Niedługo pójdziemy zapalić znicze za naszych zmarłych, za nasze Miłości, krewnych, przyjaciół i tych za którymi nie przepadaliśmy. I znów będziemy się pytali...dlaczego mi to zrobiłeś/ zrobiłaś, tym którzy zrobili nam krzywdę pożyczymy lepiej lub gorzej albo będziemy obojętni. Zróbmy tego dnia i w te dni zupełnie coś innego, zróbmy tym wszystkim Duszom święto ale takie prawdziwe nie tylko odbębnione z górą wieńców ładniejszych od sąsiada. Tego dnia mówmy im same miłe słowa bo przecież Oni nas słyszą

. Nie mówmy co nas boli , gnębi i że odeszli ale powiedzmy co się dobrego wydarzyło od ich odejścia choćby to była drobnostka albo coś gdyby żyli nieźle ich ubawiło i oczywiście to że ich Kochamy

i że znów się spotkamy. Tego dnia wybaczmy Duszom krzywdy których doznaliśmy za ich życia, jeśli jeszcze tego nie potrafimy to chociaż zdobądźmy się na uśmiech w Ich kierunku i powiedzcie.... posyłam Ci Miłość a ona do nich dojdzie

.
Mam propozycję, nie do tych co na co dzień odprowadzają Dusze bo oni to już mają "we krwi" ale do tych którzy jeszcze nie mieli z tym styczności. Chyba każdy z nas odwiedzi jakiś cmentarz a niektórzy nawet kilka ja mam 4

. Poproście swych Opiekunów, Przewodników, Anioły i innych którzy są przy Was o Światło dla Dusz które tu pozostały, otoczcie cały cmentarz Miłością, kto nie potrafi wizualizować wystarczą słowa, to jest energia, powiedzcie Duszom... idźcie, wzrastajcie, doświadczajcie, rozwijajcie się, zaproście Je do Światła. Skierujcie wzrok np. na bramę wyjściową albo wyobraźcie sobie jasne wejście np do jaskini czy ogromne otwarte okno na terenie cmentarza myślę, że zobaczycie w wyobraźni jak one tam wchodzą jako postać, jako dym, jako mgła zresztą czytacie posty to co ja Wam tu będę " truć " jak to zrobić

. To forum odwiedza dużo osób wystarczy jak połowa tak zrobi to ile znów Dusz odzyskamy i to z wielu cmentarzy. Zróbmy Pospolite Ruszenie Odzyskiwaczy

w końcu jesteśmy na taki forum

. Jeśli macie jakieś obawy to otoczcie się fioletowym światłem to takie BHP, wejdźcie w myślach np. do fioletowego ogniska albo wcześniej przeczytajcie co o napisał Włodek o Dekrecie Fioletowego Płomienia lub inni o fioletowej energii a na koniec pod zimny wodospad. Piszę to już teraz bo potem każdy będzie zajęty swoimi grobami. Kto będzie chciał to może to potem opisać, co widział, co czuł...
A to co niżej jest w podzięce ode mnie i ….od Dusz
teraz włączcie, zamknijcie oczy i......
http://w95.wrzuta.pl/audio/9K2gJrSoFwV/ ... a_paradiso

ale tak radośnie