Mirek1 pisze:Shining mówiłeś, że wcześniej nie znałeś Wlodka. A jednak to nie prawda. Działaliście razem też na innym forum.
Jak ja coś mówię, to mówię prawdę. Chciałbym, by to forum, mogło cieszyć się prawym, uczciwym, zgodnym z prawdą, postępowaniem swoich członków.
W sprawie kłamstw i oszustw, proszę się zwracać na inne, właściwe forum.
Zbyszku, pisze się "Bruce'a", a nie Brusa.
Lekturę dostałem i zabiorę się do niej w wolnej chwili. Myślę, że na początku kwietnia będę mógł już zabierać głos na temat metody Moena.
Dodam, że w profesjonalnym uzdrawianiu, na którym się znam, metoda ma mniejsze znaczenie niż skuteczność. Oczywiście etyczna metoda, które ogólny opis powinno się przekazać uzdrawianemu. Włodek był skuteczny, o czym świadczą zarówno liczne wpisy na forum, jak ogromna liczba chętnych do korzystania z jego usług. Jeśli używał jakichś kompilacji metod to sprawa jego profesjonalności, być może wzbogacenia oryginalnej metody. Bardzo często tak się dzieje, gdy mistrzowie rozwijają wyuczone metody.
Nie zauważyłem nigdy by Włodek się wyśmiewał z metody Moena, czy szydził z kogoś za to, ze ten ktoś stosował tę metodę.
Conchita, obawiam się, że gdy Włodek będzie miał możliwość pisania na forum, to będziesz musiała wytłumaczyć się z tych stwierdzeń, jakie stanowiły podstawę do nagłego wyrzucenia Włodka z forum a także do udowodnienia ich.
Pokój i Miłość