Włodku,mam pytanie

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
pijawka

Włodku,mam pytanie

Post autor: pijawka » wt gru 20, 2011 6:50 pm

Włodku, co się dzieje z duszą Kim Dzonga i Havla ? Gdzie się znajdują ?

Wlodek

Post autor: Wlodek » wt gru 20, 2011 8:34 pm

Jest tak nisko że lepiej o nim nie myśl.
Schodzę tam czasem po uwięzione dusze ale jest tam strasznie.
Jeśli nie jesteś egzorcystą i to bardzo sinym , to stanowczo odradzam.
Havl w 16 fokusie.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

ORAN

Post autor: ORAN » wt gru 20, 2011 10:46 pm

O ile z nisko wibracyjnym poziomem Kima zgadzam się z Włodkiem to jednak w stosunku do Havla mam zupełnie inne zdanie,a mianowicie dużo dużo wyżej...
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo

Wlodek

Post autor: Wlodek » śr gru 21, 2011 1:03 am

Jak go odprowadzisz wyżej to się z Tobą zgodzę.
Po drugie nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy mieli odmienne spojrzenie.

pijawka

Post autor: pijawka » śr gru 21, 2011 6:43 am

Ok,dzięki

megraf

Re: Włodku,mam pytanie

Post autor: megraf » ndz gru 25, 2011 9:38 pm

pijawka pisze:Włodku, co się dzieje z duszą Kim Dzonga i Havla ? Gdzie się znajdują ?
:diabel: aby nisko

a tak serio :) Włodziu , Oran itd sypią fokusami a nie mają o nich pojęcia
są armią tych do których nie powinni nigdy dołączyć

pijawko - hm - :)

p.s. ma się pewnie dobrze jako dusza , która przyszła na świat w pewnym określonym celu

ORAN

Post autor: ORAN » ndz gru 25, 2011 11:35 pm

Megraf,jestem w stanie zrozumieć, że złośliwość polany do ludzi myślących inaczej, się Tobie udzieliła,więc proszę Cię tylko opanuj się jako człowiek...
kpisz z Włodka i w tym samym czasie używasz słów pięknych o miłości bezwarunkowej,to podobne jest do tych brzuchatych biskupów,którzy w swoje usta wkładają słowa Jezusa,zupełnie ich nie rozumiejąc,zastanów si ę niewiasto czy wolno Tobie osądzać....
\O tym ...rze to już nie wspominam bo energii na ...ra szkoda-przekracza granice...
Żczę Ci Aniu żebyś pozbyła się rasizmu,wyjątkowego-andrzej
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo

pijawka

Post autor: pijawka » pn gru 26, 2011 10:35 am

Nie znam się na fokusach...niestety...

i dajmy sobie na wstrzymanie,przynajmniej w Święta,nie kłóćmy się tylko wymieniajmy doświadczeniem,akurat ja w sferze ducha mam niewiele do powiedzenia,ale chętnie posłucham innych :)

megraf

Post autor: megraf » wt gru 27, 2011 9:44 pm

Oran - na Polanie akurat nie bywam często , ona rozwija się moim zdaniem całkiem dobrze a ma takie grono że "moja osoba i pomoc -nie jest konieczna" -więc jak mogę to zatrzymuję czas wolny dla siebie

nazywasz mnie niby jak? rasizm ? i ja? :) proszę nie rozśmieszaj mnie i nie obrażaj , zupełnie zresztą nie rozumiem skąd w Tobie taka nienawiść wręcz do mnie albo agresja ale widoczna na odległość

Oran - czym są fokusy ?
Ciebie pytam

uważasz , że ktokolwiek może napisać osobie , ktora straciła bliską osobę , że ta jest na poziomie fokusa X i jest generalnie żle ?
że daleko mu do Folusa X itd

LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli tak uważasz to sorki ale jesteście chorzy i Ty i Włodek
gdzie etyka ?

Fokusy - są systemem nazwanym przez LUDZI na podstawie swoich doznań , gdyż istotnie światów po świecie istot żywych jest wiele i trzeba było to usystematyzowań i nazwać
znamy wszyscy prekursora tych działań :)

pytam zatem Oran czym są fokusy i jakim prawem dajecie cierpienie i niedosyt informacji ludzią , którzy potrzebują POMOCY i wsparcia.

z miłością
megraf

ORAN

Post autor: ORAN » wt gru 27, 2011 10:18 pm

Wiesz co Megraf, tak naprawdę to zupełnie nie powinienem Tobie odpowiadać ale odpowiem, po raz ostatni.
Piszesz o jakiejś nienawiści-otóż ja nie odczuwam w stosunku do Ciebie nic a więc i nienawiści również.
Nigdy też pierwszy Ciebie nie zaczepiłem i jeśli ktoś by to chciał sprawdzić to jest to bardzo proste wystarczy spojrzeć na datę i godzinę wpisu...
użyłem słowa rasizm ale z wyrazem wyjątkowy i też bardzo prosto sprawdzić i tu i na polanie każdy kto ma inne zdanie od Ciebie jest potokiem słów atakowany...
nigdy też nie używam bezpośrednio opisów fokusów, ponieważ mam na ten temat inne zdanie...oczywiście wiem czym są owe fokusy w potocznie używanym tu znaczeniu-ale czy Ty w to wierzysz jest mi to absolutnie obojętne,Megraf !
Wszystko jest do sprawdzenia Anno.
Na koniec, ten podpis to ironia z tego co użyty wyraz oznacza.
:(

megraf

Post autor: megraf » wt gru 27, 2011 11:11 pm

wiesz co

darujmy sobie rozmowy i pyskówki
nie ma konstruktywnych wypowiedzi ,więc nie ma po co pchać tego dalej.

nie będę sprawdzać i analizować Oran -wyczuwam i odpisuję

p.s. dobrze napisałeś że nic nie czujesz i obawiam się ,że nie tylko w stosunku do mnie.

:placze: przykre

megraf

Wlodek

Post autor: Wlodek » śr gru 28, 2011 12:14 am

Wiem Megraf ze przychodzisz tutaj po to by wnosić zamieszanie i coś dalekiego od miłości ale już cię tutaj rozszyfrowano i może daj na wstrzymanie.
Wysyłam Ci światełko i miłość i to dużo.
Może i Ty coś poczujesz miłego i poprawi Ci się nastrój i posty będą jaśniejsze.
Tak powinnaś popłakać ale może nad sobą .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”