Paul - co do księży to nie generalizuj, zdarzają się naprawde porządne jednostki; zresztą wiesz mają taką a nie inną robotę. Z psychiatrami też osobiście bym nie wdawał się w dyskusje na te tematy - zwłaszcza kosmicznych wiedźm

A po kija Ci to gówno???? jak masz wrodzony dar to sama i się otworzy...ale wiedz, że już zawsze będziesz musiał się odpędzac od much jak ja. Tak, jak Ci sie to gówno otwiera to świat astralny drzwiami i oknami pedzi do Ciebie po energie....będziesz musioał się nieźle zabezpieczać. Poczytaj troche fora w tym temacie anie same ksiązki piszace kolorowo o jasnowidzeniu.paul 023 pisze:Może ktoś mi poleci jaką metodą otworzyć czakrę trzeciego oka ?
Chciałbym od Was upewnić się jednej rzeczy.
Aby otworzyć czakrę trzeciego oka muszę mieć pozostałe czakry otwarte koniecznie![]()
Leżąc wieczorami próbuję wyobrażać sobie, że mam trzecie oko i czakrę koloru indygo , a mantra Adźna.
Zgadzam sie z Tobą.Nie należy robić czegoś na siłe! Jeżeli człowiek rodzi sie z jakims darem,to ok.Jeżeli nagle taki dar otrzyma,to też ok,ale samemu nie należy niczego przyspieszać,bo można sobie kłopotów narobić.emer pisze:Pani Jolanto.Pisząc ze prawie każdy co chce otwierać czakry czy też w inny sposób zaglądać w świat fizyczny niewidzialny może mieć kłopoty nie miałem na mysli tego forum .Miałem natomiast do czynienia z takimi ludzmi w mojej działalności przed laty.Wiem czym to grozi i dlatego ostrzegam.