nad sobą .
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.