Witam serdecznie szanowne nieprzeciętne towarzystwo

Jesteś nowy? Dopiero zajrzałeś do naszego Centrum i nie bardzo wiesz, jak zacząć? Tu możesz przywitać się i podzielić pierwszymi wrażeniami :-)
poetadoctus

Witam serdecznie szanowne nieprzeciętne towarzystwo

Post autor: poetadoctus » ndz lut 15, 2009 6:13 pm

Żeby nie było długo i nudno po prostu napiszę :). Jestem Mariusz. Znalazłem się tutaj dzięki książce Bruce'a którą dobrze wszyscy napewno znają :D. Odkąd pamiętam przez moje "26 lat życia" zawsze coś mi w tym wszystkim nie podobało, czegoś brakowało. Ezoteryce bliżej zacząłem przyglądać się ponad rok temu, chłonąc wszystko co mi się na drodze w tej kwestii pojawiło. Niestety nie mam narazie za sobą żadnej świadomej podróży "tam", za to kilkanaście świadomych snów no i delikatnie otwartą furtkę, w postaci wibracji, które osiągnąłem już parę razy. Towarzyszyło im uczucie ciepła szczególnie w głowie, no i całkowity paraliż ciała. Niestety dalej nie mogę nic zrobić, jestem święcie przekonany że to strach mnie blokuje, chociaż ja wcale nie chcę się bać... No ale już nie zanudzam. Cieszę się że mogłem się tutaj znaleźć pośród was wszytkich
Kto nie potrafi już dziwić się, ani zatracić w podziwie, ten jest martwy...

paul 023

Post autor: paul 023 » ndz lut 15, 2009 6:26 pm

Siema ;)
Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.

Roxanne
Administrator

Post autor: Roxanne » ndz lut 15, 2009 6:58 pm

Cześć Mariusz :-)
"Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą."
-- Alighieri Dante

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » ndz lut 15, 2009 8:07 pm

Hej :D
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » pn lut 16, 2009 10:40 pm

Dzien dobry

rozgosc sie.....

za_mgla

poetadoctus

Post autor: poetadoctus » pn lut 16, 2009 10:58 pm

dzięki za miłe przywitanie :). bardzo mi miło. właśnie przed chwilką przeczytałem maila o 3 wolnych miejscach na warsztatach bruce'a i szczerze powiem że normalnie smutno mi że napewno się tam teraz nie znajdę bo to niewykonalne niestety, ale mam nadzieję że w najbliższej przyszłości będzie znów taka okazja, no a teraz uciekam do łóżeczka i wyruszam w drogę, może w końcu świadomą :D ...

mariop1959

Post autor: mariop1959 » śr lut 18, 2009 6:21 pm

Witam Cię serdecznie Nie martw się tym ,że na razie nic Ci nie wychodzi.Nie którzy potrzebują na to więcej czasu i cierpliwości a w odpowiednim czasie wszystko zostanie wynagrodzone-tak już jest...:)
Wszystkich rzeczy miarą jest człowiek.

poetadoctus

Post autor: poetadoctus » śr lut 18, 2009 6:29 pm

mariop1959 dziękuję za słowa otuchy. nie mam najmniejszych wątpliwości że będzie tak jak mówisz :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”